Abd

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Abd
I po Dupovcu, Tataru i Oremušu cijelu prošlu sezonu.
Ja imam info da je istina dogovoreno je jos u Hrvatskoj dok su bili
Po Oremušu se jedino kenjalo, i to neko od ovih metuzalema bošnjačkih.
Jesu vala na početku, vrati forum na ljetne pripreme.
Sta mislis o Mustafi Sudzuki?
Dobar u kombinaciji sa Stefanom Pečenicom i Sir Bobby Charltonom.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 15:54Sta mislis o Mustafi Sudzuki?
Lijevi bek, moze i krilo.
Hajde ba ne lupaj gluposti, vjeruj da je sve rijeseno da nikom marke ne dugujemo kao sto pisu one divlje fb stranice tipa Hz Dobrinja, kaze uplaceno sve prije desetak dana cak i porez kompletan, boli me qrac. I ko si ti da tebi bilo ko kaze ko mu je izvor u klubu ili bilo sto.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 15:22Kvartalno plaćanje, 15ak dana kašnjenje, nije idealno sve!Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:31
Kvartal, 15 dana kasnjenje, ne vrijedi. Idealno je sve.
Nemam ja šta zabijati glavu u pijesak. Hvala Allahu meni ni iz đepa ni u đep kao pojedinima. Nisam pakaš nego sam rekao koga znam i ko mi daje info iz kluba. Dakle, sušta suprotnost tebe koji svaki put kada si upitan odakle ti info kada počnes bubati kao "Maksim po diviziji", lagano te nema određen period. Halo haveru, pa ti si pisao da smo završili sve sa Sablićem sa kojim kontakt uopšte nije bio uspostavljen. Ko god ti je kontakt, nema dobre info ili namjerno steti ugledu klubu. Pozdrav.
Ovo boldirano se apsolutno slazem, nije nam bilo potrebno, pisao sam o tome kad je bila frka oko tih Seata jer sam bio dole u Myface na druzenju sa Istocnom tribinom 2019.te, nekoliko pitanja vezano za te automobile je postavio Maid iz Bordo prijatelja direktno Sabrini koja mu je odgovorila da je to odluka investitora i da mi navijaci kao ne trebamo nista brinuti, ako je neko sa foruma bio dole moze potvrditi (mada zna se kakvi su uslovi za ucesce bili, minimum 5 godina clan i 5 godina vlasnik sezonske ulaznice a takvih na forumu je malo sasvim sigurno), ne branim nikoga ali kazem kako je bilo. Moje misljenje je da je bilo precih stvari, ali kako direktorica rece investitor odobrio investitor placa. Mada o tom potom koliko su nam ta auta nastetila i ako jesu, Problemi su druge prirode, smanjen prihod sigurno i samog investitora, pa sponzora, pa onda nema ni navijaca, a velike rashode imamo.Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:43Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:41
Ma nema gorim od zelje da nam tako bude i jos da zacinim sa onim jesam vam rekao.
Jednostavno novca nema, duguje se i plata igracima i poreznoj, pa to nije vise nikakva tajna objavljeno je za porez npr., mislite da ovi ne bi doveli koga, pa valjda vam ne treba crtati, vidite da nikom nismo produzili ugovor, da niko sem ovog macka u vreci nije dosao. Nego iz dana u dan ovde likovi pljuju, kao imamo pare ne zna Hadzija dovesti igrača (znam sad ce biti da sam hadzijin dupelizac branioc ili kako vec), ali takvo nam je stanje trenutno.
Dugo iskreno ovaj forum citam ali mi se zgadilo u zadnje vrijeme, toliko negativnosti ovde i pored sezone iz snova i trenutne bodovne razlike od 9 bodova, pa sta bi navijaci ostalih klubova trebali reci, a mnogi su u belaju kao i mi, jednostavno korona je sve sjebala, ne radi se tu ljudi samo o parama nas navijaca za ulaznice, ali ovde to mnogi ne kontaju.
Ali i dalje sam misljenja da ce ova ekipa izdrzati do kraja i iskoristiti ovu veliku bodovnu prednost i osvojiti titulu na kraju, a za dalje vidjet ćemo, ne znamo sta nam nosi sutrasnji dan a kamo li da znamo neku buducnost i sta ce biti.
Ma i da jesi rod E.Hadzicu opisao si relnost u kojoj je bh fudbal, a i fudbal opcenito. Ocito se pravi zaokret i prilagodjavanje Kluba u situaciji pandemije. Da li je Uprava (E. Hadzic) mogla pametnije ? Vjerovatno DA. Da li su nam trebali seati ? Vjerovatno NE. Da li je trebalo smanjenje rashoda(smanjenje plata)? Vjerovatno DA. Da li je za nesmanjenje izdatak kriv NAM ? Vjerovatno DA .
Na kraju, hvala Bogu i Fedji Kusturici pa imamo TANAM-a. Sa Titulom imamo dobre sanse, bez Titule je vracanje 2-3 god. unazad.
Bit ce Titula aBd i poslovanje na"0" sto bi bilo sjajno za 2021 g. Casa uvijek polupuna.
Nikom ja ništa nisam (do)javio ...Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:06Ziv je Kimun, zivi u istok zgrafi gdje i jalegenda, seta sa cukicom, odigra kladaru, baci suplju na Trgu...i tako u krug. Nazalost ponovno je aktivan sudski proces protiv njega
ali ce i njih da nadyebe.
Prije mjesec dao u kladari namjesten mec, 7 + golova, njemacka treca, haver mu odozgo javio haha rijetko ko ga poslusao a i sad ih trpa za to![]()
Milicevic samo urinira po mladim husarinim pulencicima... Jedan takav ga je sluzbeno proglasio invalidom. Jbg, pogresna sluzbena informacijaBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:42Joj kad uskoro Miličević produži i popiša se po teoriji @skore koji je u više navrata objašnjavao logiku zašto neće ostat gdje jest![]()
Po mojoj će minimalno, ti si više puta sastavljao formacije bez njega, pisao da smo ostali bez njega itd.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:42Joj kad uskoro Miličević produži i popiša se po teoriji @skore koji je u više navrata objašnjavao logiku zašto neće ostat gdje jest![]()
Ma zayebajem se al kako neki pišu, mogo bi produžit, pa vidjet ćemo. To bi bio top potez.skoroalen je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:50Po mojoj će minimalno, ti si više puta sastavljao formacije bez njega, pisao da smo ostali bez njega itd.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:42Joj kad uskoro Miličević produži i popiša se po teoriji @skore koji je u više navrata objašnjavao logiku zašto neće ostat gdje jest![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Dave, MSOZ101, nedimmmm1337, Seipronto, ubipara i 97 gostiju.