FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2021, 15:53

slika

SVE OVE GODINE, plave KARAMO !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2021, 15:55

@Ado76 ne možeš FGR eliti objasnit da su fudbaleri ljudi koji u privatnom životu imaju pravo da navijaju za koga hoće i da žive gdje hoće i rade šta hoće. Kad igrač postane vezan ugovorom za FK Sarajevo, onda mu se ograničava ta sloboda, odnosno nije primjereno da bude viđen u dresu/majici drugog kluba. Ti kao uposlenik HIFAe možeš sipat gorivo na Ini al u civilu, u uniformi ne smiješ, dobit ćeš otkaz. A momak nije budala sigurno da se štedi na tekmama protiv Želje, to nije radio ni sa puno gorim ugovorom u Mladosti, što bi rizikovao odličnu platu i svoj fudbalski ugled radi kluba kojeg je volio u djetinjstvu?
Nije frajer još ni došao, možda i neće, al niđe veze je razlog "igrao za Želju, fuj". A skoro Krpića dočekivali raširenih ruku. Smiješno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 feb 2021, 15:56

Miliiiiii :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 feb 2021, 15:58

skoroalen je napisao/la:
20 feb 2021, 15:55
@Ado76 ne možeš FGR eliti objasnit da su fudbaleri ljudi koji u privatnom životu imaju pravo da navijaju za koga hoće i da žive gdje hoće i rade šta hoće. Kad igrač postane vezan ugovorom za FK Sarajevo, onda mu se ograničava ta sloboda, odnosno nije primjereno da bude viđen u dresu/majici drugog kluba. Ti kao uposlenik HIFAe možeš sipat gorivo na Ini al u civilu, u uniformi ne smiješ, dobit ćeš otkaz. A momak nije budala sigurno da se štedi na tekmama protiv Želje, to nije radio ni sa puno gorim ugovorom u Mladosti, što bi rizikovao odličnu platu i svoj fudbalski ugled radi kluba kojeg je volio u djetinjstvu?
Nije frajer još ni došao, možda i neće, al niđe veze je razlog "igrao za Želju, fuj". A skoro Krpića dočekivali raširenih ruku. Smiješno.
Jedno je igrao, a drugo navija
FGR elita :nene:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 feb 2021, 15:59

skoroalen je napisao/la:
Njihov Eldar Sehic je bio zakleti pitar, zajedno smo trenirali, prosao nasu akademiju... Sada je skroz druga prica, ipak, ne treba to gledati, sve dok daje zadnji atom sebe na terenu.
Amer Dupovac!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2021, 16:02

Plave kurve ne silaze sa teme :opaopa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 20 feb 2021, 16:02

Malatya - Konya 2:0 HT
46' ulazi Rahmanović
Malatya - Konya 2:3 FT
:kafa:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 feb 2021, 16:04

MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 14:55
Drago mi je što ste optimistični kad je u pitanju Hiroš, ja vala i nisam ali hajde :D
Nisam ni ja ali neka klupa plafon sto da ne, Milanovicem su nezadovoljni jer apsolutno ne reaguje na dogovorene zadatke...u toj nekoj zamjeni bi bolje prosli po meni jer bi Hiros imao motiva da se dokaze, a Slobo to nema vise ako je ikad imao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2021, 16:04

Rahma je napisao/la:
20 feb 2021, 15:59
skoroalen je napisao/la:
Njihov Eldar Sehic je bio zakleti pitar, zajedno smo trenirali, prosao nasu akademiju... Sada je skroz druga prica, ipak, ne treba to gledati, dok daje zadnji atom sebe na terenu.
Srđan Stanić isto, na sjeveru bio. Od naših, Dulja je bio štrumf i sanjao da zaigra za Želju, a sigurno ih ima još, samo da neko ima volje da se zarovi u te stare izjave. Amar Rahmanović je bio veliki navijač Slobode pa vidi šta bi na kraju. U državi gdje imaš dva velika kluba i još tri za koja se navija zbog lokalpatriotizma, nemoguće je da si doveo samo one koji imaju tvoja krvna zrnca. Al ovdje pojedini imaju djetinjast stav "uaaa voli Želju, on je gov.no, smrad, neokupani, gurbet". Znam ljudi koji navijaju za Želju koji su ljudske gromade, prijatelji koji su bili tu i u dobru i u zlu. Ljudi se ne dijele na pitare i manijake, samo što neki misle da su veći navijači ako u raji nemaju nijednog navijača Želje. A imaju svi nekog, jbt dva brata navijaju za dva rivala, tako je kod nas uvijek bilo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 20 feb 2021, 16:05

SarajevoForza je napisao/la:
20 feb 2021, 16:02
46' ulazi Rahmanović
Asistencija Amar, brzo ce on u prvih 11, gine svaku tekmu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 feb 2021, 16:06

SarajevoForza je napisao/la:
20 feb 2021, 16:02
46' ulazi Rahmanović
Asistirao lod prvog gola.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 20 feb 2021, 16:08

MortemHz je napisao/la:
Drago mi je što ste optimistični kad je u pitanju Hiroš, ja vala i nisam ali hajde :D
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 feb 2021, 16:10

Boli me k za koga je igrao i sta je nosio na sebi
I emir hadzic je igrao i privao sve naj o njima i ihtijarevic i ostali

Ako ce ginuti na terenu dobrodosao!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2021, 16:11

Gomis99 je napisao/la:
20 feb 2021, 16:08
MortemHz je napisao/la:
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Amar Osim nije prepozn'o fintu ni u Džeki nego ga dao za vreću kupusa. Nije Osim Trappatoni.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 20 feb 2021, 16:11

Jel stigao Mešanović, kako stoje stvari? :kafa:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 feb 2021, 16:12

Gomis99 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra.
Problem je sto se mi vise nista i ne pitamo.
Svaki igrač koji pokaze kvalitet i postane nas igrač od mene ima podršku.
Danas je malo emocija, svi igraju za pare, i ne vidim razlog sabotaže,a primjera je mnogo.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 20 feb 2021, 16:13

Bordo23 je napisao/la:
20 feb 2021, 16:11
Jel stigao Mešanović, kako stoje stvari? :kafa:
Opet nesto Vranduk krece, pa se ceka gore.
PSPHM

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2021, 16:14

Mesanovic je 100 % u fullu spremani od svih nasih igraca tako da ako dobije dozvolu ocekujem ja od 1' minute na šugavici :)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2021, 16:14

amypitar je napisao/la:
20 feb 2021, 16:12
Gomis99 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra.
Problem je sto se mi vise nista i ne pitamo.
Svaki igrač koji pokaze kvalitet i postane nas igrač od mene ima podršku.
Danas je malo emocija, svi igraju za pare, i ne vidim razlog sabotaže,a primjera je mnogo.
Nije sabotirao igrajući za Mladost za dvije milje maraka, eto sabotirat će u našem dresu za duplo veću platu. Nije ni on budala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2021, 16:14

Gomis99 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pa samo se oko Ziljkića nismo složili ja mislim, nemoj tako :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337, pitarcenga, zagorski i 63 gosta.