FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli danas Oremuš, Mešanović i Miličević, ili makar u ovim danima 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zna li neko kojim prevoznim sredstvom se ide u Srebrenik na pregovore?
Seatom ne idu sigurno
Seatom ne idu sigurno
Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 20 feb 2021, 14:38, ukupno mijenjano 5 puta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Syebase oni tebe drug, ne nas...
Koncepciju pisanja ti popisase onako hladno...
Sad sve sto napises ispade najvise ti podrzavas SD-a, pa se rugas ovim sto ga pljuvase do juce...
Hitno stil pisanja promjeni da budes vjerodostojan...
Mn je okej da Milanovic ode u MDK na posudbu a nama Hiros dodje kao sto kaze @Denchi, jer 1000x je bolji od Milanovica. Da je igrao u boljoj ekipi od MDK siguran sam da bi imao bolju statistiku, ja sam za, jbga strumf je al nije jedinivedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta misliteako o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni fenomenalan tehničar, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Jedino što vidim da mu raja ovdje zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 20 feb 2021, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da bi mogao valjati kod nas, pogotovo protiv defanziva na Kosevu. Ima taj potez, pas, zna otkljucati protivnika.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Jedino što vidim da mu raja ovdje zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Husara je iskoristio prostor da promovise tog golmana preko nasi ledja,nadam se da cemo trazit od Mesanovica da promjeni menagera. Kad se sjetim kad je rekao Piric spavo na pragu FK SARAJEVA..
Hiros ako ce doc bit profesionalc i bit pojacanje, apsulutno me ne interesuje njegovo zaludjeno opredjeljenje zakog navija.
Duljevic je govorio da navija za zelju pa nikoga nije vjeso vec bio gotivan cak poceo da navija za nas, I VES MASINU NAM JE KUPIO
Hiros ako ce doc bit profesionalc i bit pojacanje, apsulutno me ne interesuje njegovo zaludjeno opredjeljenje zakog navija.
Duljevic je govorio da navija za zelju pa nikoga nije vjeso vec bio gotivan cak poceo da navija za nas, I VES MASINU NAM JE KUPIO
-
- Kontakt:
[quote=feniksptica post_id=8157220 time=1613826941 user_id=46666]
[quote=ajdohordas post_id=8157146 time=1613825264 user_id=37736]
Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Kakav je osjecaj kada vas pishaju ?
Igra sampiona tek pocinje.
[/quote]
Evo krivo nam sto sve ide odlicno u klubu
O mudima i gov.nima kad se vec spustas na taj nivo sta kazes za tvoje izjave da Husarica i njemu slicne te njegove igrace treba udaljidi sto dalje od naseg kluba. Mislim samo da te pitam jesi l to 100% promijenio misljenje ?
[/quote]
Sve sam ja tebi sinoc objasnio lijepo.
[quote=ajdohordas post_id=8157146 time=1613825264 user_id=37736]
Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Kakav je osjecaj kada vas pishaju ?
Igra sampiona tek pocinje.

[/quote]
Evo krivo nam sto sve ide odlicno u klubu

O mudima i gov.nima kad se vec spustas na taj nivo sta kazes za tvoje izjave da Husarica i njemu slicne te njegove igrace treba udaljidi sto dalje od naseg kluba. Mislim samo da te pitam jesi l to 100% promijenio misljenje ?
[/quote]
Sve sam ja tebi sinoc objasnio lijepo.
Hadzija sinoc krenuo biciklom, Sabra mu posudila,roze boje...
Primjecen na Karauli jutros umivaju ga neki vozači kamiona...
Previse se ugojio, ko prase doso,pa je van forme...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moramo se sada naslađivati svako malo kako je neko bio u pravu a neko nije, svi mi želimo najbolje za klub i neka ostane tako. Posebno danas jer nas vrlo vjerovatno očekuje više potpisa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To je plus za nas, manijaka uspjeli dovesti. Ni prvi, ni zadnji.joker90 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:38Mislim da bi mogao valjati kod nas, pogotovo protiv defanziva na Kosevu. Ima taj potez, pas, zna otkljucati protivnika.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.

Bolji od Milanovića u svakom slučaju, za širinu će biti dobar, pogotovo ako budemo igrali ovu konferencijsku ligu.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ako ce se zakljucavati onda treba kad on dodje i bude zvanicno jer tek tad ima da pojedu svoja gov.na koju su izasrali po klubu zadnjih mjesec dana.
- f0rest1946
- Kontakt:
Taj covjek voli klub, pogledaj koju zrtvu trpi da bi ovim napacenim pitarima bar malo zadovoljstva pruzio nakon godina i godina losih rezultata.
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.