FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovaj Husaric se vazda oblaci ko da ide na Zvijezde Granda...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Bas ste (kao) djeca. Kao da ne navijate za isti klub.
- Laze svak da nije bio zabrinut zbog toga sto su 2 najbolja igraca otisli, 12 dana prije pocetka prvenstva nema pojacanja (Cmiljanic ??), 800 kKM dug poreznoj, Jahic iznenada otisao, 6 mj. se pricalo za spica, a nema ga.
- Potpis Mesanovica i to na 3,5 god. je nesto sto je i najvece pesimiste iznenada prebacilo na optimiste. Sasvim normalno za navijaca. Zdravi bili
Fedja Kusturica
- Laze svak da nije bio zabrinut zbog toga sto su 2 najbolja igraca otisli, 12 dana prije pocetka prvenstva nema pojacanja (Cmiljanic ??), 800 kKM dug poreznoj, Jahic iznenada otisao, 6 mj. se pricalo za spica, a nema ga.
- Potpis Mesanovica i to na 3,5 god. je nesto sto je i najvece pesimiste iznenada prebacilo na optimiste. Sasvim normalno za navijaca. Zdravi bili

Fedja Kusturica

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja se nadam da sd nece opet pokvariti prelazni rok dovodjenjem ovog musijinog otpadka i strumfa.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:06Po meni je Hiros skroz nepotreban. Imamo na toj poziciji dosta igraca koji se sad trebaju dokazati. A i siguran sam, da na AMF ide Susic. Jedina pozicija ostaje krilna za njega ali bi radije drugačiji tip igraca na toj poziciji.
Niti nam je potreban niti ima kvaliteta za nas. Nek ide anamo onima.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma znam ali imaš na AMF Susica, Zinedina, Dala i Salcina.Zip je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:14Ma bit ce dosta utakmica, trebat ce sirok roster.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:06Po meni je Hiros skroz nepotreban. Imamo na toj poziciji dosta igraca koji se sad trebaju dokazati. A i siguran sam, da na AMF ide Susic. Jedina pozicija ostaje krilna za njega ali bi radije drugačiji tip igraca na toj poziciji.
U tri mjeseca bi mogli odigrati 20tak utakmica, nije malo.
Na krilu je sad manje opcija ali isto je moze Salcin pokriti i volio bi ga vidjeti tu. Nista Hiros nije bolji od Salcina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je ahbabu.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:17Bas ste (kao) djeca. Kao da ne navijate za isti klub.
- Potpis Mesanovica i to na 3,5 god. je nesto sto je i najvece pesimiste iznenada prebacilo na optimiste. Sasvim normalno za navijaca. Zdravi bili![]()
Fedja Kusturica![]()
A Fedja zasluzuje da se nadje bar u nekom nasem potpisu.

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ako Vinko i Hadzija misle da im treba u bilo kojoj opciji neka dodje i sretno nam svimaElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:18Ma znam ali imaš na AMF Susica, Zinedina, Dala i Salcina.Zip je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:14Ma bit ce dosta utakmica, trebat ce sirok roster.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:06Po meni je Hiros skroz nepotreban. Imamo na toj poziciji dosta igraca koji se sad trebaju dokazati. A i siguran sam, da na AMF ide Susic. Jedina pozicija ostaje krilna za njega ali bi radije drugačiji tip igraca na toj poziciji.
Na krilu je sad manje opcija ali isto je moze Salcin pokriti i volio bi ga vidjeti tu. Nista Hiros nije bolji od Salcina.

-
- Kontakt:
hababb je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:19Tako je ahbabu.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:17Bas ste (kao) djeca. Kao da ne navijate za isti klub.
- Potpis Mesanovica i to na 3,5 god. je nesto sto je i najvece pesimiste iznenada prebacilo na optimiste. Sasvim normalno za navijaca. Zdravi bili![]()
Fedja Kusturica![]()
A Fedja zasluzuje da se nadje bar u nekom nasem potpisu.![]()
![]()
Kazem ja familiji, ovaj moj @Ahbab je GLAS RAZUMA na forumu. @Indijanac , @Sz , Fanimo i Hiros prava klapa.

ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:18Ma znam ali imaš na AMF Susica, Zinedina, Dala i Salcina.Zip je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:14Ma bit ce dosta utakmica, trebat ce sirok roster.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:06Po meni je Hiros skroz nepotreban. Imamo na toj poziciji dosta igraca koji se sad trebaju dokazati. A i siguran sam, da na AMF ide Susic. Jedina pozicija ostaje krilna za njega ali bi radije drugačiji tip igraca na toj poziciji.
Sve u zadnjoj polusezoni. Da se ne lazemo, Salcin nije ni blizu ovog nivoa.
Samo je pitanje, kako bi se kod nas uklopio, gdje nije glavna zvijezda i igrac koji uvijek ima loptu.
Ovako dinamicnog i zivahnog fudbalera, mi nemamo u ekipi.
-
- Kontakt:
Sad bi trebalo kakvog Akademca (do 17 god.) utopiti za 150-300 K€.
Amer hiros igra najcessce na lijevoj strani. Ako ne pratite nesto nemojte ni komentarisati. Dakle imas igraca koji moze igrati 10ku i lijevo krilo.
Mlad je.
Hoce ga 3 konkurenta
Ne kontam u čemu je problem.
Mlad je.
Hoce ga 3 konkurenta
Ne kontam u čemu je problem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nema problema neka dodje

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Moze ti problem biti u sjeveru vrlo lahko ako bude budalesao kao do sada.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne kazem, da je kar.ina od igraca nego, da nam po mom mišljenju nije potreban. Osim zbog širine i da ne dozvolimo konkurentima, da se pojacaju 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Za Hiroša ako je istina da se pregovara, ne znam šta da kažem. I da dođe i da ne dođe nemam definisan stav, ne treba "zapinjati".
Ako zanemarimo to što se priča o njemu i načinu života i da li je istina i to za koga "navija", ono što sam ga gledao u Mladosti fakat odskače od ostatka ekipe i njihov je najbolji igrač trenutno, sad je samo pitanje kakvu ulogu bi imao kod nas.
Ako zanemarimo to što se priča o njemu i načinu života i da li je istina i to za koga "navija", ono što sam ga gledao u Mladosti fakat odskače od ostatka ekipe i njihov je najbolji igrač trenutno, sad je samo pitanje kakvu ulogu bi imao kod nas.
Pa zasto nije sjever tjerao Duljevica? Isti ljudi su tada, a i sada na sjeveru. Kakav problem, neka momak dodje. Pojacavas konkurenciju, unistavas protivnika. Bujrum, Amere.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:36Moze ti problem biti u sjeveru vrlo lahko ako bude budalesao kao do sada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgubi i MB danas, od Olimpije imamo bolji koeficient

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bogami malo ko u PL moze ovo i lijevom i desnom nogom. Ja bih ga doveo. Znao sam se zayebati (Milanovic), ali ovaj bi uz TSS, Mesanovica, Fanima bio jos bolji. Samo kazem.
Ovi što su pratili Hiroša, da li je on kvalitet za Sarajevo, i koja je njegova prednost?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 26 gostiju.