Nemoj hajcat beze.. ne želim da provedem dan na apaurinima..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da mi je znati koja je poenta ovakvih postova? Možeš li nam objasniti molim te? Kao eto neko nešto zna i on ozbiljan i bitan forumaš. A nije svjestan da je u svakoj varijanti(bilo istina ili ne) ovo poprilično djetinjast pristup...
Ja imam novi prijedlog za anketu: Da li biste voljeli da Zeljo ima generalnog sponzora? 1. Da 2. Ne. 3. Crko bih od muke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako ovo Kutjevo bude sponzor nek nam dio sponzorstva isporucuju kroz gotov proizvod da nam igraci ne kupuju alkohol po lokalnim supermarketima..
Vecina postova ovdje je takva, njih par su napravili web- kafanu od teme, piju kafu i sjede ispred monitora ili preko telefona dopisuju se na temi.
Njih par instajdera, sveznalica, nazovi navijaca. Jednu jedini stvar nisu pogodili od toga sto pisu, najavljuju a ne nesto konkretno da kazu, da neka normalna diskusija krene.
Mjau !
Najjača "Teletabisi" na Koševu...
Karaj Torpedooooooo!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
ako ne vjerujes samo refresh radi u ovo vrijeme i tjt jedno dvadeset puta udjes na zvanicnu

e nek ti imas kvalitetne replike i postices normalnu diskusiju vise su moje izdrkotine u wc solju imale iq nego ti sto ga imasMachak je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:08Vecina postova ovdje je takva, njih par su napravili web- kafanu od teme, piju kafu i sjede ispred monitora ili preko telefona dopisuju se na temi.
Njih par instajdera, sveznalica, nazovi navijaca. Jednu jedini stvar nisu pogodili od toga sto pisu, najavljuju a ne nesto konkretno da kazu, da neka normalna diskusija krene.

Iznenadio bi se brojem odgovora 3, koji se deklarisu kao navijaci Zeljeznicara.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vala si u pravu. Privatizovan forum. Imate viber pa se dopisujte, mogu i grupe, haja.Machak je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:08Vecina postova ovdje je takva, njih par su napravili web- kafanu od teme, piju kafu i sjede ispred monitora ili preko telefona dopisuju se na temi.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Sretan rodjendan, Zeko.
Znamo da citas.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vakat je da ga zavuče torpedu. Nek je sretan Zeko!

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bog mu dao zdrave noge, sve ostalo ima. EZ10!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Vozdra, zna li neko nesto vise o Ukrajincu koji se spominje CMF ?