FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 20 feb 2021, 16:19

Gomis99 je napisao/la:
20 feb 2021, 16:08
MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 14:55
Drago mi je što ste optimistični kad je u pitanju Hiroš, ja vala i nisam ali hajde :D
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Brate njega i Mekica ganjali sad, to im mete bile za prelazni ovaj...

Ali nebitno , ko sto rekose ljudi gorio je protiv njih i udaro se i cupao i nije se stedio...

Ako ne dovedemo boljeg dobra rezerva
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 feb 2021, 16:19

Hiroš je dobar igrač

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2021, 16:23

Hiroš je ako gledamo striktno fudblaski neko ko je prvi dio sezone prekucao ,ono igrac zbog kojeg bi dosao da gledas fudbal bez obzira ako neigra tvoj tim,jel je igrac poteza i ovo sto je radio u prvom dijelu nije bas rijetkost u ovoj ligi . I realno nije nikakvo krilo,momak je 10 klasicna ona old school 10-tka koja je na lopti tata-mata.Bukvalno nije tesko vratiti komentare tamo pa i moje na opcenito i vidjeti kakvi su komentari bili nakon njegovih poteza,dali je ta polu-sezona bila samo neki bum njegov neznam,jel iskreno ranije ga nisam toliko primjecivao,ali da je razvalio polusezonu jeste vala,i stvarno vidio sam da je usao u dosta onih izbora u tim polusezone.

Nemam iskreno nista protiv da dodje.Ali opet bit ce guzva tu na toj poziciji,po meni nije uposte za krilo ali eto mozda neko ima neke druge zamisli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 16:24

MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 14:44
Ne moramo se sada naslađivati svako malo kako je neko bio u pravu a neko nije, svi mi želimo najbolje za klub i neka ostane tako. Posebno danas jer nas vrlo vjerovatno očekuje više potpisa.
Moramo Morto, moramo. Ovo si trebao govoriti odnedavno kad je ovaj klančić jedno te isto palamudio svaki dan i pravio rusvaj od teme. Sad ih je raja nakačila s pravom, nakon svih silnih kurcenja i pametovanja, kao što je bilo i očekivano.

Ovo je ništa kako će se meziti ako i druge stvari upale, prvi ja, pa svi ostali. Svaki post će im biti izvučen, handriti ih, sve dok ban ne dobijem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 20 feb 2021, 16:28

Neka pljuvaca i oni su nasi

Dolazi jos jedno pojacanje
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 feb 2021, 16:31

miky_hz je napisao/la:
20 feb 2021, 16:23
Hiroš je ako gledamo striktno fudblaski neko ko je prvi dio sezone prekucao ,ono igrac zbog kojeg bi dosao da gledas fudbal bez obzira ako neigra tvoj tim,jel je igrac poteza i ovo sto je radio u prvom dijelu nije bas rijetkost u ovoj ligi . I realno nije nikakvo krilo,momak je 10 klasicna ona old school 10-tka koja je na lopti tata-mata.Bukvalno nije tesko vratiti komentare tamo pa i moje na opcenito i vidjeti kakvi su komentari bili nakon njegovih poteza,dali je ta polu-sezona bila samo neki bum njegov neznam,jel iskreno ranije ga nisam toliko primjecivao,ali da je razvalio polusezonu jeste vala,i stvarno vidio sam da je usao u dosta onih izbora u tim polusezone.

Nemam iskreno nista protiv da dodje.Ali opet bit ce guzva tu na toj poziciji,po meni nije uposte za krilo ali eto mozda neko ima neke druge zamisli.
Pa i treba gledati čisto fudbalski. Ova sezona je prepreprebitna da bi izigravali uvrijeđene mlade. Otišla su nam dva ključna gol igrača. Do prije par dana je izgledalo da stvari ne idu na dobro - doveli smo polovnog Crnogorca, govorilo se da vise nećemo nikog dovoditi, nešto se u klubu desavalo glede para, da bi se u tri dana sve preokrenulo - stiže lova, dovode se Mesanovic, a spominje se i Hiros koji je odličan igrač. Nama jedini cilj mora biti da osvojimo titulu. Ko papagaj govorim mjesecima da je ova titula najbitnija u istoriji kluba. Zato je svako pravo pojačanje dobrodošlo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 feb 2021, 16:32

Samo udrite dušmani, preživio sam ja i veće mangupe. Pali su i Husara, Bilalagić, beli, jedino još Runda i ja egzistiramo, a tako će i ostati još dugo.
12 Januar. Dugo je trajalo. Vratio se Husara. Bas treba pomezetit.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 20 feb 2021, 16:34

Kakav bolan hiros. Eno mu geybavica pa nek igra. Imamo 3 bolja igraca od njega toj poziciji
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 16:35

Jel ti ovo Pantelija izvukao ili si sam?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 feb 2021, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 20 feb 2021, 16:35

MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 16:14
Gomis99 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 14:55
Drago mi je što ste optimistični kad je u pitanju Hiroš, ja vala i nisam ali hajde :D
Nek se i ja jednom s tobom slazem. Skeptican sam u vezi njega. Iskreno ako Amar Osim nije otkrio da on ima u sebi nesto neku fintu onda ne znam cemu natezanje. Momak je navijac Zelje. Nema tu puno sta pametovati. Nije to Luis Figo profesionalac da isto dobro igra i za Real i za Barsu. Ipak je ovdje nesto drugo. Uopste necu da razmisljam o tome kad dodje derbi da li ce lik pod rucnom da igra. A i nije neka pljacka realno.
Pa samo se oko Ziljkića nismo složili ja mislim, nemoj tako :mrgreen:
Ja bih sad dao dva Hirosa za Ziljkica ne znam za tebe :D

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 feb 2021, 16:36

AlfredNobel je napisao/la:
20 feb 2021, 16:35
Jel ti ovo Pantelija izvukao ili si sam?
Kad ti dogovorim opet ostane pitanje naglog mijenjanja misljenja.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 20 feb 2021, 16:37

vedinjo98 je napisao/la:
20 feb 2021, 14:35
Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.

Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Susic 3 klase iznad njega, Djokanovic 2 klase iznad njega, Zidan duplo bolji, Varesanovic vjerovatno isti ili bolji......
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2021, 16:37

Gomis99 je napisao/la:
20 feb 2021, 16:35
MortemHz je napisao/la:
20 feb 2021, 16:14
Gomis99 je napisao/la:

Pa samo se oko Ziljkića nismo složili ja mislim, nemoj tako :mrgreen:
Ja bih sad dao dva Hirosa za Ziljkica ne znam za tebe :D
Pa dobro jeste Ziljkić kvalitetniji od njega samo što ja ne bi nijednog, tu se mi razlikujemo :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 16:39

Ja sinoć napisah da se Husara više ne može kurciti kao ranije, da nije tako, ne bi ni ulazili u posao s njim. Prva Sabrina, koja ga je i odyebala nakon slučaja "Hodžić".
Naravno, ti će i dalje gurati taj 'argument' oko njega, jer to ti je jedino i ostalo. Hablečina prava..

Nego haj priznaj raji, jesi li sam ovo iskopao ili ti je Pantelija pomogao? Znaš sam ući u postove? Pitam pošto do jučer nisi znao veliko slovo staviti na početak rečenice, kamoli šta više.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 20 feb 2021, 16:42

hababb je napisao/la:
20 feb 2021, 16:37
vedinjo98 je napisao/la:
Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.

Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Susic 3 klase iznad njega, Djokanovic 2 klase iznad njega, Zidan duplo bolji, Varesanovic vjerovatno isti ili bolji......
Zaboravio si Salcina. Onda njegovim dolaskom da ne cekamo da momak zaigra na svojoj poziciji.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 feb 2021, 16:44

Jel neko zna, kada je Hiroš počeo igrati na lijevom krilu, koliko dugo tu poziciju igra ?

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 20 feb 2021, 16:50

Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 20 feb 2021, 16:53

Gomis99 je napisao/la:
20 feb 2021, 16:42
hababb je napisao/la:
vedinjo98 je napisao/la:

Zaboravio si Salcina. Onda njegovim dolaskom da ne cekamo da momak zaigra na svojoj poziciji.
:thumbup:
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 feb 2021, 16:54

hababb je napisao/la:
vedinjo98 je napisao/la:

Zidan ne može Hirošu kopačke čistiti

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 20 feb 2021, 16:57

OsmaDolazi je napisao/la:
20 feb 2021, 16:50
Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Odlicno, nadam se da ce tako ostati :thumbup:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, gh0stHZ, hazarder, Morgen19, Morpheus, riki46 i 61 gost.