FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Grijesis i to uveliko.benko21 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:43klasicno dizanje cijene istomhordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:41A koliko je ovo sigurno? Osim ovo slovenski mediji objavili?
razgovara se ali daleko od zavrsenog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj kad bude šuplja sutra kad se sjebemo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ne pratim, ja pratim kriket. Čekali navijači da se dovede bilo ko, pa da počne slavlje. Ne vidim, kako će on unaprijediti našu igru, osim što će povećati konkurenciju.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Ti ne pratis fudbal ocigledno ,od Handzica je bolji za klasu![]()
Haj kad ne more Nihad Šero, daj šta daš.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovako su pisali i za Matavza valjda je sad istina?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma brate, nije niko rekao da neće nikako bit, svi znamo da će bit ako već kasne i ako već nisu bile do sad.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou.
Ali para nema, more bit bidne, ali sada nejmaaaaa
Znaju to i igrači, možda ih je klub dobrim plaćanjem i "razmazio" pa odma dižu frku kad kasni 2-3 dana, pa se odmah raspričaju oko tog.
I ti si danas sam napisao "kasnilo se i kasnit će", pa neko kad napiše još plata nije bilo, znači da kasni a ne da nikako neće dobit.
Opet ponavljam, svi znamo da su naši igrači najbolje plaćeni, da smo se debelo izdigli oko toga.
Ovaj potez oko večerašnjeg pojačanja i ovih cifri što se spominju u vezi njegove plate je najbolji demant na ovu negativu koja je opet, s razlogom. Ovo nas navijače kupuje i dosta nas će sa osmjehom večeras zaspati. Svi smo tu zbog FKS!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U ugovor mu staviti svaki komentar Husarin na FB -1000 KM na platu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa cuj kad je neko spic i da u 50-60 tekmi 5 golova onda znas odmah da je pojacanjeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:40Cudi me da kritikujes Mesanovica jer je i on hedonistaDenchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Tu je denchi, isti likovi koji pljuju Cmilju i Handzeta zadovoljni likom koji ne igra nista zadnje 2 godine...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:15Đe nam je denchi da nam objasni kako je handje medjiko bolji?
U najmanju ruku interesantno

Al hajde da ga vidimo na travi mozda se preporodi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa nije jos potpisao. Sutra se ide na finalizaciju dogovora iako je sve dogovoreno haman. Jedino da se Husara ili Hadzija ne prave pametni ma dan potpisa ugovora jer sa Mariborom je gotovo sve.
- feniksptica
- Kontakt:
Reko sam jaranu da provjeri je l Mesanovic u Mariboru..
Po slovenskim novinama, odradili smo najbolji prelazni rok ikad. Yebli majku lazu gore od nas janezi
Po slovenskim novinama, odradili smo najbolji prelazni rok ikad. Yebli majku lazu gore od nas janezi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja mislim da bi za ove pare i Vedo Ibišević pristao igrati dvije sezone. Vedo bi nam došao kao kec na desetku, svojim iskustvom, pozitivom i marketinški prije svega.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Cjelih 11 u sezoni??? Auuuh, kolika li je plata trebala bit ovim momcima sto su zabili 10 u polusezoni...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zadnje dvije godine je iza sebe imao lošu odbranu, pa nije zabijao.Denchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Tu je denchi, isti likovi koji pljuju Cmilju i Handzeta zadovoljni likom koji ne igra nista zadnje 2 godine...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:15Đe nam je denchi da nam objasni kako je handje medjiko bolji?
U najmanju ruku interesantno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Samo opusteno, ko pregovara za nas a ko za njega svasta je ocekivati.
Kako vam sad ni Husaric ne smeta, moze se od svakog izvaditi po jedan post gdje ga vrijedjaju i pisu da nece ni pod razno nijednog njegovog igraca
Meni je TOP ako dodje Jasmin
Kako vam sad ni Husaric ne smeta, moze se od svakog izvaditi po jedan post gdje ga vrijedjaju i pisu da nece ni pod razno nijednog njegovog igraca
Meni je TOP ako dodje Jasmin

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Yebote
Usute se ovi pljuvaci taman forum prodise
Sad valja slusati denchija i citati rasprave sa njim o Mešinim (ne)kvalitetama
Usute se ovi pljuvaci taman forum prodise
Sad valja slusati denchija i citati rasprave sa njim o Mešinim (ne)kvalitetama

- f0rest1946
- Kontakt:
Auh Denci vec pljuje Mesanovica sta ce to biti hmm.
Svaka cast klubu 2 napadaca doveli i jos ako se Ahmetovic oporavi top.
Handzicu Istok ne gine
Svaka cast klubu 2 napadaca doveli i jos ako se Ahmetovic oporavi top.
Handzicu Istok ne gine

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 19 feb 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, N3R3D, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 32 gosta.