Ma nema gorim od zelje da nam tako bude i jos da zacinim sa onim jesam vam rekao.
Jednostavno novca nema, duguje se i plata igracima i poreznoj, pa to nije vise nikakva tajna objavljeno je za porez npr., mislite da ovi ne bi doveli koga, pa valjda vam ne treba crtati, vidite da nikom nismo produzili ugovor, da niko sem ovog macka u vreci nije dosao. Nego iz dana u dan ovde likovi pljuju, kao imamo pare ne zna Hadzija dovesti igrača (znam sad ce biti da sam hadzijin dupelizac branioc ili kako vec), ali takvo nam je stanje trenutno.
Dugo iskreno ovaj forum citam ali mi se zgadilo u zadnje vrijeme, toliko negativnosti ovde i pored sezone iz snova i trenutne bodovne razlike od 9 bodova, pa sta bi navijaci ostalih klubova trebali reci, a mnogi su u belaju kao i mi, jednostavno korona je sve sjebala, ne radi se tu ljudi samo o parama nas navijaca za ulaznice, ali ovde to mnogi ne kontaju.
Ali i dalje sam misljenja da ce ova ekipa izdrzati do kraja i iskoristiti ovu veliku bodovnu prednost i osvojiti titulu na kraju, a za dalje vidjet ćemo, ne znamo sta nam nosi sutrasnji dan a kamo li da znamo neku buducnost i sta ce biti.
Ma i da jesi rod E.Hadzicu opisao si relnost u kojoj je bh fudbal, a i fudbal opcenito. Ocito se pravi zaokret i prilagodjavanje Kluba u situaciji pandemije. Da li je Uprava (E. Hadzic) mogla pametnije ? Vjerovatno DA. Da li su nam trebali seati ? Vjerovatno NE. Da li je trebalo smanjenje rashoda(smanjenje plata)? Vjerovatno DA. Da li je za nesmanjenje izdatak kriv NAM ? Vjerovatno DA .
Na kraju, hvala Bogu i Fedji Kusturici pa imamo TANAM-a. Sa Titulom imamo dobre sanse, bez Titule je vracanje 2-3 god. unazad.
Bit ce Titula aBd i poslovanje na"0" sto bi bilo sjajno za 2021 g. Casa uvijek polupuna.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bas tako, zato kazem, nama je pobjeda vazna da odemo na +12, s tim bi bili blize tituli jedno 20 % njima gori i derbi ih moze malo vratiti u zivot ali je to trenutno. U titulu ne sumnjam ni sekunde ali prve 3-4 tekme mogu nam biti pokazatelj "đe smo"... Cmiljanica ocekujem vec u derbiju jer je klub odradio sto je do njih, i trebalo bi biti brzo rijeseno sve.
Znači ne moramo gledati Handžića u napadu.
Ako mu Cmiljanić uzme mjesto u prvih 11, neka odmah završi karijeru.
Smatram da gori ne može biti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ulazimo oboji u derbi bez plata
Ko bude manje gladan dobija tekmu
Nase plate i dug prema poreskoj izmireni ima 10 dana. Al vazno je kakiti jel'de? Onako samo, nema veze sto se nema pojma da li je to sto pricate tacno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ulazimo oboji u derbi bez plata
Ko bude manje gladan dobija tekmu
Nase plate i dug prema poreskoj izmireni ima 10 dana. Al vazno je kakiti jel'de? Onako samo, nema veze sto se nema pojma da li je to sto pricate tacno.
Ima li šta oko Cmiljare i njegove mogućnosti nastupa? Neće nam valjda opkladu sjebati papirologija..
Majstore, plata im je trebala leci do 15 februara za Januar, Decembar i Novembar. Znas kako me zanima ko su ti momci koji se zale da im kasni plata 10 dana.
Hoces mak na konac kasnilo im se do prije 15 dana zbog prenosa sredstava za August, Septembar i Oktobar sto se trebalo platiti u novembru jos. To nije uplacano i zbog toga se duguje poreskoj.
Molim te mozes li reci ko ti je rekao?
HeHehehe da nije smijesno bilo bi zalosno,cuj kasni im plata 10 dana,za posljwdnja 3 mjeseca,plac,e tugo moja,nije bitno ko je rekao, ako nije tacno provjeri sam ako imas izvor
E tugo moja, bitno je itekako ko je rekao. Ako ti je neko rekao, nema te cega strah biti. Sto sakrivas imena? Kako te nije stid?
Zabijaj ti glavu u pijesak,ja iznosim samo sto znam I sto je tacno,a ti si mi bitan faktor da cu bas tebi reci,zivi ti u iluziji
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Zabijaj ti glavu u pijesak,ja iznosim samo sto znam I sto je tacno,a ti si mi bitan faktor da cu bas tebi reci,zivi ti u iluziji
Nemam ja šta zabijati glavu u pijesak. Hvala Allahu meni ni iz đepa ni u đep kao pojedinima. Nisam pakaš nego sam rekao koga znam i ko mi daje info iz kluba. Dakle, sušta suprotnost tebe koji svaki put kada si upitan odakle ti info kada počnes bubati kao "Maksim po diviziji", lagano te nema određen period. Halo haveru, pa ti si pisao da smo završili sve sa Sablićem sa kojim kontakt uopšte nije bio uspostavljen. Ko god ti je kontakt, nema dobre info ili namjerno steti ugledu klubu. Pozdrav.
Nemam ja šta zabijati glavu u pijesak. Hvala Allahu meni ni iz đepa ni u đep kao pojedinima. Nisam pakaš nego sam rekao koga znam i ko mi daje info iz kluba. Dakle, sušta suprotnost tebe koji svaki put kada si upitan odakle ti info kada počnes bubati kao "Maksim po diviziji", lagano te nema određen period. Halo haveru, pa ti si pisao da smo završili sve sa Sablićem sa kojim kontakt uopšte nije bio uspostavljen. Ko god ti je kontakt, nema dobre info ili namjerno steti ugledu klubu. Pozdrav.
Hajd nek nemam ja Info,nek vi imate,pogodio si ko ptica isto,jak ti izvor,al nejse,budi pozdravljen I siri dezinformacije I dalje
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji