Yebe me se za temu dok god po njoj uriniraju ovi vaši indijanci iz bosanskih pripizdina.Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:28Kao sto sam i ocekivao. Hvala na iscrpnom odgovoru.Baader je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:23Kakve bola argumente da vašim glupanima pišem? Pa sve što znaju napisati je Vrapčići, stubovi ili kada ste baš u shizo formi (poput tebe takođe jednom) onda se dotičete rata, grada Mostara i Bijelog brijega. Takvima da nešto argumentovano pišem?Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:18
Hajde nam onda i ti usput objasni kakva je potreba za vrijedjanjem nekih ljudi (konkretno navijaca FKS) na temi Premijer liga BiH? Tebi se sve svodi na "vidi ih sto su se upalili", "sabani", "sad ce dezurni pitari" itd. itd.
Ima li sta konkretno o temi na kojoj pises ili je sav tvoj domet uvrijediti nekoga i na to dodati smajlije koji se smiju? Ubij nas kakvim argumentima, te uvrede su ravne klinji od 13 godina koji se svadja sa drugim klinjom od isto toliko godina.
Otisao nam je Tatar koji je od nastupa za reprezentaciju neprepoznatljiv i Rahmanovic kojeg ce Susic i vise nego dobro zamijeniti, dosao nam je Cmiljanic u napad kojem cu licno cestitati ako uspije biti losiji od Handzica u napadu. I hajde nam sada ti objasni kako smo to mi losiji nego u prvom dijelu. Evo meni konkretno jer ja sekunde nisam nervozan kao neki nasi koje si upratio na nasoj temi i samo se njih drzis.
Hajde saberi se.![]()
A sto se mene tice, samo sam odgovorio na vase provokacije. Zaboravio si da sam, ne jednom vec nekoliko puta napisao da cu prvi cestitati Velezu kad osvoji nesto i da cu i sam doci kod prijatelja na proslavu i kad nije Saraj'vo, nek' je vazda Velez.
Jesam zaboravio sam ti to što si naveo, ali ti nisam, i neću zaboraviti ratna podbadanja. Da se nađe neki glupan s naše strane da dira u ratno Sarajevo, prvi bih mu internet šamar opalio.
Što se tiče dolazaka, češće sam u Sime Milutinovića nego svi ovi tvoji indijanci ovdje zajedno.