nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:40
Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:26
nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:21
Niko ne spori, al me pamcenje odlicno sluzi tako da nema potrebe da gledam video, barem ne ja.
Buraz, govoris mi da vjerujem tebi, a ne svojim ocima.
Gledao sam i ja ovu utakmicu, ne sekiraj se i sjecam je se, prvo poluvrijeme vama, drugo nama. Jedina ekipa od koje nismo izgubili, a koja je bila bolja od nas ove sezone je TC na Hasetu i to je to.
Ja tebi govorim?? Naravno da ne, ja ti govorim da ja vjerujem SVOJIM ocima, a one kazu da nas niste nadigrali i niste bolji bili , e to ti govorim, a ti vjeruj sta god hoces. Uostalom, niste nas dobili 2 jer niste bolji bili i tjt.
Dobro, znam kako je kad si totalni autsajder i onda iznenadis (Genk, Atromitos, Besiktas i Atalanta u gostima), odigras po poluvrijeme sa favoritom, na kraju spasavas bod (sto se vidi iz prilozenog) bas kao sto smo mi zgazili zelju, pa na kraju branili bod kod Lendriceve situacije, samo sto ste vi branili gotovo citavo drugo poluvrijeme, prvo 0:1 branili, pa ga primili, pa i 1:1 branili. Ti si rekao da smo mi cupali bod, sto nije istina. Poenta je da kada vi pokazete nesto, nebitno sta i koliko vi odmah mislite da ste zgazili protivnika samo zato sto je favorit i zato sto ste uopste napravili nekoliko ili isto sansi, a niste se nadali jer ste vi autsajderi bili u toj utakmici. Pomnozio si sanse Sarajeva (koje su usput, bile bolje od vasih i bili smo blize golu) sa nulom i rekao da ste bili bolji. Naravno da smo bili bolji, a kolega ti je gore napisao vec da bolji ne pobjedjuje uvijek.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu