FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlazi celava ubleho..Krajnji domet ti je Mladost DK
-
- Kontakt:
Jos Krste od mojih najava. Ipak zna nesto i Mara pogoditi.
Jos ako pogodi da nece Hiros doci vec neko drugi a nece sup.ak da kaze ko hahahah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HRVOJE MILIČEVIĆ OSTAJE U SARAJEVU!

Hrvoje Miličević pridružio se Oremušu i Dupovcu koji su ovog vikenda dogovorili nastavak saradnje sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine.
Dvadesetsedmogodišnji štoper potpisao je novi ugovor u trajanju od jedne godine.
Hrvoje Miličević: “Sretan sam jer smo dogovorili nastavak saradnje. Tokom prelaznog roka bilo je nekoliko ponuda, ali zajedno sa klubom odlučio sam da sam najvažniji za ekipu sada. Naš cilj ove sezone je jasan i na svaki mogući način dat ću svoj doprinos da ga zajedno ostvarimo.”
Mostarac je na Koševo je stigao na zimu 2020. godine, a debitovao je u utakmici protiv FK Tuzla City. Od tada je upisao ukupno 23 nastupa u Bordo dresu u kojima je upisao jedan pogodak i asistenciju.
Emir Hadžić: “Velika stvar za ekipu je činjenica da odbrana ostaje nepromijenjena - štoperski duo Miličević Dupovac se pokazao kao fantastičan i sigurni smo da će tako biti i do kraja sezone. Hrvoje je odličan igrač i zaista smo sretni jer ostaje na Koševu”.
Miličević je propustio samo pet utakmica od dolaska u Sarajevo, a u bordo dresu i dalje ne zna za poraz u domaćim takmičenjima.

Hrvoje Miličević pridružio se Oremušu i Dupovcu koji su ovog vikenda dogovorili nastavak saradnje sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine.
Dvadesetsedmogodišnji štoper potpisao je novi ugovor u trajanju od jedne godine.
Hrvoje Miličević: “Sretan sam jer smo dogovorili nastavak saradnje. Tokom prelaznog roka bilo je nekoliko ponuda, ali zajedno sa klubom odlučio sam da sam najvažniji za ekipu sada. Naš cilj ove sezone je jasan i na svaki mogući način dat ću svoj doprinos da ga zajedno ostvarimo.”
Mostarac je na Koševo je stigao na zimu 2020. godine, a debitovao je u utakmici protiv FK Tuzla City. Od tada je upisao ukupno 23 nastupa u Bordo dresu u kojima je upisao jedan pogodak i asistenciju.
Emir Hadžić: “Velika stvar za ekipu je činjenica da odbrana ostaje nepromijenjena - štoperski duo Miličević Dupovac se pokazao kao fantastičan i sigurni smo da će tako biti i do kraja sezone. Hrvoje je odličan igrač i zaista smo sretni jer ostaje na Koševu”.
Miličević je propustio samo pet utakmica od dolaska u Sarajevo, a u bordo dresu i dalje ne zna za poraz u domaćim takmičenjima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- forza_juve
- Kontakt:
Rekao sam neki dan da je Mili profesionalac i da će potpisati bar na godinu i ako dođe ponuda da ide ako želi.
Dani postaju sve bolji i bolji, štrumfovi i štrumfete skidajte gaće
Dani postaju sve bolji i bolji, štrumfovi i štrumfete skidajte gaće
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Gdje je Caktaš?!!!
Uprava napolje!
Uprava napolje!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jos Krste i endeNisamInSajder je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:25Mesanovic dolazi sigurno, za sad kako stvari stoje, iskoristene su okolnosti i doveden je. Kao sto sam vec pisao, uskoro i novi ugovori za 4cu.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Potpisao na godinu u februaru 2021, znači to je ugovor do ljeta 2022.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:03Evo i Milija, odlično.
Na godinu, jel do januara 2022 ili do ljeta?

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Joj jesmo seksi 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma znalo se to odavno momci sa karakterom su ovo ba. Nisu neki levati...u klubu ima para imaju odlicne uslove zivot super nista im ne fali. Hrvoje ce ostat ovdje i duze nego sto se misli... i treba tako...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- feniksptica
- Kontakt:
Caktas ce iskoristit nedjelju na Rivi za kaficu pa ce sutra doc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bravo Mili majstore, svaka čast. Strahovit igrač 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mada ako mu je isticao ugovor na ljeto 2021, a on produzio godinu, onda ima mogucnost da je na to produzio jos godinu, tako da bi moglo do ljeta biti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:06JavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:04Pa ako je sad ljeto onda je do ljetaBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:03Evo i Milija, odlično.
Na godinu, jel do januara 2022 ili do ljeta?![]()
![]()
Ovako bi ispalo Milicevic potpisao na pola godine, jer je svakako do ljeta sa nama bio
Mada pise : "Dvadesetsedmogodišnji štoper potpisao je novi ugovor u trajanju od jedne godine" novi ugovor danas potpisao a traje godinu dana. KO zna

Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 21 feb 2021, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad svako sebe citira
Nikad se odmaknuti od mahale pa jel

Nikad se odmaknuti od mahale pa jel

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pljuvaci jeste jos tu. kuknjava 

Kako je Milicevicu cijena na TM i dalje na 500kE?
Smijesno.
Smijesno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zuka odlazi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa pise potpisao je NOVI ugovor u trajanju od godinu, a ne produzio je ugovor na jos godinu
znaci do sljedece zime
ali kako god, tesko bi bilo nadoknadit njegov gubitak. Naljeto ponovo pregovori.
znaci do sljedece zime
ali kako god, tesko bi bilo nadoknadit njegov gubitak. Naljeto ponovo pregovori.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Po šta ćemo da će se na ljeto pljuvat sve redom kad Miličevića prodamo za 400-500 hiljada? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Evander, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, kogmagie46, mnon46, Pena, Proximic i 69 gostiju.