Zrinjski ima koeficijent 8,000 najviše zbog tri uzastopne titule, nemaju ni jedan play - off.Dakle, mi sa titulom ove sezone cemo imati otprilike taj koeficijent.Koeficijent je samo jedan od dobitaka, koje bi nam donijela titula ove sezone.THEC je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:14zato sto vi zaboravljate nase sezone 15/16 i 16/17 gdje ukupno imamo 0.250 bodEva za te dvije sezone, tako da kad gledamo nas trenutni koeficijent 6.250 mi smo u 3 sezone 'zaradili' 6 koeficijent, eh sad zamislite jos dvije takve sezone da imamo u zadnjih 5 godina, to bi bilo negdje oko 10 koeficijentHistoricar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:08I ja se to pitam vec duže vrijeme, nikako mi nije jasno.Nikad nisu igrali play - off, trece pretkolo im je bilo plafon.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:06
Otkud Olimpiji toliko koeficient?![]()
Nista bolje rezultate od nas nemaju u Evropi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 20 feb 2021, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znam i izvinjavam se sto sam dosadan , moze li ona tabela ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa vrlo vjerovatno prave neki snimak, fensi kadrove, slike i to.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mesanovic na 3,5 godine potpisao
Znaci do penzije ostaje kod nas, ko Ahmet 

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
ne nego ceka se da se odradi ljekarski i ako bude ok ide paraf na ugovor s nase straneJavierBosnia je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:26Pa vrlo vjerovatno prave neki snimak, fensi kadrove, slike i to.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Je li husara poceo hvaliti Sarajevo i pljuvati po mariboru na drustvenim mrezama? 

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisi ti ništa bolji od te "prčuladije". I nedavno si ovako isto pisao, tako da pobio si tri prethodno napisana pasusa.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:37Posteno, neocekivano korektno od tebe!AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:16Jesi, iskreno.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:11Tebi nobele mora da sam na neki nacin nabio komplekse!
Ne moras bolan svaki dan misliti na mene, opusti se i uzivaj i molio bih te da me ne spominjes ni u kojem kontekstu!
Evo izvinjavam se, neću više. Korektno od tebe.
Halaliti ti necu zbog tog nekog animoziteta prema meni i odvratnih rijeci, a ti ako hoces to halali!
Ne mislimo svi isto i prvo i osnovno "niko" se ovdje ne poznaje i ne zna koliko ko ima godina, cime se bavi, gdje je rodjen i gdje zivi, kako spava i spava li uopste... ima li 200 hiljada na racunu ili - 200 hiljada ili marku, koje znanje, poznanstva i koju moc ima i ne kazem naravno da treba da zna ali moramo sa malo vise postovanja pisat!
Znam ja da puno ovdje prculadije ima i da im se ne moze dokazati ali nikad nikog ja necu ubjedjivati samo svoje misljenje iznijeti, pa nismo sekta...
Volio bih stvarno ako imas neku zelju i da mi se javis privatno pa pitaj sta god te interesuje.
A ovoj prculadiji samo da kazem za sat ili par dana covjek za par stoja ili par samara ce vam naci lokaciju gdje ste trenutno gdje ste se najduze zadrzali i kojom se rutom krecete i zato pazite sta pisete i po drustvenim mrezama koje cesto spominjete i ovdje...
Ne bi valjda voljeli da vidite kako vam neko staru il starog zbog vas neizdrkanaca qara
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista braco dok zvanicna ne objavi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Igračina je lik baš. Bolji od Zinedina, Salčina i Varešanovića definitivno. Sviđa mi se što zna driblati, jer mi teško da imamo u rosteru igrača koji "zna lopte" i može ovako kao čunjeve nizati defanzivce(Tino možda?). Ako i ne bude pun pogodak, uvijek će biti dobar za rotacije i probijanje bunkera, a nije ni skup. Tako da sam ja apsolutno za dovođenje.Evander je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:26ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:18Ma znam ali imaš na AMF Susica, Zinedina, Dala i Salcina.
Na krilu je sad manje opcija ali isto je moze Salcin pokriti i volio bi ga vidjeti tu. Nista Hiros nije bolji od Salcina.
Sve u zadnjoj polusezoni. Da se ne lazemo, Salcin nije ni blizu ovog nivoa.
Samo je pitanje, kako bi se kod nas uklopio, gdje nije glavna zvijezda i igrac koji uvijek ima loptu.
Ovako dinamicnog i zivahnog fudbalera, mi nemamo u ekipi.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 20 feb 2021, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pozdrav za sve pljuvace
Mirko produzio, sta reci, fantastican potez
Moram i pohvaliti kako su uradili video
Top, nadam se da ce nesto zanimljivo napraviti i za Mesanovica, kao i produzenje ugovora Miliju.
Da i ja prokomentarisem oko Hirosa, meni je ok igrac, mislim da bi se mogao snaci, ali ipak bi volio nekog drugog vidjeti tu, npr kao onog sto je igrao po Srbiji(spominjao se prije nekih 7 dana)
Ali ok, ako je to zelja Vinka, naravno da mu je treba ispuniti

Mirko produzio, sta reci, fantastican potez

Moram i pohvaliti kako su uradili video
Top, nadam se da ce nesto zanimljivo napraviti i za Mesanovica, kao i produzenje ugovora Miliju.
Da i ja prokomentarisem oko Hirosa, meni je ok igrac, mislim da bi se mogao snaci, ali ipak bi volio nekog drugog vidjeti tu, npr kao onog sto je igrao po Srbiji(spominjao se prije nekih 7 dana)
Ali ok, ako je to zelja Vinka, naravno da mu je treba ispuniti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Taj je propao. Da je ostala ona presuda od uefe o zabrani transfera dosao bi kod nas. Cim su ukinuli zabranu otisao je kod njih
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SIPA se trese...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:32Nisi ti ništa bolji od te "prčuladije". I nedavno si ovako isto pisao, tako da pobio si tri prethodno napisana pasusa.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:37Posteno, neocekivano korektno od tebe!AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:16
Jesi, iskreno.
Evo izvinjavam se, neću više. Korektno od tebe.
Halaliti ti necu zbog tog nekog animoziteta prema meni i odvratnih rijeci, a ti ako hoces to halali!
Ne mislimo svi isto i prvo i osnovno "niko" se ovdje ne poznaje i ne zna koliko ko ima godina, cime se bavi, gdje je rodjen i gdje zivi, kako spava i spava li uopste... ima li 200 hiljada na racunu ili - 200 hiljada ili marku, koje znanje, poznanstva i koju moc ima i ne kazem naravno da treba da zna ali moramo sa malo vise postovanja pisat!
Znam ja da puno ovdje prculadije ima i da im se ne moze dokazati ali nikad nikog ja necu ubjedjivati samo svoje misljenje iznijeti, pa nismo sekta...
Volio bih stvarno ako imas neku zelju i da mi se javis privatno pa pitaj sta god te interesuje.
A ovoj prculadiji samo da kazem za sat ili par dana covjek za par stoja ili par samara ce vam naci lokaciju gdje ste trenutno gdje ste se najduze zadrzali i kojom se rutom krecete i zato pazite sta pisete i po drustvenim mrezama koje cesto spominjete i ovdje...
Ne bi valjda voljeli da vidite kako vam neko staru il starog zbog vas neizdrkanaca qara
Zip je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:45SIPA se trese...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:32Nisi ti ništa bolji od te "prčuladije". I nedavno si ovako isto pisao, tako da pobio si tri prethodno napisana pasusa.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:37
Posteno, neocekivano korektno od tebe!

Koja karikatura foruma

Sad sam se prepao, razmisljam da svoj zivot spasim tako sto vise necu pisati.
Sto je sigurno, sigurno je
-
- Kontakt:
Bezveze raspravljate o Hirošu.
Kad apsolutno ne mozemo izgubit nista sa njim. Domaci igrac nije puno star a ne kosta puno.
Ako odigra sezonu do kraja za nas, onako kako je igrao u Mladosti onda ce prekucat. Kome nije jasno o cemu pricam neka pogleda utakmicu MDK protiv Radnika.
Znaci moze biti isti ili moze napredovati treceg nema.
Sve i da kup samo igra za nas je opet dobro i moze nam pomoci. Jer ne do Bog Tino se moze povrijedit u prvom kolu i sta onda ? Ostajemo na Dalu, Zinedinu i Salčinu.. s tim da se Salcin na beku koristi a ostaju ova dvojica koja su diskutabilna.
Neka dobrih igraca, zdrava konkurencija je prava formula za uspjeh.
Na kraju krajeva, konkurentima klepis igraca.
Kad apsolutno ne mozemo izgubit nista sa njim. Domaci igrac nije puno star a ne kosta puno.
Ako odigra sezonu do kraja za nas, onako kako je igrao u Mladosti onda ce prekucat. Kome nije jasno o cemu pricam neka pogleda utakmicu MDK protiv Radnika.
Znaci moze biti isti ili moze napredovati treceg nema.
Sve i da kup samo igra za nas je opet dobro i moze nam pomoci. Jer ne do Bog Tino se moze povrijedit u prvom kolu i sta onda ? Ostajemo na Dalu, Zinedinu i Salčinu.. s tim da se Salcin na beku koristi a ostaju ova dvojica koja su diskutabilna.
Neka dobrih igraca, zdrava konkurencija je prava formula za uspjeh.
Na kraju krajeva, konkurentima klepis igraca.
Nisi ba jedini, eno ljudi traze atomska skloništa,moguce je da vojska izadje da stiti gradjane...

Meni on nikako ne sjeda a ako dodje dobro došao.
-
- Kontakt:
Eeee debili jedni
Vi mastate o odbrani titule ? Sa kim ?
Bez Oremusa, Rahmana, Tatara, Milija, bez napadaca bez pojacanja ????
NK Olimpija Ljubljana:Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:08I ja se to pitam vec duže vrijeme, nikako mi nije jasno.Nikad nisu igrali play - off, trece pretkolo im je bilo plafon.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:06Otkud Olimpiji toliko koeficient?![]()
Nista bolje rezultate od nas nemaju u Evropi.
Coefficients history
2020-2021 1.500
2019-2020 1.500
2018-2019 2.500
2017-2018 0.250
2016-2017 1.000
2015-2016 0.000
Evo brudaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:24
Znam i izvinjavam se sto sam dosadan , moze li ona tabela ?![]()
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofc
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, MokraKifla, OsmanhodzicBuco i 55 gostiju.