FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 19 feb 2021, 23:33

Nije ludost pokazat nezadovoljstvo covjekom koji dodje do izrazaja 3,4 mjeseca u godini. Ne mozes o njemu pisat u oktobru i novembru. Ostalim sam zadovoljan pa sam se ''cinio normalnim''. I ako 3 covjeka za 3 razlicita igraca imaju slicne price oko predomisljanja Emira u zadnjim momentima, tesko da je laz. Ne mora biti ni potpuna istina, ali negdje problem ima. Pa ne bi se Faruk zaletio onako da prica da je sve gotovo tek tako :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 feb 2021, 23:34

Vanja8 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:32
ado-hz je napisao/la:
19 feb 2021, 23:27
Kad smo srali do sad nastavljamo i dalje. Lik koji je postigao u Mariboru 5 golova u sezoni u tom istom Mariboru koji je u Sloveniji Real Madrid i koji u svakoj tekmi ima sigurno 3-5 zicera da se radujem i kazem da je extra igrac. Pa to bi bilo isto da Lewandowski postigne u sezoni 4 gola za Bayern.
Samo ga vi hvalite i svrsavajte na njega a nas par cemo da ga kudimo, i njega i celavu ublehu.
Znas li koliko ih zaboli qurac sto ces da ih ti kudis...
Eno svi se prijavili na pregled u ponedjeljak..
Sa objasnjenjima da osjecaju blagu bol u predjelu qrca.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 19 feb 2021, 23:36

Napapijri je napisao/la:
19 feb 2021, 23:23
Haver ! je napisao/la:
19 feb 2021, 23:22
Aaaaa jesi nas prozvao, ne smijemo više pisati po forumu od bruke
Ja bas gledam nase postove i vezani su za porez, kontam da nismo slucajno uletili u screenshot :D ?

Nije slučajno, unosimo nemir i tjeramo upravu, emira i vinka u paketu. :mrgreen:
Još ja poslije napisao post i podcrtao na šta mislim da se ne bi pogrešno protumačilo.
MortemHz je napisao/la:
19 feb 2021, 23:25
Vala baš haveru i napapijri, kako vas nije stid
Bruka i sramota...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 feb 2021, 23:40

ajdohordas je napisao/la:
19 feb 2021, 23:34
Vanja8 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:32
ado-hz je napisao/la:
Kad smo srali do sad nastavljamo i dalje. Lik koji je postigao u Mariboru 5 golova u sezoni u tom istom Mariboru koji je u Sloveniji Real Madrid i koji u svakoj tekmi ima sigurno 3-5 zicera da se radujem i kazem da je extra igrac. Pa to bi bilo isto da Lewandowski postigne u sezoni 4 gola za Bayern.
Samo ga vi hvalite i svrsavajte na njega a nas par cemo da ga kudimo, i njega i celavu ublehu.
Znas li koliko ih zaboli qurac sto ces da ih ti kudis...
Eno svi se prijavili na pregled u ponedjeljak..
Sa objasnjenjima da osjecaju blagu bol u predjelu qrca.
Otkad ovo @ado- Hz napisa,svi se uhvatise za p.enise i ne mogu ponedjeljak docekati...
Valjda je ta bol uzrokovana sekiracijom od napisanog...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2021, 23:43

Komentar sa klixa

Top pojacanje, igrac kakav treba FK Sarajevu. Po prirodi je centralni napadac, ali se dobro uklapa i na krilu, tako da ce biti sigurno od velike koristi. Dovoljno je reci da je covjek bio standardan u Mariboru u grupnoj fazi Lige prvaka gdje je zabio i gol protiv Spartaka, a i igrao protiv velikog Liverpoola. Sretno Jasmine!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 feb 2021, 23:44

Ne dirajte nam Adu intelektualca, ništa vam nije sveto levati!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 feb 2021, 23:45

ElCartel11 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:26
Mesanovic je za MB odigrao 134 utakmice i skupio 7567 minuta.
Ako uzmemo njegove ukupne minute u MB i podijelimo sa 90 min dodjemo, da je odigrao za njih 56,4 hajd da zaokruzimo 57 utakmica po 90 min.

Statistika sljedeca: 26 golova, 17 asistencija.
Uracunati liga, kup, kvalifikacije euro takmicenja, grupna faza LP.
Not bad :kafa:
A kolko more kolača pojest?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 feb 2021, 23:47

feniksptica je napisao/la:
19 feb 2021, 23:33
Nije ludost pokazat nezadovoljstvo covjekom koji dodje do izrazaja 3,4 mjeseca u godini. Ne mozes o njemu pisat u oktobru i novembru. Ostalim sam zadovoljan pa sam se ''cinio normalnim''. I ako 3 covjeka za 3 razlicita igraca imaju slicne price oko predomisljanja Emira u zadnjim momentima, tesko da je laz. Ne mora biti ni potpuna istina, ali negdje problem ima. Pa ne bi se Faruk zaletio onako da prica da je sve gotovo tek tako :D
Pa ako ti nesto nije jasno,ako sumnjas,a nisi siguran,onda sacekas, vidis sta se uradilo pa kritikuj ili hvali...
Jok,ti ko Maksim po diviziji lupas li lupas...
Eto kao nije ti jasno da li ima istine ili nema,ali idem ja haraciti, cisto onako preventivno da se zna da sam "konstruktivno" kritikovao...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 feb 2021, 23:49

Vanja8 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:47
Pa ako ti nesto nije jasno,ako sumnjas,a nisi siguran,onda sacekas, vidis sta se uradilo pa kritikuj ili hvali...
Eto kao nije ti jasno da li ima istine ili nema,ali idem ja haraciti, cisto onako preventivno da se zna da sam "konstruktivno" kritikovao...
Nemoj Vanja, necu vise...
E i nećeš :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2021, 23:50

19 feb 2021, 23:49
Vanja8 je napisao/la:
Vanja

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 feb 2021, 23:53

MortemHz je napisao/la:
19 feb 2021, 23:50
19 feb 2021, 23:49
Vanja8 je napisao/la:

Vanja

slika
:rol: :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 feb 2021, 23:55

Hahahahahahahahahhahhahahahahaha svega mi Morto samo čeka da uleti s ovako nekom slikom ili GIF-om. :rol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 feb 2021, 23:55

Vanja8 je napisao/la:
Ja sam zagovornik preventivnog kritikovanja. Sta cu ja sto mislim da neko drugi za slicnu platu bi vjerovatno radio bolji posao.
Ne poznam gospodina..
Nigdje ne napisa da mi nije jasno. Ne mora biti potpuna istina da to Hadzija radi sam na svoju ruku, mozda i on dobije takve direktive, al on je tu na prvoj liniji frona, sta ces. Ne vidim sta imam od toga da nekog lazem i okrivljujem samo tako bez razloga. I da imam ne bih nikog zaposlenog u FKS.
Samo opusteno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 feb 2021, 23:56

zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:21
Ja sam neutralan na ovaj transfer zbog one ublehe od menagera ali gdje su sad ovi dusmani,spodobe jedva docekali da pisu da nema plata reklo im 5 igraca,Nam je ljut itd itd napusite se k kolektivno. Ja kritikujem Hadzica al da neko jedva ceka da objavi da nema plata,da je haos u klubu itd je dokaz kakve spodobe postoje
Pošto ne znas za normalnu konverzaciju onda cu tvojim zargonom n.ajebem ti se tih usta balavih debilu, ko si ti da koletivno vrijedjas ako smo nas par napisali ono sto je manje vise poznato, niko retardi nije rekao da ce se klub ugasiti niti da propadamo nego da je trenutna situacija takva da se igracima duguje 4 plate. I po cemu sam ja to dusman kluba npr, pa hajde recite koliko vas je bilo dole na druzenju ispred tribina Istok i Zapad, a znamo koji su uslovi bili za ucesce, minimum 5 godina clan i minimum 5 godina vlasnik sezonske ulaznice. Ne vidjeh da je tada par ljudi ovde sa foruma pisalo da su bili dole, a to dosta govori o forumasima.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 feb 2021, 23:57

Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 19.02.2021 je 3032!

@Mortem :oops:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 19 feb 2021, 23:59

ado-hz je napisao/la:
Nemoj se samo vruc vode napiti.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 feb 2021, 23:59

Osttribine je napisao/la:
19 feb 2021, 23:56
zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:21
Ja sam neutralan na ovaj transfer zbog one ublehe od menagera ali gdje su sad ovi dusmani,spodobe jedva docekali da pisu da nema plata reklo im 5 igraca,Nam je ljut itd itd napusite se k kolektivno. Ja kritikujem Hadzica al da neko jedva ceka da objavi da nema plata,da je haos u klubu itd je dokaz kakve spodobe postoje
Pošto ne znas za normalnu konverzaciju onda cu tvojim zargonom n.ajebem ti se tih usta balavih debilu, ko si ti da koletivno vrijedjas ako smo nas par napisali ono sto je manje vise poznato, niko retardi nije rekao da ce se klub ugasiti niti da propadamo nego da je trenutna situacija takva da se igracima duguje 4 plate. I po cemu sam ja to dusman kluba npr, pa hajde recite koliko vas je bilo dole na druzenju ispred tribina Istok i Zapad, a znamo koji su uslovi bili za ucesce, minimum 5 godina clan i minimum 5 godina vlasnik sezonske ulaznice. Ne vidjeh da je tada par ljudi ovde sa foruma pisalo da su bili dole, a to dosta govori o forumasima.
Duguju se 4 plate a po zakonu ako se duguju tri cini mi se ...igrac moze napustit klub svojevoljno
Valjda im lijepo svima pa ne pomisljaju da odu
De ne blamirajte se vise svega vam :rol:
Manje vise poznato da nema para, a manje vise poznato da ce Meša dobiti oko 240 hiljada za godinu...
:tokralju:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2021, 00:00

Jutros nema plata, kad ono poslijepodne kapitalac :D.
Meni smijesno kako ljudi mjenjaju raspoloženje i ambicije od očaja do sjaja tako jedno 3x na dan. S mesanovicem i bez njeg mislim da je titula na Koševu.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 feb 2021, 00:01

Super pojacanje ako dodje ZVANICNO. Sad me interesuje samo je li doveden za krilo ili napadaca? Moze li Boris igrati krilo i ukoliko neko zna koja im je pozicija prirodnija? Mislim da je sto se ofanzivnog djela to to, mozds jos neka zamjena za Amara. Vidjet cemo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 20 feb 2021, 00:03

Gdje @Miljacka? Koliko jos do derbija?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Hajdeee, Lecler i 17 gostiju.