FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast upravi i Emiru za ovo produženje. Hajde još Miličević ako bog da. 

Ma I Pelak se kleo u Bordo pa ode njima,pustite te gluposti,nek on dobro igra a nek navija za koga hocd privatno,**** me se..to su meni dijecije price
Gosti se lagano vracaju. Bez guranja, jedan po jedan...

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu to.. ja njega ne bi volio vidjeti u Sarajevu ali eto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dovest cemo i tog golmanaPitar6785 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:56Jel Husara menages Mesanovicu, ako jeste postavit uslov da raskine ugovor sa njim prije podpisa..
Eno vec je poceo nekog Ajanovica (golman), kaze najbolji golman u bosni i hercegovini.. dovoljna je ovo izjava da se Od jasmina trazi da uzme drugog menagera..
Mirko fala ti za sve i hvala za produzetak
Next MILICEVIC

Pyro is not a crime !

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To ti kažem. A možda se i pokaže. Sjećam se da neki ni Fanimom nisu bili zadovoljni, a frajer ubica pred golom. Zamisli da takav ode u Želju npr. A ovakvim potezima i ubijaš moral konkurenciji jer kupiš najbolje što ovi manji klubovi nude. Sutra da bljesne neki talenat u toj Mladosti, neće se ni upuštat u utrku za dovođenje, znat će da je "kaparisan". Fazon je samo što mi rastemo i sad već u manjim klubovima nema igrača koji bi nas pojačali. Ovako ako neko bljesne uzmeš ga pa šta Bog da, barem ga neće uzet neko drugi.Denchi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:53Ma prvenstveno ne bi valjalo da ode u Zrinjski, Borac, ili zelju pa taman ga mi vratili u Mladost na posudbu na ljeto...
@Zagor1987 pola naših prvotimaca se druži s njihovim igračima i navijačima. To što se slikao sa šalovima, vala meni ne smeta. Nisam primijetio da je čuvao noge na tekmama protiv Želje i igrao išta slabije nego protiv drugih rivala. I Rahmanović nam je došao kao veliki navijač Slobode, nema to veze.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hajmoooo Miliiii! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Momak ne treba nam to , neka se stidi onaj koji je sr.o. Nemoj započinjati ponovo svađu, većina su ubačeni elementi.ajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Kakav je osjecaj kada vas pishaju ?
Igra sampiona tek pocinje.![]()
Šta će nam Aljkanović pored Dizdarevića i Kanurića, fakat ne kontam..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Treba nam to, kako smo mi morali čitat njihove bljuvotine, nek oni sad čitaju ovo.fks74 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:01Momak ne treba nam to , neka se stidi onaj koji je sr.o. Nemoj započinjati ponovo svađu, većina su ubačeni elementi.ajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
"Sve će se znati do kraja sedmice..." nikad nije bilo bliže
Treba i to svaki dan vise puta. Imal plata,dize li Nam ruke,ko se ogradio na Oremusevo produzenje,svaki dan cekam da neko izadje iz rupe i izbaci bilo sta lose iz klubaskoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:06Treba nam to, kako smo mi morali čitat njihove bljuvotine, nek oni sad čitaju ovo.fks74 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:01Momak ne treba nam to , neka se stidi onaj koji je sr.o. Nemoj započinjati ponovo svađu, većina su ubačeni elementi.ajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Ma standardno uvaljivanje Husare
Iako ga necemo koristi priliku da ga napuse da ga kao trazimo nebi li ga neko fakat trazio

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Evo krivo nam sto sve ide odlicno u klubuajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?

O mudima i gov.nima kad se vec spustas na taj nivo sta kazes za tvoje izjave da Husarica i njemu slicne te njegove igrace treba udaljidi sto dalje od naseg kluba. Mislim samo da te pitam jesi l to 100% promijenio misljenje ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma najbolje je ona legendarna
" Nije za forum,ali eto neka raja zna..."
Unisti vas Ćelava ubleha...
Dosta je ba Emire ne pisaj vise...
" Nije za forum,ali eto neka raja zna..."
Unisti vas Ćelava ubleha...
Dosta je ba Emire ne pisaj vise...
Ovo sada već izgleda puno bolje
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.