Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:46
skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:41
Šta kažeš za Fanima?
Fanimo je kod njih u kontinuitetu pružao dobre partije, Salčina je recimo prošle sezone silovao u onoj našoj pobjedi 2:1, vidjelo se odmah da je za veci klub od Mladosti.Hiros je na jesen odigrao tek par utakmica dobro, daleko od nivoa Fanima.Nemoj zezati Skoro i ti si očekivao bolje ime od Hiroša, kao zamjenu za Tatara.
Sorry na upadu ali ovo nema veze s vezom. Fanimo prvu polusezonu nije pokazao ni 15% onog što moze. Andjusic je izgledao kao Roben za njega. Hiros već sezonu i pol pokazuje strašan napredak. Jednostavno preskace igrače. I tu ne mislim samo na ekipe našeg bodovnog ranga nego iz iz vrha. Na prvu ovako mogu nabrojati jedno 10 100% sansi koje pripremio za igrače a oni usrali. Kakv život vodi ne znam nisam od onih koji svaki božiji dan gledaju sta koji igrač radi. Ali vi ako ste ozbiljan klub kako pišete onda valjda takve stvari nece prolaziti kao u MDK.
Najveća mana kod nas mu je bila sto je previše znao držati loptu. Nekako je previše imao samopouzdanja sto je i logično jer ostatak igrača u sredini je izgledao kao prvacici u školi pored njega.
Odličan pregled igre, kad povuče loptu teško ga uhvatiti. Ima i solidan sut.
Ako dodje do transfera sigurno će se uklopiti kao i Fanimo. Jer ja u MDK nisam gledao igraca da sa većom lakoćom igra uz Fanima.
Ovi sto pišu kao drugi se smiju za potencijalni transfer. Pola ih grize muda jer su pokušali Musiju zaobići i popušili. Imao je ponudu iz Rusije da ide ali ovi nisu htjeli da plate odštetu pa je sve propalo. Posto uletim na sve teme ponekad znam da su neki oplakivali Boju koji ne može u istu rečenicu s ovim.
Lp i sorry sto uletim nekad na vas forum.