Pa to je moj ti jedina poenta svega toga, drugo je to što su pojedini ciljano napravili famu od toga. Ja odnedavno trubim i ponavljam pitanje "zar je teško sačekati početaj lige i suditi u bližoj budućnosti?", niko ništa ne odgovara.skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 00:33Meni je najsmješnije to kako se ovdje neke stvari ponavljaju svako par mjeseci. Uvijek se nekom forumska brigada natovari na kosti, popljuje ga, za par dana se desi neki preokret i svi se ušute i uhinje. Jasmin još nije zvanično došao, a nije još ni kraj prelaznog roka. Može doć on i još tri igrača, može se desit da ne dođe niko. Zar je tako teško sačekat 1.3. pa onda analizirat rad SDa? Kao što je bilo teško sačekat decembar da se analizira Vinko, nego se pljuvao nakon drugog kola i pozivalo se na njegovu smjenu. Majke mi, imam dojam da većina ovdje ugasi utakmicu ako do desete minute ne padnu dva gola.
Oni već znaju da je Cmiljanić flop, da neće niko doći, da je Hadžić usrao i šefa i stanicu itd.
Hop, onda dođe ovako neka situacija, natrljaš im na nos sva vanago koja su izasrali, pa se onda nađu uvrijeđeni i nešto se čude, te idu s argumentima "ne smiješ imati drugo mišljenje", "nama je samo Klub svetinja a vi ste tu po direktivi", "vlada jednoumlje" itd.
Ustvari, sve sami pametnjakovići i lihvari koji nemaju stepljenja, koji su isfrustrirani i koji trče pred rudu ne bi li ispali pametni. Kad se ispostavi da su u krivu, te kad ih uzmeš pilati, plaču ko picke.
Ali, neka lijepo je.. Kad se sjetim pljuvanja Oremuša i slično, kad je nekolicina govorila "samo polako", oni se smijali. Na kraju, Mirko demantova sve, a oni u rupe. Divota.