Sportski komentatori
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ne valjaju ni hrvatski komentatori za kosarku na SK, svi sa nekom bezveze i monotonom bojom glasa, Zivko, Mrduljas, Cvitkovic
od Balkana samo Avdica i Majera mogu slusati, donekle Radojevica kad nije u mrtvoj depresiji
ustvari ima jos jedan na Areni koji ponekad radi NBA ali mu ne znam sad ime
od Balkana samo Avdica i Majera mogu slusati, donekle Radojevica kad nije u mrtvoj depresiji
Don't believe the hype.
Milan Caković?akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:36ustvari ima jos jedan na Areni koji ponekad radi NBA ali mu ne znam sad ime
Cakovic je sjajan za aba ligu...vidi se da je svjez, nije jos sagorio, da odradjuje na autopilotu.
takodje je i jako strucan ali nije naporan da nam gura znanje nazor kroz grlo.
takodje je i jako strucan ali nije naporan da nam gura znanje nazor kroz grlo.
ivan ognjanovic vjerovatnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:36Ne valjaju ni hrvatski komentatori za kosarku na SK, svi sa nekom bezveze i monotonom bojom glasa, Zivko, Mrduljas, Cvitkovic
Ivan često radi, odličan je i za bejzbol i am. fudbal.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ivan je pun znanja ali prenosi kao da radi iz kreveta i kao da je tek ustao, mada se moze slusati iako mu je energija nula
mislim na skroz treceg, ali ne mogu se sjetiti imena, odgovara mi najvise zbog boje glasa

e taj čiko
mislim na skroz treceg, ali ne mogu se sjetiti imena, odgovara mi najvise zbog boje glasa

e taj čiko

Don't believe the hype.
Igor Tadić, naš bivši reprezentativac. Nešto ga nema od nove sezone NBA, a isto je odličan za košarku, hokej i am. fudbal.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:15Ivan je pun znanja ali prenosi kao da radi iz kreveta i kao da je tek ustao, mada se moze slusati iako mu je energija nula
e taj čiko![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sad sam ga guglao, bio je spiker na utakmicama Zvezde i Partizana, mozda se vratio tom poslu
Don't believe the hype.
igrao za našu reprezentaciju tadić?
ok,nisam to znao
- OldFashioned
- Kontakt:
Recimo bilo čija druga boja glasa i Avdićevo znanje i atmosfera koju napravi, bio bi mi #1 bez konkurencije... ovako.... li-la..akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:36Ne valjaju ni hrvatski komentatori za kosarku na SK, svi sa nekom bezveze i monotonom bojom glasa, Zivko, Mrduljas, Cvitkovic
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima sasvim prijatnu boju glasa, uhu ugodnu
Nije ni njemu lako, vec 10 godina vuce za sobom Kostica koji se zalijepio za njega kao pijavica

Nije ni njemu lako, vec 10 godina vuce za sobom Kostica koji se zalijepio za njega kao pijavica
Don't believe the hype.
- OldFashioned
- Kontakt:
Stvar ukusa, meni stvarno smeta njegova boja glasa pogotovo kada se uživi pa zvuči kao neki klinjo hehe.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 14:53Ima sasvim prijatnu boju glasa, uhu ugodnu![]()
Ali je legenda !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Srđan Erceg je komentator sa najviše znanja , najbolji na SPORTKLUB-u ...Iza njega je Srđan Radojevićtm01hzne je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:35Tako je. Nema mu ravnog za tenisOldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:27Ja ne znam mnogo komentatora sa više znanja.
Doduše, više mi godi na tenisu nego na nogometu jer zna često davati nepotrebne informacije, (ponese ga, odnosno ostane mu sa tenisa).![]()

Kako samo Srđan prenosi MOTO GP , samo pogledaj jednu utrku sve će ti biti jasno

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Radojević je doktor kad je voljan raditi tekmubombaysaphire je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:55Srđan Erceg je komentator sa najviše znanja , najbolji na SPORTKLUB-u ...Iza njega je Srđan Radojevićtm01hzne je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:35Tako je. Nema mu ravnog za tenisOldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:27Ja ne znam mnogo komentatora sa više znanja.
Doduše, više mi godi na tenisu nego na nogometu jer zna često davati nepotrebne informacije, (ponese ga, odnosno ostane mu sa tenisa).![]()
![]()
Kako samo Srđan prenosi MOTO GP , samo pogledaj jednu utrku sve će ti biti jasno![]()

A Srkija slušam na F1, MotoGP i na NFLu

-
- Kontakt:
To je kada ja gledam , kada igra Partizantm01hzne je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:02Radojević je doktor kad je voljan raditi tekmubombaysaphire je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:55Srđan Erceg je komentator sa najviše znanja , najbolji na SPORTKLUB-u ...Iza njega je Srđan Radojević![]()
Kako samo Srđan prenosi MOTO GP , samo pogledaj jednu utrku sve će ti biti jasno![]()
![]()
A Srkija slušam na F1, MotoGP i na NFLu![]()

Prenosio je i Želju u Evropi , odličan je bio

Ma Erceg je nevjerovatan lik , on obožava MOTO GP , imaš osjećaj kao da je na stazi

Prije 2 ili 3 sezone dok se čekalo hoće li početi trka na Silverstonu , skoro 3 sata je pričao lik i držao pažnju gledalaca NEVJEROVATNO

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Realno jest tako i kad su motori iako me baš puno me zanimaju pogledam jer stvarno dobro prenosi. Mada mi je smor oni silni treninzi , kad god upalim tv motori il formula. A formula je tako dosadna da ne pamtim kad sam zadnji put gledao i koji komentator prenosi
nema potpisa
Los garant igrao dvicu

Jel ovaj jedan od voditelja podcasta Inkubator il sam ja debil?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.