Pa moguce onda da je i to. Ja sam to sklopio na osnovu tvojih informacija sa treninga sto si pisao ovdje i sto je usao tek u 60-70 minuti protiv Krupe. Valjda neki novinar nazove klub pa pita.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To sam ja tako shvatio, ne mora znaciti da je tako. Vidi se na njemu da nije spreman, a Lendric se zahebava. Dao je prvi gol nakon 40 minuta treninga i sprda se. Prvi tim je radio super, grizu svi ko da im je zadnje. Ermin daleko najbolji, poslije njega Celikovic i Bojo. Stilic se malo stedi, vidi se neki strah. Ako budu plate, bice ovo dobro
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje, Sinana cemo opet gledat u Zeljinom dresu... meni licno drago, ako se ispostavi tacnom informacijom. Mislim da ce nam pravo dobro doci, obzirom na ekipu i sve...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Totalno bespotreban transfer.zeljodogroba je napisao/la: ↑20 feb 2021, 23:44Kako stvari stoje, Sinana cemo opet gledat u Zeljinom dresu... meni licno drago, ako se ispostavi tacnom informacijom. Mislim da ce nam pravo dobro doci, obzirom na ekipu i sve...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Iskren da budem sinan se ponasa kao balerina, ali je uvijek igrao dobre utakmice u nasem dresu. Izvlacio je maksimum iz nekih situacija, a mislim da bi dobro dosao ovoj ekipi, jest da ne zabija cesto
- MocMahale444
Sinan je igrao dobro kad nije glumio povrede
Guzicom zatvorio vrata ali bi nam legA kaj budali šamar.

Guzicom zatvorio vrata ali bi nam legA kaj budali šamar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije Dembele, ali za trenutka krila je lično Bekam, bolje Rama nego Veseli i Mustafa zajedno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nema od Sinana nista.
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
Bender potpisuje ugovor u ponedjeljak. Godina ipo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kada pogledaš u nazad dvije godine i kad vidiš šta smo sve prozivjeli i dozivjeli od garniture koja je sad u klubu ni malo me ne iznenadjuje i ovaj problem sa radnim dozvolama.Jesu li i za šta sposobni?Skupina mentalnih invaliida koji sve unište cega se dohvate.
Kakav je sad problem? Nikad na zelenu granuHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑21 feb 2021, 02:09Kada pogledaš u nazad dvije godine i kad vidiš šta smo sve prozivjeli i dozivjeli od garniture koja je sad u klubu ni malo me ne iznenadjuje i ovaj problem sa radnim dozvolama.Jesu li i za šta sposobni?Skupina mentalnih invaliida koji sve unište cega se dohvate.
Problem sa radnom dozvolom (jedna) je bio pretprosle sedmice i to se završilo
Očito kasne informacije do pojedinaca koji to vole podgrijati pa servirati
Očito kasne informacije do pojedinaca koji to vole podgrijati pa servirati
Da malo podsjetim.Greska Slavke sto je stavio Sinana bila kup utakmica frajer se povrjedio i mi ostali bez titule.On vrjedi duplo kad sastavis Veselka i Mujketa.Dakle duplo vrjedi od ove dvojice zajedno.E sad je pitanje na koju ce nogu ustat.Tu nemogu pomoc.Ako budu igraci placeni kako treba mi uzimamo titulu.
Ima li prijenosa danas sa Širokim?
Sinan je igrao samo protiv Aik-a u gostima za vrijeme Petrovica. Koji dan ranije je dosao prije odlaska Slavke, a povrijedio se kod Adzema ono na derbiju.Alipasino je napisao/la: ↑21 feb 2021, 10:43Da malo podsjetim.Greska Slavke sto je stavio Sinana bila kup utakmica frajer se povrjedio i mi ostali bez titule.On vrjedi duplo kad sastavis Veselka i Mujketa.Dakle duplo vrjedi od ove dvojice zajedno.E sad je pitanje na koju ce nogu ustat.Tu nemogu pomoc.Ako budu igraci placeni kako treba mi uzimamo titulu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Nista jos sa radnim dozvolama nije zavrseno, da je zavrseno imali bi sigurno pojacanje na zadnjem veznim iz Ukrajine. Problem su i dalje radne dozvole za strance, radi duga. Radi toga ni pojacanje nije potpisalo iako su svi finasijski detalji dogovoreni.
Ako se ne rijesi u skorijem vremenu, na derbiju necemo moci racunati na Ikica i Blazevica.
Iza svake svoj recenice stojim.
I kada budem dedo voljet' cu te Zeljo!
-
- Kontakt:
Sinan bi svakako bio pojacanje u ovakvom rosteru i po kvalitetu 2-3 igrac u ekipi.. Samo kad se sjetim one serije po blatnjavim terenima kada nas je Adzem vodio. Vojo, Lendric i Sinan preorali terene na kojima smo igrali u toj seriji.. Pitare pomnozili sa nulom na Grbavici. Kada bi mogli odigrati i priblizno slicne presinge kao u toj seriji ja se ne bih ni za sta sikirao..
Samo, cini mi se, da je ovo povezivanje Sinana sa nama opet neko dizanje cijene igracu. Mene bi obradovao njegov povratak..
Samo, cini mi se, da je ovo povezivanje Sinana sa nama opet neko dizanje cijene igracu. Mene bi obradovao njegov povratak..
Pročepit će negdje.