Ma ovo su pojacanja kad nemamo para,Steta, da ih imamo cudo bi napravili ...svrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:10zagor1987 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:17Pa jahali ste danima nema plate,Pitari nemaju 11 igraca za derbi,nema pojacanja,Mili i Oremus bjeze jedva cekaju da odu itd i na kraju sta bi? Jel vam sad jasno kolike ste ublehe? Dobro vam se klub i drzi pored vas ali ima i ona pametna strana Manijaka sto nisu ovdje![]()
Znaci doveliste pojacanja
Jedno je sigurno
Jasmin Celikovic najvece pojacanje ovog prelaznog roka
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Daleko mu kuca bilaBeHighirly je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:12Sad je Hiros ipak dobro pojacanje za kitare![]()
![]()
Ako me sjecanje dobro sluzi, msm da su prvi ismijavali istoimenog kao moguce pojacanje Zeljeznicara?
Au, udara vas karma pravo
@svrakino1921,
Odlicna konstatacija![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nekad u toku zimske pauze smo svjedočili ovom:

zagor1987 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:01Tek kad sve ovo cita covjek vidi koliko je Sarajevo odmaklo godinama kostur ekipe na okupu a ne odigras 1 sezonu i prodajmiky_hz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:09Sada je izvjesno da će Banjalučani tokom zime ostati bez pojedinih igrača, pošto se očekuju ponude za Almedina Ziljkića i Jovu Lukića, dok ugovor Gorana Zakarića ističe u februaru
Zbog toga Uprava Borca već traga za pojačanjima za tim Vlade Jagodića, a srpskainfo.com piše kako je iz kluba potvrđeno da su na listi želja Amer Hiroš i Vladimir Bradonjić.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Miljacka je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:14Daleko mu kuca bilaBeHighirly je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:12Sad je Hiros ipak dobro pojacanje za kitare![]()
![]()
Ako me sjecanje dobro sluzi, msm da su prvi ismijavali istoimenog kao moguce pojacanje Zeljeznicara?
@svrakino1921,

Ti si mi na listi gnjavatora, nemoj me vise nikad citirati molim te. Tebi se tvoji smiju, zamisli tek moji.SSR je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:15Miljacka je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:14Daleko mu kuca bilaBeHighirly je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:12Sad je Hiros ipak dobro pojacanje za kitare![]()
![]()
@svrakino1921,
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Iskreno se nadam da od njegovog dolaska u Sarajevo nema ništa, ne zato što je loš igrač, naprotiv, mislim da je među boljim u ligi, nego zato što je plavi uhljup.BeHighirly je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:12Sad je Hiros ipak dobro pojacanje za kitare![]()
![]()
@svrakino1921,
-
- Kontakt:
Bice da je to gotova stvarsampras je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:22Iskreno se nadam da od njegovog dolaska u Sarajevo nema ništa, ne zato što je loš igrač, naprotiv, mislim da je među boljim u ligi, nego zato što je plavi uhljup.BeHighirly je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:12Sad je Hiros ipak dobro pojacanje za kitare![]()
![]()
@svrakino1921,

Prvo Zakaric, pa Hiros

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Ne znaju kone razliku između Bosančice i čirilice

Joj ocam uvijek mi tema upuceniji od nas sto se tice kluba i transfera, bravo strumfetice 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je ljubio grb Zelje dat cemo mu i kapitensku ko sto ste i vi Krpicu, da ''uzvratimo''
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Па $ " ? 

Ćirilica! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sta je ovo nekakvih se strumfova nakotilo na temi, pa onaj dokoljenko je premija za ove...
Jedino smak ovog polusvijeta...Nema drugog lijeka.
Jedino smak ovog polusvijeta...Nema drugog lijeka.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Mešanović je ok pojačanje, neće biti neki golgeter ali donijet će kvalitet u napadu.
Što se Hiroša tiče, Hiroš je Grealish za sve navodne desetke fks, Zidan, Salčin itd..
Hiroš bi bio extra za FKS.
Što se Hiroša tiče, Hiroš je Grealish za sve navodne desetke fks, Zidan, Salčin itd..
Hiroš bi bio extra za FKS.
- svrakino1921
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Hiros je odlican igrac tu nema price, ali momak igra seoski fudbal bez imalo odgovornosti u ekipi koliko bi mogao to raditi u Sarajevu to je pitanje i koliko bi ga Sarajevo uozbiljilo jer ovo sto trenutno radi to mu moze prolaziti u ekipama kao Mladost.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, Proximic, riki46 i 17 gostiju.