feniksptica je napisao/la: ↑16 feb 2021, 20:21
Seres ti Zip mnogo, a do jucer zajedno ismijavasmo neke ljude. Je l ko rekao da je iko nezadovoljan ? Shvatas li da umjesto 6 nerijesenih s 2 poraza i 2 pobjede od toga biimao vise bodova ? Shvatas li da je ova struktura ljudi u klubu zauzela takav stav ? Branis ljude koji mijenjaju svoje stavove i principe ??
Nije jos gotovo, ima vremena da potpise. Al i Adukor i Darko su bili kvalitetni igraci, pa se slali. Samo tad smo za njih imali zamjene a sad svako zna da nemamo zamjenu za Milicevica i pravite se ludi i pokusavate kroz neki prelos sarkazam sve rjesavati. Stani iza svojih rijeci i kad nije idealna situacija.
A kad ja to nisam stao iza svojih rijeci?
Pa od 2016 godine od kad sam s evanderom i pantelijom bio na ratnoj nozi, pa evo i sad kad je dosla prica o upravi opet smo dosli na tu 2016 godinu.
Ja nisam ocekivao nikakve bombe, niti sam uopste gledao intervju od Emira niti to zelim da gledam jer je to prosipanje suplje.
Jbte vi isto kao da neko namjerno ne zeli dovesti nekoga, jel moguce da postoji neki problem zasto se ne dovodi igrac? Il je vas osždgovor to da emir jedno dogovara drugo prica?
Ne volim alibi price, ovde se povukla crta ako nismo doveli igrace da smo sad u rangu sa ili cak i ispod konkurenata a do decembra smo pricali kako imamo dvije ekipe i d obje mogu uzeti titulu? Sta je sa tom pricom?
Jeste li rekli da nema para, kako ces bez para dovesti igraca?
Aki nema para, jel ne treba pruziti podrsku igracima bez obzira na sve? Zar smo toliko ovisni o pojacanjima da cak sve zanemarimo kako bi popljuvali sve dovro sto je klub radio?