FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 00:52

skoroalen je napisao/la:
20 feb 2021, 00:33
Meni je najsmješnije to kako se ovdje neke stvari ponavljaju svako par mjeseci. Uvijek se nekom forumska brigada natovari na kosti, popljuje ga, za par dana se desi neki preokret i svi se ušute i uhinje. Jasmin još nije zvanično došao, a nije još ni kraj prelaznog roka. Može doć on i još tri igrača, može se desit da ne dođe niko. Zar je tako teško sačekat 1.3. pa onda analizirat rad SDa? Kao što je bilo teško sačekat decembar da se analizira Vinko, nego se pljuvao nakon drugog kola i pozivalo se na njegovu smjenu. Majke mi, imam dojam da većina ovdje ugasi utakmicu ako do desete minute ne padnu dva gola.
Pa to je moj ti jedina poenta svega toga, drugo je to što su pojedini ciljano napravili famu od toga. Ja odnedavno trubim i ponavljam pitanje "zar je teško sačekati početaj lige i suditi u bližoj budućnosti?", niko ništa ne odgovara.
Oni već znaju da je Cmiljanić flop, da neće niko doći, da je Hadžić usrao i šefa i stanicu itd.

Hop, onda dođe ovako neka situacija, natrljaš im na nos sva vanago koja su izasrali, pa se onda nađu uvrijeđeni i nešto se čude, te idu s argumentima "ne smiješ imati drugo mišljenje", "nama je samo Klub svetinja a vi ste tu po direktivi", "vlada jednoumlje" itd.
Ustvari, sve sami pametnjakovići i lihvari koji nemaju stepljenja, koji su isfrustrirani i koji trče pred rudu ne bi li ispali pametni. Kad se ispostavi da su u krivu, te kad ih uzmeš pilati, plaču ko picke.

Ali, neka lijepo je.. Kad se sjetim pljuvanja Oremuša i slično, kad je nekolicina govorila "samo polako", oni se smijali. Na kraju, Mirko demantova sve, a oni u rupe. Divota.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 feb 2021, 00:53

ajdohordas je napisao/la:
20 feb 2021, 00:49
Historicar je napisao/la:
20 feb 2021, 00:47
Aduka87 je napisao/la:
20 feb 2021, 00:37
Jel jos najgori prelazni rok u historiji FKS il ja grijesim ?
Ješičev iz 2016 nema konkurenciju, niti ce je imati zadugo.
Imat ce konkurenciju samo ako ti jednog dana budes na funkciji SD-a.
Nemojte mi @historicara dirati ,da njega ne bi nikad ja do Moldavki ne bih dosao...
Samo ti Pisi drug moj...
Doci ce vrijeme pa cemo i Čivića moci dovesti...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 20 feb 2021, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2021, 00:54

Što se tiče igračkih kvaliteta, Jasmin bi bio najbolji napadač lige i pravo pojačanje za nas. Sa njim bih baš bio zadovoljan, za razliku od Cmiljare. Samo jedan problem ima, a to je onaj majmun što ga zastupa. Zbog tog bih dobro razmislio o dovođenju Jasmina. Igrački kvalitet neupitan, zna fudbala, trči, borben itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 feb 2021, 00:56

Osttribine je napisao/la:
20 feb 2021, 00:51
20 feb 2021, 00:27
[
Hajde procitaj ovo boldirano pa mozda i shvatis, i kako sad odjednom Emir nije celava ubleha i sta ti ja znam kako su ga sve nazivali zadnjih mjesec dva, jer se eto spominje Mesanovic da ce doci i ta za nase uslove navodna ogromna plata.
Kao sto rece danas onaj samnom u raspravi "uvijek se dugovalo i dugovat ce se" ali se to rijesi na ovaj ili onaj nacin, ali misliti i pisati da je sve idealno nije i zasto je frka ako se nesto iznijelo na forum, da bi tamo imali argumente u prepirkama sa navijacima Želje ili Veleža jel. Pa navijaci Želje su se sprdali sa nama za plate da kasne nasima 2019.te, mnogi ni tada nisu vjerovali dok nasi igraci nisu odbili ici na pripreme taj dan, naravno rijesilo se, sve isplaceno u fening, ali nemojte da se ludi pravimo.
Emir nije nikad ni bio celava ubleha.
To sto je forum pun maloumnih debila i slabih poznavoca prilika u nasem fudbalu koji su ocekivali Soudanija, Boaćija, Sadiqa i igrace slicne njima, ne znaci da je Emir nesposoban.
Neki dan sam pisao o tome, dovoljno je pogledati sve sto je ostvareno u zadnje tri godine i vidis koliko smo napredovali i koliko smo na dobrom putu.
Prostora za napredak ima i uvijek ce ga biti, i to niko od nasih navijaca nije osporio. Ali pljuvati, ponizavati, psovati i izmisljati lazi do te mjere da zadnje 3-4 plate kasne, to je u najmanju ruku bolesno i to ne moze imati nikakve veze sa ljubavlju prema ovom klubu i postovanjem prema najuspjesnijoj garnituri ljudi do sad koji vode Sarajevo.
Ne krivim tebe uopste sto si to rekao, od nekoga si morao cuti takve gluposti... nego te krivim sto si slijep pored svojih ociju. Vjerujes raznoraznim menadzerima i dusmanima a ne vjerujes svojim ocima i uspjesima i dobrim koracima koje tvoj klub radi.
I ako ces iskreno jest problem da se gluposti svakakve iznose na forum jer svi dobro znamo koliko je ovaj forum citan od strane i igraca i medija i navijaca ostalih klubova i sto da im dajemo podlogu za negativnu atmosferu ako za to nema potrebe ?
Decko vidi, necemo ovako nikud, ubuduce ne citiram te ne citiraj me, nemas pojma kao ni ja sto nemam ko je iza nekog nika na forumu niti ko kakve "izvore" ima, nemam potrebe slusati menadzere niti ih znam, znam odakle sam dobio info za plate i znam koliko su pouzdani, nebitno, ok ti si ubijedjen da je to laz tvoj problem, nemoj mi sviju ti samo ti oci otvarati dovoljno imam godina i dovoljno sam ja uz ovo Sarajevo i uz njegove uspone i padove i dovoljno dajem svom klubu u vidu clanskih sezonskih, kupovinom artikala u fan shopu. I zasto imate j.ebenu potrebu odmah da nekoga etiketirate da je dusman i da osporavam uspjehe svog kluba, kulturno si mi se obratio pa samo iz tog razloga te za ovo boldirano necu poslati tamo gdje ne treba.
Eto samo ti volis klub, pratis ga i bodris, clan si itd itd... mi smo ostali qrine.
I to za slanje gdje ne treba mozes prosipat nekom drugom ovdje meni ne mozes sigurno, jer kao sto si rekao ne znas ko stoji iza kojeg nicka.
Sam sebe etiketiras kao dusman kluba sa svojim postovima i nastupima ovdje, niko drugo te ne etiketira.
Ima da te citiram kad god mi je volja, i tebe i svakog ovdje, zaboravljas da smo na forumu.
Javna online povrsina, mozes me samo stavit na ignore. :salut:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 feb 2021, 00:58

Najbolje smo sudije za tudje stvari i jos bolji advokati za svoje stvari. Tusili ste i vi temu sa Husrefom..sedmicama, nije danima. Sad nebitno koju je stranu ko zauzeo, tusili temu o covjeku koji nije clan kluba. Ja barem pisem o clanu kluba.

Nije iz dana u dan, prelazni rok traje do tad i tad, i tu se posao Emira zavrsava i to je to. Posle mozes svirat kancelaru Austrije. Nije ovo od sad, nezadovoljstvo vecine traje od ljeta i kad su se manje vise svi slozili s tim da se doveo kvalitetniji napadac da se i Brest mogao proci. Nebitno, i u slucaju Husare se vidi da se ovdje ploce price i vidici mijenjaju ko iz p. Za sta ces me to nakaciti ne znam, mozes svejedno mi na kraju krajeva.

Nema mi ko puniti glavu, nemam razloga zastupati nicije stavove, ovo je ''anonimni'' forum i ne vidim kako se iz toga moze izvuci korist . Napisao bih kao neki odoh sad i necu pisat nekoliko mjeseci pa se vratit kroz par dana ali necu.

:kafa:
PS. Svima usta puna mladih igraca, prodaje istih, kada se napise da se sansa mogla pruziti Keni u ovoj situaciji prije nego Borisu, onda idu price da nam akademci i nisu trenutno nesto, a 90% posto onih na koje smo ponosni iz akademije sansu dobilo slucajno i u nedostatku drugih opcija.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 20 feb 2021, 00:59

Ako se u babinim hukama promjeni vrijeme u danu 4 puta onda su pocele na forumu ranije al vezane za raslolozenje, pljuvaci popusite **** Sarajevu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2021, 00:59

Kad sutra Husara baci status o tome što su pregovori propali.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 feb 2021, 01:00

20 feb 2021, 00:56
Eto samo ti volis klub, pratis ga i bodris, clan si itd itd... mi smo ostali qrine.
I to za slanje gdje ne treba mozes prosipat nekom drugom ovdje meni ne mozes sigurno, jer kao sto si rekao ne znas ko stoji iza kojeg nicka.
Sam sebe etiketiras kao dusman kluba sa svojim postovima i nastupima ovdje, niko drugo te ne etiketira.
Ima da te citiram kad god mi je volja, i tebe i svakog ovdje, zaboravljas da smo na forumu.
[/quote]

Evo usro sam se od tvojih prijetnji, produzi dalje jb te "dusman" kluba.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 feb 2021, 01:00

20 feb 2021, 00:49
Historicar je napisao/la:
20 feb 2021, 00:47
Aduka87 je napisao/la:
Jel jos najgori prelazni rok u historiji FKS il ja grijesim ?
Ješičev iz 2016 nema konkurenciju, niti ce je imati zadugo.
Imat ce konkurenciju samo ako ti jednog dana budes na funkciji SD-a.
:rol: :rol: Dobar si.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 feb 2021, 01:01

feniksptica je napisao/la:
20 feb 2021, 00:04
Zadnji Tuzlak koji nam je dosao iz slovenske lige je pokidao. Nista manje ne bi trebalo biti ni s Jasminom ( ustvari moze manje kartona )
S tim sto Rahmanovic nije bio ni blizu udarne ekipe, skupio svega 8 nastupa za MB. Ovaj ima preko 130 nastupa za njih, u ovoj sezoni na vise utakmica bio i kapiten momcadi. Stvarno je ovo malo cudo, da smo doveli igraca iz nekog regijskog velikana koji je njihov standardni član prve ekipe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 01:02

Nešto ne vjerujem da se Husarić može kurciti više kao ranije. Klijenti mu sve lošiji i lošiji, u mnogim većim klubovima i nema svojih igrača, tako da ne vjerujem da će se nešto prsiti i upropastiti šansu Mešanoviću da dođe kod nas, pogotovo kad je dobio ovako dobre uslove. Također, zna Sabrina ga je već otresla kao slinu nakon slučaja s Hodžićem, tako da i on dobro zna da nema mjesta za zaebanciju.

Ne znam, možda griješim, ali mislim da će i on biti drugačiji nego ranije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 feb 2021, 01:03

:bih:
19 feb 2021, 23:56
zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 23:21
Ja sam neutralan na ovaj transfer zbog one ublehe od menagera ali gdje su sad ovi dusmani,spodobe jedva docekali da pisu da nema plata reklo im 5 igraca,Nam je ljut itd itd napusite se k kolektivno. Ja kritikujem Hadzica al da neko jedva ceka da objavi da nema plata,da je haos u klubu itd je dokaz kakve spodobe postoje
Pošto ne znas za normalnu konverzaciju onda cu tvojim zargonom n.ajebem ti se tih usta balavih debilu, ko si ti da koletivno vrijedjas ako smo nas par napisali ono sto je manje vise poznato, niko retardi nije rekao da ce se klub ugasiti niti da propadamo nego da je trenutna situacija takva da se igracima duguje 4 plate. I po cemu sam ja to dusman kluba npr, pa hajde recite koliko vas je bilo dole na druzenju ispred tribina Istok i Zapad, a znamo koji su uslovi bili za ucesce, minimum 5 godina clan i minimum 5 godina vlasnik sezonske ulaznice. Ne vidjeh da je tada par ljudi ovde sa foruma pisalo da su bili dole, a to dosta govori o forumasima.
Mozes se samo sagnut nista vise vjeruj mi. Daj da rijesimo i to pitanje imam 12 godina smori me prica o godinama. Imam cetri banke jesil zadovoljan? Ajde poletite na forume da napisete sta protiv kluba ili nesto lose

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 feb 2021, 01:07

20 feb 2021, 01:00
[/quote]
Sta sad treba da pisem sta sam i koliko uradio za klub nekim likovima poput tebe i da dokazujem nesto? Ako te bas zanima mogu ti poslat koliko sam licno samo za ovu godinu uplatio clanskih bez da sam muda po forumu prosipao
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 20 feb 2021, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 feb 2021, 01:09

Dugo nije bilo nekog okrsaja na temi 2 forumasa. Ode po kokice @Alfred nek mi donese Bony.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 feb 2021, 01:13

20 feb 2021, 00:58
Najbolje smo sudije za tudje stvari i jos bolji advokati za svoje stvari. Tusili ste i vi temu sa Husrefom..sedmicama, nije danima. Sad nebitno koju je stranu ko zauzeo, tusili temu o covjeku koji nije clan kluba. Ja barem pisem o clanu kluba.

Nije iz dana u dan, prelazni rok traje do tad i tad, i tu se posao Emira zavrsava i to je to. Posle mozes svirat kancelaru Austrije. Nije ovo od sad, nezadovoljstvo vecine traje od ljeta i kad su se manje vise svi slozili s tim da se doveo kvalitetniji napadac da se i Brest mogao proci. Nebitno, i u slucaju Husare se vidi da se ovdje ploce price i vidici mijenjaju ko iz p. Za sta ces me to nakaciti ne znam, mozes svejedno mi na kraju krajeva.

Nema mi ko puniti glavu, nemam razloga zastupati nicije stavove, ovo je ''anonimni'' forum i ne vidim kako se iz toga moze izvuci korist . Napisao bih kao neki odoh sad i necu pisat nekoliko mjeseci pa se vratit kroz par dana ali necu.

PS. Svima usta puna mladih igraca, prodaje istih, kada se napise da se sansa mogla pruziti Keni u ovoj situaciji prije nego Borisu, onda idu price da nam akademci i nisu trenutno nesto, a 90% posto onih na koje smo ponosni iz akademije sansu dobilo slucajno i u nedostatku drugih opcija.
Napisi nam ime i prezime onog forumasa koji garantuje 100% da bi prosli Brest u slucaju dovodjenja recimo Time Wernera (dajem primjer njega jer mi prvi pao napamet od svjetske klase)... ?

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 feb 2021, 01:14

20 feb 2021, 00:58

Ma pusti ba sad kao neko moralisanje i ta prica sacekajmo pa da vidimo. Pa ako cemo cekati sta iko od nas ima pisati ovdje.
To ti je ono hajmo sacekati pa cemo biti kapetan poslije bitke.

Tusila se ovdje tema raznim ogavnim opisima ne samo oko Husrefa nego i oko mnogih drugih. Nisu jos skupili m.uda da udare na Haseta al sa pljuvanjem carsije i njega su se dotakli djelimično.
Tusila se tema i sa Dzekom pa tad nisu imali taj klik u glavi nego su derali po svome.
Sada bi da kao odredjuje sta ce ko i kada pisati lol.

Sad se Kao ukazao Jasmin pa kao da se nagovore. Niko da se dotakne toga u kakvom je stanju, da li ima povreda i zbog cega ga se Slovenci odricu. Na neki nacin sam zadovoljan Jasminom jer smo se pomirili sa tim nivoom al nije ni jasmin neka sreca neizmjerna. Pogotovo nije materijalna začepiti usta onima koji nisu zadovoljni prelaznim rokom(rokovima).
Al hajd ti to objasni onima kojima je forum zivot.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 20 feb 2021, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 20 feb 2021, 01:15

AlfredNobel je napisao/la:
20 feb 2021, 00:52
skoroalen je napisao/la:
20 feb 2021, 00:33
Meni je najsmješnije to kako se ovdje neke stvari ponavljaju svako par mjeseci. Uvijek se nekom forumska brigada natovari na kosti, popljuje ga, za par dana se desi neki preokret i svi se ušute i uhinje. Jasmin još nije zvanično došao, a nije još ni kraj prelaznog roka. Može doć on i još tri igrača, može se desit da ne dođe niko. Zar je tako teško sačekat 1.3. pa onda analizirat rad SDa? Kao što je bilo teško sačekat decembar da se analizira Vinko, nego se pljuvao nakon drugog kola i pozivalo se na njegovu smjenu. Majke mi, imam dojam da većina ovdje ugasi utakmicu ako do desete minute ne padnu dva gola.
Pa to je moj ti jedina poenta svega toga, drugo je to što su pojedini ciljano napravili famu od toga. Ja odnedavno trubim i ponavljam pitanje "zar je teško sačekati početaj lige i suditi u bližoj budućnosti?", niko ništa ne odgovara.
Oni već znaju da je Cmiljanić flop, da neće niko doći, da je Hadžić usrao i šefa i stanicu itd.

Hop, onda dođe ovako neka situacija, natrljaš im na nos sva vanago koja su izasrali, pa se onda nađu uvrijeđeni i nešto se čude, te idu s argumentima "ne smiješ imati drugo mišljenje", "nama je samo Klub svetinja a vi ste tu po direktivi", "vlada jednoumlje" itd.
Ustvari, sve sami pametnjakovići i lihvari koji nemaju stepljenja, koji su isfrustrirani i koji trče pred rudu ne bi li ispali pametni. Kad se ispostavi da su u krivu, te kad ih uzmeš pilati, plaču ko picke.

Ali, neka lijepo je.. Kad se sjetim pljuvanja Oremuša i slično, kad je nekolicina govorila "samo polako", oni se smijali. Na kraju, Mirko demantova sve, a oni u rupe. Divota.
Najsmijesnije je sto to pisu samo da bi, ako nekim cudombudu u pravu, mogli poslije napisati “eto jesam vam rekao”
PSPHM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2021, 01:16

Jesenji dio 2-3 kolo tek pocetak prvenstva, Bilino polje sjeverna tribina, sjedim medju starijom rajom s istoka i prvo poluvrijeme bolji smo al 0-0 . Zakkjucak par njih pravi pitari idu na utakmice (bolesnici) kaze ma nema od titule nista :rol: :rol: e tako i ovdje sve znaju unaprijed sta i kako ce biti.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 feb 2021, 01:18

zagor1987 je napisao/la:
20 feb 2021, 01:07
20 feb 2021, 01:00
Sta sad treba da pisem sta sam i koliko uradio za klub nekim likovima poput tebe i da dokazujem nesto?
[/quote]

Mogao bih i ja to isto pisati vjeruj mi, nemam ni vremena ni potrebe, to pokazuje i moj broj postova za ovih 6 godina koliko sam na forumu. Dosadilo vise citati iz dana u dan gluposti, hadzija ubleha ovo ono, a istina je malo drugacija, za j.ebenih haman dva mjeseca nismo nikoga produzili niti potpisali, sto li imamo duga poreznoj 800 milja, ako je sve idealno, nekoliko ljudi je pisalo za plate, kao sto je to uradilo i 2019.te i bili u pravu, pa poslije drvlje i kamenje na Upravu, ok rijesilo se, niko ne kaze da ni ovo nece, ali jel to problem sto se napisalo, da bi se dokazalo da mnogi grijese, evo valjda od veceras ovaj nece biti celava ubleha ako Mesanovic potpise i kad objave za Milicevica i Oremusa da su produzili.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 20 feb 2021, 01:25

Kako vam se vise da naglabati budalastine
:crazy:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”