FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala sd sto je vratio husaru.
Jos nam fali runda i vracamo se na fabricke postavke.
Jos nam fali runda i vracamo se na fabricke postavke.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Vala, nista od ovog Mesanovica...
Kone dovele igraca Rijeke, a mi po Sloveniji skupljamo otpad...
Jos nam igrace dovodi SD kojeg smo prerasli...
Kone dovele igraca Rijeke, a mi po Sloveniji skupljamo otpad...
Jos nam igrace dovodi SD kojeg smo prerasli...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesul to konačno skontali da se treba pregovarati sa Leylom a ne sa onim u Međugorju i onim kojeg vrti pomenuta oko prsta?
Ko će večeras zaspat...

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kad procitam "sutra bi trebali sve dogovoriti" by Husaric, odmah mi padne na um neki njegov procenat i tu bi prica mogla zapeti jer mi te provizije menadzerima ne dajemo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Graovac se iznenada otvorio, Hamzu imamo ko opciju ( Ne znam gdje Vinko planira Adukora za rotaciju, vise vuce na sredu), valjalo bi dovest i Daniela. Nema ni on opcija puno, pola godine i njemu i nama dobro dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako ne bude Izet nek se Hadzija sam nogom nabijeBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:01Jesul to konačno skontali da se treba pregovarati sa Leylom a ne sa onim u Međugorju i onim kojeg vrti pomenuta oko prsta?

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Plate kasne ,raspadamo se dze su oni sto imaju informacije da nema plata hahahah
Jos da je golova zabio, valjalo bihordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:45Neko rece da je Tavares igrao prije njega. Gledam sad Mešanović ima vise minuta od Mlakara ..
Sigurno puno pluseva oko njegovog dolaska ali najvazniji igrao je u kontinuitetu skoro svake sezone po 30 tekmi + nije stranac
Minus ubleha od menadjera
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Pa od 40 golova nas napadac je dao 5 ..nije ni to nesto..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobar Meša dobar
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Napadac sa pet golova u dvije sezone, i jos jedan sa, koliko je ono Cmilja zabio?
Da nije tuzno bilo bi smijesno
Handzic je bolji od obojice
Da nije tuzno bilo bi smijesno

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Banuj ovog papka za ovo spominjanje majke.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Puno srece Mesanovicu, treba nam svaki igrac jer ceka nas teska sezona. Bolje da je tu nego da nije kakav god je, a valjda nas obraduje svojim igrama i koliko sam skontao Vinkova je zelja i treba to postovati.
A zaboli me ko mu je menadjer samo da nam pomogne u osvajanju titule a mozda i kupa
A zaboli me ko mu je menadjer samo da nam pomogne u osvajanju titule a mozda i kupa
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Selam od mene i @fere i molba,samo postove ove duzine Pisi, pliz...
Neka ga, volim ih gledati kako pjene zbog onog' sa zastave

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Na dosta utakmica u Mariboru, Mešanović je igrao na krilu jer je kod njih Tavares u špicu bio nedodirljiv godinama.Da je svaku igrao u špicu bilo bi sigurno i više golova ma njegovom kontu.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Onda ga ne bi mogli bi dovest, a i Maribor nije ono sto je bio u zadnje dvije godine. Sigurno da bi valjalo da je dao vise golova ali mislim da ce nam i ovako sjesti na ovu ekipu.Denchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:09Jos da je golova zabio, valjalo bihordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:45Neko rece da je Tavares igrao prije njega. Gledam sad Mešanović ima vise minuta od Mlakara ..
Sigurno puno pluseva oko njegovog dolaska ali najvazniji igrao je u kontinuitetu skoro svake sezone po 30 tekmi + nije stranac
Minus ubleha od menadjera
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pantelija, r3m1, rimljanin90 i 58 gostiju.