SVE OVE GODINE, plave KARAMO !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedno je igrao, a drugo navijaskoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:55@Ado76 ne možeš FGR eliti objasnit da su fudbaleri ljudi koji u privatnom životu imaju pravo da navijaju za koga hoće i da žive gdje hoće i rade šta hoće. Kad igrač postane vezan ugovorom za FK Sarajevo, onda mu se ograničava ta sloboda, odnosno nije primjereno da bude viđen u dresu/majici drugog kluba. Ti kao uposlenik HIFAe možeš sipat gorivo na Ini al u civilu, u uniformi ne smiješ, dobit ćeš otkaz. A momak nije budala sigurno da se štedi na tekmama protiv Želje, to nije radio ni sa puno gorim ugovorom u Mladosti, što bi rizikovao odličnu platu i svoj fudbalski ugled radi kluba kojeg je volio u djetinjstvu?
Nije frajer još ni došao, možda i neće, al niđe veze je razlog "igrao za Želju, fuj". A skoro Krpića dočekivali raširenih ruku. Smiješno.
Njihov Eldar Sehic je bio zakleti pitar, zajedno smo trenirali, prosao nasu akademiju... Sada je skroz druga prica, ipak, ne treba to gledati, sve dok daje zadnji atom sebe na terenu.skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:55@Ado76 ne možeš FGR eliti objasnit da su fudbaleri ljudi koji u privatnom životu imaju pravo da navijaju za koga hoće i da žive gdje hoće i rade šta hoće. Kad igrač postane vezan ugovorom za FK Sarajevo, onda mu se ograničava ta sloboda, odnosno nije primjereno da bude viđen u dresu/majici drugog kluba. Ti kao uposlenik HIFAe možeš sipat gorivo na Ini al u civilu, u uniformi ne smiješ, dobit ćeš otkaz. A momak nije budala sigurno da se štedi na tekmama protiv Želje, to nije radio ni sa puno gorim ugovorom u Mladosti, što bi rizikovao odličnu platu i svoj fudbalski ugled radi kluba kojeg je volio u djetinjstvu?
Nije frajer još ni došao, možda i neće, al niđe veze je razlog "igrao za Želju, fuj". A skoro Krpića dočekivali raširenih ruku. Smiješno.
Nisam ni ja ali neka klupa plafon sto da ne, Milanovicem su nezadovoljni jer apsolutno ne reaguje na dogovorene zadatke...u toj nekoj zamjeni bi bolje prosli po meni jer bi Hiros imao motiva da se dokaze, a Slobo to nema vise ako je ikad imao...
Srđan Stanić isto, na sjeveru bio. Od naših, Dulja je bio štrumf i sanjao da zaigra za Želju, a sigurno ih ima još, samo da neko ima volje da se zarovi u te stare izjave. Amar Rahmanović je bio veliki navijač Slobode pa vidi šta bi na kraju. U državi gdje imaš dva velika kluba i još tri za koja se navija zbog lokalpatriotizma, nemoguće je da si doveo samo one koji imaju tvoja krvna zrnca. Al ovdje pojedini imaju djetinjast stav "uaaa voli Želju, on je gov.no, smrad, neokupani, gurbet". Znam ljudi koji navijaju za Želju koji su ljudske gromade, prijatelji koji su bili tu i u dobru i u zlu. Ljudi se ne dijele na pitare i manijake, samo što neki misle da su veći navijači ako u raji nemaju nijednog navijača Želje. A imaju svi nekog, jbt dva brata navijaju za dva rivala, tako je kod nas uvijek bilo.Rahma je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:59Njihov Eldar Sehic je bio zakleti pitar, zajedno smo trenirali, prosao nasu akademiju... Sada je skroz druga prica, ipak, ne treba to gledati, dok daje zadnji atom sebe na terenu.skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:55@Ado76 ne možeš FGR eliti objasnit da su fudbaleri ljudi koji u privatnom životu imaju pravo da navijaju za koga hoće i da žive gdje hoće i rade šta hoće. Kad igrač postane vezan ugovorom za FK Sarajevo, onda mu se ograničava ta sloboda, odnosno nije primjereno da bude viđen u dresu/majici drugog kluba. Ti kao uposlenik HIFAe možeš sipat gorivo na Ini al u civilu, u uniformi ne smiješ, dobit ćeš otkaz. A momak nije budala sigurno da se štedi na tekmama protiv Želje, to nije radio ni sa puno gorim ugovorom u Mladosti, što bi rizikovao odličnu platu i svoj fudbalski ugled radi kluba kojeg je volio u djetinjstvu?
Asistencija Amar, brzo ce on u prvih 11, gine svaku tekmuSarajevoForza je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:02Malatya - Konya 2:0 HT
46' ulazi Rahmanović
Malatya - Konya 2:3 FT
![]()
Asistirao lod prvog gola.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:02Malatya - Konya 2:0 HT
46' ulazi Rahmanović
Malatya - Konya 2:3 FT
![]()
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Amar Osim nije prepozn'o fintu ni u Džeki nego ga dao za vreću kupusa. Nije Osim Trappatoni.Gomis99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:08Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Problem je sto se mi vise nista i ne pitamo.Gomis99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:08Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra.
Nije sabotirao igrajući za Mladost za dvije milje maraka, eto sabotirat će u našem dresu za duplo veću platu. Nije ni on budala.amypitar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:12Problem je sto se mi vise nista i ne pitamo.Gomis99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:08Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra.
Svaki igrač koji pokaze kvalitet i postane nas igrač od mene ima podršku.
Danas je malo emocija, svi igraju za pare, i ne vidim razlog sabotaže,a primjera je mnogo.
Pa samo se oko Ziljkića nismo složili ja mislim, nemoj takoGomis99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:08Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Austinpowers, bavaracmujo, Beli98, bordobijeli, GalileoGalilei, Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, jurisicduska, mosarajvosa83, Rule_hz i 72 gosta.