FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda bude nekad para pa da dovedemo šta kvalitetnije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Poznata priča, Husara at his best

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- f0rest1946
- Kontakt:
Dajte nam meszada mehanovica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Uzivaj u tom avataru jos malo

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nigdje Tobeta
E cuj Mirka mangupa
"Pa duguje nam se 5 plata ali posto ja nosim broj 6 zelio sam da docekam i da nam se i sesta duguje"
Stvarno lijepo od njega
"Pa duguje nam se 5 plata ali posto ja nosim broj 6 zelio sam da docekam i da nam se i sesta duguje"
Stvarno lijepo od njega
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
**** vas Mesanovic, Hadzija treba dati ostavku i okrenuti se Rudaru iz Kakanja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
yebi se

Celava ubleha me syebala

Ide do derbija Mesanovic na avatara

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ovo tempirali sa dobrim vijestima pred erbi hahaha
iskreno bio sam razočaran dosadašnjim transfer periodom i negdje duboko u sebi sam znao (mislio, želio) da nije to to, nemoguće da je to sve za ovaj rok.
Sada ipak se ispostavilo da nije to bilo sve, ide proljeće, 14 mečeva do kara lige plus Kup. Stanje sa ostalim ligama je povoljno što se tiče nosilaca za prvo kolo LŠ, a prolazak prvog kola znamo kakva vrata otvara
nadati se da će proljeće b iti fino, sunčano i da će pustiti bar 2000 ljudi na tribine
iskreno bio sam razočaran dosadašnjim transfer periodom i negdje duboko u sebi sam znao (mislio, želio) da nije to to, nemoguće da je to sve za ovaj rok.
Sada ipak se ispostavilo da nije to bilo sve, ide proljeće, 14 mečeva do kara lige plus Kup. Stanje sa ostalim ligama je povoljno što se tiče nosilaca za prvo kolo LŠ, a prolazak prvog kola znamo kakva vrata otvara

nadati se da će proljeće b iti fino, sunčano i da će pustiti bar 2000 ljudi na tribine
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 20 feb 2021, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Loše ti je poređenje skroz. Pričamo o kvalitetu nekog igrača i ljudskim karakteristikama njegovog menadžera koji je gov.no. Taj Husarić zastupa samo dva dobra igrača, i jednog smo uspjeli dovest. Svi menandžeri u BiH su manje-više isti gov.nari, nije ništa bolji ni Danac, ni Menaf Kodro, ni Bilalagić... Skoro je @SJB naveo sve menadžerske agencije koje zastupaju naše igrače, ne možeš naći dvije "normalne".feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:15Evo krivo nam sto sve ide odlicno u klubuajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Kakav je osjecaj kada vas pishaju ?
Igra sampiona tek pocinje.![]()
O mudima i gov.nima kad se vec spustas na taj nivo sta kazes za tvoje izjave da Husarica i njemu slicne te njegove igrace treba udaljidi sto dalje od naseg kluba. Mislim samo da te pitam jesi l to 100% promijenio misljenje ?
Nešto skroz drugo je na pola prelaznog roka pljuvat SDa jer do tad nije uradio ništa. Da su se one bljuvotine pisale u martu, razumio bih. Evo 10 dana do derbija, recimo da produže još Dupovac, Mili, Velkoski, dođu Mešanović i Hiroš. Zaboravit ćemo Tatara i Rahmana preko noći, a oni se NISU MOGLI produžit nikako, ne bi ih Galijani uspio zadržat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Leci ce nama dobro Hiros,nema veze sto je u dusi Manijak
Ti to ozbiljno?
Šta sve neću pročitati...
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam samo reko da o prozivanju i jedenju vlastit govana prica covjek koji je tjerao Husaru i sve njegovo, a sad se nasladjuje njegovim igracem i nesto kao pokusava drugim nabijati na nos. Smijesno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Otkad to mi pregovaramo sa mrziteljom kluba (Husarom smradom)?
Koliko je taj smrad popljuvao Sarajevo sa jos jednom gnjidom bivsim propalim fudbalerom Zrinjskog, koji takođe sad izigrava menadzera.
Hadzicu popišao te Husara, a ti njeg.
Koliko je taj smrad popljuvao Sarajevo sa jos jednom gnjidom bivsim propalim fudbalerom Zrinjskog, koji takođe sad izigrava menadzera.
Hadzicu popišao te Husara, a ti njeg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Burberry46, bvsic, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, MaroonBjelave, MSOZ101, Pitaristok i 95 gostiju.