Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 jan 2011, 21:16

Ma ne znam od kloca nikad igraca nema u engleskoj setanja kao sto on zna :D
svoj ti pos'o !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2011, 21:19

Gledam kretanje Jo-a vjerovatno mu je ovo zadatak,frajer kao da je zadnji vezni a ne napadac,pokriva bokove,ganja ove veznjake Arsenala,non stop je u nekoj ulozi koja nije ni nalik napadacu

P.S. gledam neki spanski stream nesto Dzeku spominju :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 jan 2011, 21:21

Da nece Dzeko kao i Hrvatski reprezentativci koji su otisli na otok cesto propustat utakmice nacionalnoga tima zbog povreda :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 jan 2011, 21:29

miky_hz je napisao/la:Gledam kretanje Jo-a vjerovatno mu je ovo zadatak,frajer kao da je zadnji vezni a ne napadac,pokriva bokove,ganja ove veznjake Arsenala,non stop je u nekoj ulozi koja nije ni nalik napadacu

P.S. gledam neki spanski stream nesto Dzeku spominju :)
daj da i ja gledam?
1921-2011

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2011, 21:31

http://www.saidfoot.com/Chaine_2.php

Nije bas vrhunski stream al vidi se :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 jan 2011, 21:33

miky_hz je napisao/la:http://www.saidfoot.com/Chaine_2.php

Nije bas vrhunski stream al vidi se :)
Dobar ide ...
1921-2011

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 jan 2011, 21:35

Megamon je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... ester-city
Even in Bosnia, where technical ability is prized more than anywhere else in Europe, players have a reputation for being skilful dribblers
:lol: :lol:

Oj u Bosni tehnika najbitnija ja narkomana i novinara :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 jan 2011, 21:36

Frutek je napisao/la:
Even in Bosnia, where technical ability is prized more than anywhere else in Europe, players have a reputation for being skilful dribblers

Oj u Bosni tehnika najbitnija ja narkomana i novinara :lol: :lol: :lol: :lol:

Varupa i Regoje najbolji tehnicari :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 jan 2011, 21:38

Željovac je napisao/la:
Može li prevod ovoga?
Čak i u Bosni, gdje se tehničke sposobnosti cijene(vrjednuju) više nego igdje u Evropi, igrači imaju reputaciju vještih driblera?
Ne kontam smisao. Šta je ovdje čak? Neka ironija ili šta?! I samo se smanjuje ova cifra koja je Želji plaćena od Teplica. Past će na 1000 eura. A i svi pišu kako je karijeru počeo kao vezni igrač. Ja sam ga u juniorima gledao u špicu. Za ranije ne znam. Jedino ako karijera kao takva počinje u pionirima ili kadetima. U senoirima je također igrao uvijek u vrhu napada.

Pa jes glupo čuj u Bosni tehnika pogotovo u Travniku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 05 jan 2011, 21:43

Pa mladji bi trebali znati da se u Bosni, ali i u ex Jugoslaviji, igrao tehnicki nogomet, gdje su dribleri, a bilo ih je, dizani u visine i da su igraci koji su "igrali za raju" bili fudbalski uzori i glavni mangupi u ekipama. Evropa (fudbalska) to zna i nisu slucajno ovo napisali...
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 05 jan 2011, 21:44

Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !

MotherFucker
Kontakt:

Post Postao/la MotherFucker » 05 jan 2011, 21:47

Mančester si ti, takav sam i ja, zato sam te dušo zavoleo jaaaa :) :mrgreen: :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 21:56

B0SANAC je napisao/la:Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !
Napokon! 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jan 2011, 21:58

zdrav ko drijen! :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 jan 2011, 22:55

neutralan__ je napisao/la:zdrav ko drijen! :)
Bošnjo je to ;)

odrast'o na kajmaku :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 jan 2011, 23:03

twingi je napisao/la:Pa mladji bi trebali znati da se u Bosni, ali i u ex Jugoslaviji, igrao tehnicki nogomet, gdje su dribleri, a bilo ih je, dizani u visine i da su igraci koji su "igrali za raju" bili fudbalski uzori i glavni mangupi u ekipama. Evropa (fudbalska) to zna i nisu slucajno ovo napisali...
Svakako, iako sad imamo (a uvijek smo i imali na ovim prostorima) ove krkanske ekipe, najviše su se cijenili tehničari čak i ako su pravili probleme. Pa smo po tehničarima i poznati u Evropi (Sušić, Prosinečki, Savičević...).

A btw, i meni malo zvuči nelogično kad se kaže "iako su cjenjeni tehničari, ima jako dobrih driblera". Ali mislim da je tehničar i dribler u engleskoj dva različita pridjeva (a kod nas haman isto). Koliko sam upućen, kod njih je tehničar onaj koji zna dati dobru loptu (primit, opucat), a dribler koji zna voditi loptu (kod nas igrači ako imaju jednu od ovih osobina, vrlo vjerovatno imaju i drugu, dok kod njih je to rijetkost; npr Beckham je po njima odličan tehničar ali relativno slab dribler, mi nemamo tih tehničara koji su slabi dribleri.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jan 2011, 23:04

Edin Džeko zbog problema sa vizom otputovao je večeras avionom za Dizeldorf, dok je njegov agent Irfan Redžepagić prisustvovao meču Arsenala i Manchester Cityja na Emiratesu

Dalke vjerovatno sutra nece potpisati ugovor,nego u petak jel se tek sutra navecer navodno vraca

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2011, 23:28

Znaci potpis tek u petak..ajd nema veze. valjda ce sutra sve zavrsiti u Bonu gdje je Konzulat BIHs . kako god ocekujem njegov debi za ovaj vikend! Veceras je Mancester C. u Londonu igrao 0:0 sa Arsenalom,Mancester je bas jak,iako je igrao bez Silve,Boatenga,Kolarova,Balotelija..prejaki su zaista! Nadam se da ce do kraja ostati u borb za prvo mjesto,sa Dzekom u napadu to nije nemoguce!..

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 jan 2011, 23:41

B0SANAC je napisao/la:Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !
Sad javljaju nije prošao ljekarski, nije mu knjižica ovjerena, mora na socijalno :P
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2011, 23:46

Jek tempo bi na ovoj tekmi. :shock:

Onaj Toure jednom istrca sprint, i odma izmjena. Bit ce da je od one tuce, pa izgubio energiju :mrgreen:

A ovaj Man. City kita od ekipe. NISTA nisu pokazali. Dobro su im odpjevali na kraju: BORING, BORING CITY!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.