FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nije realna ni opcija posudbe kad je covjek u Hajduku najplaceniji igrac. Presjedit ce pola godine i opet ce napravit transfer u arabiju ili kinu.
Caktas je Ronaldo lično za našu ligu, jedina donekle moguća opcija je kao sto je @Napapijri napisao-posudba ovih 4 mjeseca.
Ionako imamo TSS i Zinedina na njegovoj poziciji, mali Ramic i Varešanovic, nema potrebe za gomilanjem igrača u tom dijelu ekipe
Ja sam za to da se dovede još jedan igrač u odbranu, jer mi Adukor nije pouzdan na CB.
Ostalo sve popunjeno i kvalitetno.
Ionako imamo TSS i Zinedina na njegovoj poziciji, mali Ramic i Varešanovic, nema potrebe za gomilanjem igrača u tom dijelu ekipe
Ja sam za to da se dovede još jedan igrač u odbranu, jer mi Adukor nije pouzdan na CB.
Ostalo sve popunjeno i kvalitetno.
Opet vi o pasnjacima. Ponudi pare i dolazi igrac. Mogao je i Mesanovic ostati u Sloveniji ili ici u Hrvatsku, tamo su tepisi od terena, ali je dosao ovdje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kad šarne Hiroš ili Mehanović, na zvaničnoj će kmečati "gdjeeee Mijoooo, rekliii suuu da smo nudili"?? A realniji što neko reče bio Ibišević kojem nije palo na pamet da dođe, nego Mijo sa njegovom platom i kvalitetom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- forza_juve
- Kontakt:
I zamisli dođe lik, onda svi koji su govorili protiv lika trebaju biti banovani. Neka piše šta hoće, nije nikoga uvrijedio a na nama je da li ćemo vjerovati ili ne. Ybt šta su sve ovdje ljudi pisali dobro se forum nije srušio od silnih bombi, javljanja po Instagramu, Facebooku, praćenja aviona, kamiona, gdje im se žene nalaze i tako dalje.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ako Mijo dođe, nek nas sve banuju koji smo išta rekli protiv.
Ne pratim vala detaljno HNL, onako pomalo bacim pogled, ispratim naslove po portalima i on je posljednjih godina među najboljim igračima lige koliko sam upratio i sad mi ga dovodimo. Jah.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje treba potpisat da budem banovan da dodje Mijo..svi bi tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Banujte Vanju ako dođe Mijo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- forza_juve
- Kontakt:
Ma znam da nema šanse da dodje ali opet ne možeš ni tražiti ban za lika koji je to objavio hehehe. Pa šta bi onda trebalo za Fatosa, Ibiševića, Misimovica Izeta i šta ja već znam
Neka pišu momci zanimljivije je čitati sukob interesa
Neka pišu momci zanimljivije je čitati sukob interesa
Zadnja izmjena: forza_juve, dana/u 21 feb 2021, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
❤️1946❤️
Nadam se da je za ovu plavu ublehu laz. Lik je alkos,voli i povuc i bomba u svlacionici i nije primjer bilo kome. Takodje na krilu je Jukic bolji u veznom je Zinedin doktor za njega sto se nije do sada pokazalo ali lik je majstor Salcin takodje nosi ga sto dalje od nas
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koji će broj uzeti Mijo, Mešan mu je uzeo desetku?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovaj Mehanović je realan, izabrao bih ga prije Hirosa.
Nepoznat lik, ali odavno nisam gledao bolji klip, mada klipovi nisu toliko relevantni ali ovo što je prikazano frajer igra sa takvom dozom lakoće...
Nepoznat lik, ali odavno nisam gledao bolji klip, mada klipovi nisu toliko relevantni ali ovo što je prikazano frajer igra sa takvom dozom lakoće...
Pratim Hajduk redovno, skoro ko Sarajevo. Mijo nije realan, mirno spavajte
ljudi dragi, covjek je do sezonu dvije najbolji strijelac HNL bio, i sad udje rijesi utakmicu protiv Rijeke. Sto neko rece moze birati bilo koju ligu i jacu od Hrvatske, ispod liga 5.
Hajduk ima svoje interne probleme, ne moze klub funkcionisat kad se svako pita, a i kaskaju za ostalim klubovima u organizaciji. Luzerski mentalitet je prisutan sezonama vec...steta, bice valjda bolje. Ustrojavaju malo, zato Mijo i ne igra. Sto bi se reklo "niko nije veci od kluba".

Hajduk ima svoje interne probleme, ne moze klub funkcionisat kad se svako pita, a i kaskaju za ostalim klubovima u organizaciji. Luzerski mentalitet je prisutan sezonama vec...steta, bice valjda bolje. Ustrojavaju malo, zato Mijo i ne igra. Sto bi se reklo "niko nije veci od kluba".
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mijo je realan, al ne na duži ugovor već npr na period od pola godine
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mijo sa jednon nogon prekuca' liguBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:33Mijo je realan, al ne na duži ugovor već npr na period od pola godine

Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
A što nije realan Caktaš?
Doveli smo Delaća, Benku, Jajala, Sušića, Rahmanovića, Stepanova... Previše ste skeptični.
Doveli smo Delaća, Benku, Jajala, Sušića, Rahmanovića, Stepanova... Previše ste skeptični.
ORIGINAL 1987
Ti si mi najgori od svih insajderaPeakyBlinders je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:37A što nije realan Caktaš?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trebalo bi Lelica dovest
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vec imamo kandidata za post godinePeakyBlinders je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:37A što nije realan Caktaš?

Eno i Alaba ima nekih problema u Bayernu, da i njega zaganjamo?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, epidemija, Fouzi1, Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, laki23, Lavcina, mnon46, MokraKifla, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, senad82, soe, Vanja8 i 113 gostiju.