Ni ja ne vjerujem ovo za Stanojevica

Stanojevic, kao i i Rahman su bas gotivili navijace i Klub. Ustat pa spomenuti obojicu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po kojem se onda osnovu pribojava, ako smo jaci od njih? Nakon tri godine ovakve dominacije ne bojim se nijedne utakmice u nasoj ligi, mi smo apsolutni vladari i sampioni ove zemlje i nas svi trebaju da se boje.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:56Nije covjek rekao da su jaci, samo smatra da smo bili jesenas jaci nego sad i malo se pribojava. Ko god to kaze ti se javis da to ismijavasZip je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:36Ma jaci su od nas.Historicar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 15:29
Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
I ja brate neku noć sanjam Dzokanovic za 1 3 zabio i to strašan goPeakyBlinders je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:58Sanjah sinoć 1:3 na Grbavici. Do sada par puta sanjao i ostvarilo se, baš rezultati. Amin
Eh, Dzokanovic ga sigurno nikada nece zabiti, brateDobar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:31I ja brate neku noć sanjam Dzokanovic za 1 3 zabio i to strašan goPeakyBlinders je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:58Sanjah sinoć 1:3 na Grbavici. Do sada par puta sanjao i ostvarilo se, baš rezultati. Amin
Sto Pa zabio je BrestuNapapijri je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:34Eh, Dzokanovic ga sigurno nikada nece zabiti, brateDobar je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:31I ja brate neku noć sanjam Dzokanovic za 1 3 zabio i to strašan goPeakyBlinders je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:58Sanjah sinoć 1:3 na Grbavici. Do sada par puta sanjao i ostvarilo se, baš rezultati. Amin![]()
Aako daj boze pobjedimo?Anex je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:16Ma ja, pa ako nedaj bože izgubimo na derbiju onda idu psovke,tjeranja i raspad sistema i šta mi imamo onda od toga da otjeraš i Hadžiju i pola ekipe?Na kraju krajeva SD je obećao da ako odu glavni igrači da će doći adekvatne zamjene i sada ga treba pravdati po svaku cijenu jel?U slučaju da se ne osvoji titula gubitci bi bili nemjerljivi i kako onda dalje ako sada nismo u mogućnosti dovesti pojačanja kako će tek tada biti?Puno pitanja a malo odgovora,ali bitno je bacati ironijuZip je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:03Pa kad se ima ovakav pickasti stav.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:56
Nije covjek rekao da su jaci, samo smatra da smo bili jesenas jaci nego sad i malo se pribojava. Ko god to kaze ti se javis da to ismijavas
Kad smo igrali sa Janjosem gdje je ekipa bila dosta losija od ove, imali smo muda reci da smo bolji a sada ko kakve pichke se trazi alibi za neuspjeh.
Zabio je Djokanovic
Ovo sko je vrlo vjerovatno jer je adukor cekao vise od mjedec dana radnu dozvolu
Ne mogu.zlo87 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:09Mozes li dokazati za navode o Stanojevicu i sastajanju? Moze i ppIndianac je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:45Lazic i Adukor su bili zrtve sukoba rumeni i celavac protiv usrefa.
Lazic je usrefov veliki fan (kao sto je bio i stanojevic koji je prodan samo zato sto se druzio i tajno sastajao sa onima koji na sjeveru isticu zastavu sa usrefovom slikom i kojima je usref sarajevo) i usref je lazicu bio veci od kluba. Zbog toga je presjedio polusezonu na tribinama jer ga ovaj dvojac nije podnosio zbog njegove odanosti velikom sefu.
Sa druge strane adukor je imao sukob sa usrefom i ovaj je to jedva docekao da se osveti celavom i rumenom i prekrizio ga.
Ova njihova prepucavanja unutar kluba su veoma vjesto predstavili kao svoj rad i zastitu interesa kluba a ustvari se tu radilo o nadmetanju seljacina koji su preko ledja FKS jedni drugima pokusavali pokazati svoju moc.
Dovoljno je pogledati gdje su lazic i adukor sada. Zasto je adukor koji nije valjao i nije zelio ostati i koji je otjeran na tribine, ponovo vracen? Gdje je tu logika? Vracen je samo da bi se celavi i rumeni inatili usrefu i pokazali mu da su jaci od njega.
Lazic je naravno opet sa usrefom i mirna bosna.
Da je Nam pametan sve bi rastjerao i u klub doveo samo strance. To je jedini nacin da klub brzo raste i da postanemo dominantni.
Ma ko mi na ulazu frka, gužva i ja ulazima zabijamo treči gol. Oni smanjuju pred kraj prvog i tako je i ostalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:18Samo lakapo. Ko je golove zabio jel znas @PeakyBlinders?
Cmilja 2 gola, koliko bi samo volio, niste ni svjesni
A potrudit cu se maksimalno da se Boris snimi i pozdravi sve forumase![]()
Ne živim ja u negativi hvala bogu ali postoji mogućnost da derbi igramo bez napadača i treba žmiriti i reći ma bolje je što smo bez napadača koji će nam qrac ili da igra Handžić pa da mu se yebe rod i porod kao i poslije prošlog derbijaZip je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:42Aako daj boze pobjedimo?Anex je napisao/la: ↑16 feb 2021, 17:16Ma ja, pa ako nedaj bože izgubimo na derbiju onda idu psovke,tjeranja i raspad sistema i šta mi imamo onda od toga da otjeraš i Hadžiju i pola ekipe?Na kraju krajeva SD je obećao da ako odu glavni igrači da će doći adekvatne zamjene i sada ga treba pravdati po svaku cijenu jel?U slučaju da se ne osvoji titula gubitci bi bili nemjerljivi i kako onda dalje ako sada nismo u mogućnosti dovesti pojačanja kako će tek tada biti?Puno pitanja a malo odgovora,ali bitno je bacati ironiju![]()
Treba malo prestati zivjeti s
zivot sa "ako".
Svaka recenica ti je u negativnom kontekstu, ako zivis tako onda za tebe nema pozitivne buducnosti.
vidi Errea..a mi nemamo para ko slovenski prvoligasi . Kod nas bila korona kod njih nije
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, Google [Bot], laznokrilo, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, sekac i 50 gostiju.