Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma ne znam od kloca nikad igraca nema u engleskoj setanja kao sto on zna 

svoj ti pos'o !
Gledam kretanje Jo-a vjerovatno mu je ovo zadatak,frajer kao da je zadnji vezni a ne napadac,pokriva bokove,ganja ove veznjake Arsenala,non stop je u nekoj ulozi koja nije ni nalik napadacu
P.S. gledam neki spanski stream nesto Dzeku spominju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da nece Dzeko kao i Hrvatski reprezentativci koji su otisli na otok cesto propustat utakmice nacionalnoga tima zbog povreda 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
daj da i ja gledam?miky_hz je napisao/la:Gledam kretanje Jo-a vjerovatno mu je ovo zadatak,frajer kao da je zadnji vezni a ne napadac,pokriva bokove,ganja ove veznjake Arsenala,non stop je u nekoj ulozi koja nije ni nalik napadacu
1921-2011
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Megamon je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... ester-city
Even in Bosnia, where technical ability is prized more than anywhere else in Europe, players have a reputation for being skilful dribblers![]()
Oj u Bosni tehnika najbitnija ja narkomana i novinara

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Megamon je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... ester-city
Even in Bosnia, where technical ability is prized more than anywhere else in Europe, players have a reputation for being skilful dribblers![]()
Oj u Bosni tehnika najbitnija ja narkomana i novinara![]()
![]()
![]()
Varupa i Regoje najbolji tehnicari

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Željovac je napisao/la:Može li prevod ovoga?Megamon je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... ester-city
Čak i u Bosni, gdje se tehničke sposobnosti cijene(vrjednuju) više nego igdje u Evropi, igrači imaju reputaciju vještih driblera?
Ne kontam smisao. Šta je ovdje čak? Neka ironija ili šta?! I samo se smanjuje ova cifra koja je Želji plaćena od Teplica. Past će na 1000 eura. A i svi pišu kako je karijeru počeo kao vezni igrač. Ja sam ga u juniorima gledao u špicu. Za ranije ne znam. Jedino ako karijera kao takva počinje u pionirima ili kadetima. U senoirima je također igrao uvijek u vrhu napada.
Pa jes glupo čuj u Bosni tehnika pogotovo u Travniku

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Pa mladji bi trebali znati da se u Bosni, ali i u ex Jugoslaviji, igrao tehnicki nogomet, gdje su dribleri, a bilo ih je, dizani u visine i da su igraci koji su "igrali za raju" bili fudbalski uzori i glavni mangupi u ekipama. Evropa (fudbalska) to zna i nisu slucajno ovo napisali...
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !
-
- Kontakt:
Mančester si ti, takav sam i ja, zato sam te dušo zavoleo jaaaa

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Napokon!B0SANAC je napisao/la:Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- neutralan__
- Kontakt:
Bošnjo je toneutralan__ je napisao/la:zdrav ko drijen!

odrast'o na kajmaku

FORZA MARŠAL !!!
Svakako, iako sad imamo (a uvijek smo i imali na ovim prostorima) ove krkanske ekipe, najviše su se cijenili tehničari čak i ako su pravili probleme. Pa smo po tehničarima i poznati u Evropi (Sušić, Prosinečki, Savičević...).twingi je napisao/la:Pa mladji bi trebali znati da se u Bosni, ali i u ex Jugoslaviji, igrao tehnicki nogomet, gdje su dribleri, a bilo ih je, dizani u visine i da su igraci koji su "igrali za raju" bili fudbalski uzori i glavni mangupi u ekipama. Evropa (fudbalska) to zna i nisu slucajno ovo napisali...
A btw, i meni malo zvuči nelogično kad se kaže "iako su cjenjeni tehničari, ima jako dobrih driblera". Ali mislim da je tehničar i dribler u engleskoj dva različita pridjeva (a kod nas haman isto). Koliko sam upućen, kod njih je tehničar onaj koji zna dati dobru loptu (primit, opucat), a dribler koji zna voditi loptu (kod nas igrači ako imaju jednu od ovih osobina, vrlo vjerovatno imaju i drugu, dok kod njih je to rijetkost; npr Beckham je po njima odličan tehničar ali relativno slab dribler, mi nemamo tih tehničara koji su slabi dribleri.
Edin Džeko zbog problema sa vizom otputovao je večeras avionom za Dizeldorf, dok je njegov agent Irfan Redžepagić prisustvovao meču Arsenala i Manchester Cityja na Emiratesu
Dalke vjerovatno sutra nece potpisati ugovor,nego u petak jel se tek sutra navecer navodno vraca
Dalke vjerovatno sutra nece potpisati ugovor,nego u petak jel se tek sutra navecer navodno vraca
Znaci potpis tek u petak..ajd nema veze. valjda ce sutra sve zavrsiti u Bonu gdje je Konzulat BIHs . kako god ocekujem njegov debi za ovaj vikend! Veceras je Mancester C. u Londonu igrao 0:0 sa Arsenalom,Mancester je bas jak,iako je igrao bez Silve,Boatenga,Kolarova,Balotelija..prejaki su zaista! Nadam se da ce do kraja ostati u borb za prvo mjesto,sa Dzekom u napadu to nije nemoguce!..
- adnan_nanda
- Kontakt:
Sad javljaju nije prošao ljekarski, nije mu knjižica ovjerena, mora na socijalnoB0SANAC je napisao/la:Dzeko proaso ljekarski, od sutra je igrac City-a !

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Jek tempo bi na ovoj tekmi.
Onaj Toure jednom istrca sprint, i odma izmjena. Bit ce da je od one tuce, pa izgubio energiju
A ovaj Man. City kita od ekipe. NISTA nisu pokazali. Dobro su im odpjevali na kraju: BORING, BORING CITY!!

Onaj Toure jednom istrca sprint, i odma izmjena. Bit ce da je od one tuce, pa izgubio energiju

A ovaj Man. City kita od ekipe. NISTA nisu pokazali. Dobro su im odpjevali na kraju: BORING, BORING CITY!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.