Treba prvo sačekati zvaničnu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:34Moja zelja također.
Kad bi u Martu izaslo da Hamza potpisuje za nas po isteku ugovora zatvorili bi tu poziciju za sljedece 2 godine![]()
A sta ce, ocigledno je da si neka pi.ckica i gdje si poklopljen samo presutis i napadas druge. Smiri se bolan bolan. Izmisljas, vrijedjas, klevetas i ocekujes da ti niko ne odgovoriJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:04A sta ces to ti ako te ja opet stavim u kontekst?Ahmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:03Nemoj slucajno vise da me stavljas u te neke tvoje zamisljene kontekste i ko je kojom bojom ofarban... ozbiljno ti govorim nemas pojma koliko glup ispadas!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00
Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.
A hocu
Mato Jajalo, Milan Badelj?hordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:07Pobili bi se Tino i Crepko na sredini![]()
Znam da su ovo fantazije al kad bih birao trazio bih nekog box to box cmf-a uz Andreja koji je vise BWM sa Work rateom 20![]()
Pticice, kad ces pred klub?feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:07A sta ce, ocigledno je da si neka pi.ckica i gdje si poklopljen samo presutis i napadas druge. Smiri se bolan bolan. Izmisljas, vrijedjas, klevetas i ocekujes da ti niko ne odgovoriJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:04A sta ces to ti ako te ja opet stavim u kontekst?Ahmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:03
Nemoj slucajno vise da me stavljas u te neke tvoje zamisljene kontekste i ko je kojom bojom ofarban... ozbiljno ti govorim nemas pojma koliko glup ispadas!
A hocu
Ma salim se drug kako nisi skontao ironiju
HAHAHAHA pa na prvu mi bude drago kad cujem da ce doc neko takvo ime. Poletim napisem pozitivno. Onda kroz par minuta se sjetim da su slovneske novine vec pisale da nam dolaze sigurno i 2 igraca bolja od Jasmina pa nisu dosla.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:05Sta pricate feniksu bezveze
Covjek mijenja postove svakih pet minuta
Malo pali atmosferu malo smiruje
Malo zadovoljan malo kritikuje
Ni on ne zna sta bi vise...
Dzasmine dira me HakalaDenchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00Ja bi se vise Krpicu obradovao nego ovom Dzasminu eto...kad se vec osipa astra zbog vlasnikaAhmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:56Meni vazda isto bilo ja ovaj Jasmin ja Amer Bekic!
Ljubana vratit i Graovca dovest dok ih kone nisu otele![]()
Razbjezase se svi iz Astre treba nekog zaganjat!
Aj majke ti prelistaj postove pa ces vidjet da kad sam ja ismijavao te ljude nisi jos ni bio na forumu ( a nije ni da sam ja dugo ). PRicas nebuloze, izmisljas kad ne znas sta ces odgovoritiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:08Pticice, kad ces pred klub?feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:07A sta ce, ocigledno je da si neka pi.ckica i gdje si poklopljen samo presutis i napadas druge. Smiri se bolan bolan. Izmisljas, vrijedjas, klevetas i ocekujes da ti niko ne odgovoriJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:04
A sta ces to ti ako te ja opet stavim u kontekst?
A hocu
Tarik RamićAhmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:08Mato Jajalo, Milan Badelj?hordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:07Pobili bi se Tino i Crepko na sredini![]()
Znam da su ovo fantazije al kad bih birao trazio bih nekog box to box cmf-a uz Andreja koji je vise BWM sa Work rateom 20![]()
Ma Ahmetovic dok se oporavi ugovor mu ističe.holyman je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:01OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:51Pa nije jos potpisao. Sutra se ide na finalizaciju dogovora iako je sve dogovoreno haman. Jedino da se Husara ili Hadzija ne prave pametni ma dan potpisa ugovora jer sa Mariborom je gotovo sve.
Nema logike ako vec dervisagic nije poslat na posudbu
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, mosarajvosa83, Serha i 53 gosta.