FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za našu ligu dobar, a za neki iskorak u evropi smatram da nije dovoljne kavlitete..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Isli smo u HrvatskuhordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:10Ne treba vise u Sloveniju ic, mi smo pojava tamo za njih. Ic u Tursku fino, tamo tabloidi ne pisu šuplje![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Hm pa sa Mariborom je igrao grupnu fazu LŠ, cak zabio gol...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dogovor je že sklenjen
Slovenci tvrde da je dogovor vec pao.105 prvenstvenih tekmah zabil 21 golov
Druze potvrdio clan uprave ima sat-dva

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 feb 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bh. napadač Jasmin Mešanović postat će novi nogometaš aktuelnog prvaka BiH FK Sarajevo, potvrđeno je za portal Klix.ba.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedino ako Husaric sutra ne bude trazio jedno 30 40 k u padze...
Jesmol se halalili titule ili ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 feb 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma 10km gore dole hahahNapapijri je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:17Isli smo u HrvatskuhordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:10Ne treba vise u Sloveniju ic, mi smo pojava tamo za njih. Ic u Tursku fino, tamo tabloidi ne pisu šuplje![]()
![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Nezvanicno: Novi igrac Sarajeva trazio da mu na dresu pise mEsco 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
A prije samo 2 dana smo citali da nemamo spica za derbi,a od tad Handzic se oporavio,Mesanovic novi igrac jos papiri za Cmiljanica i to je to
Kakav zaokret
Kakav zaokret

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mesanovic dolazi sigurno, za sad kako stvari stoje, iskoristene su okolnosti i doveden je. Kao sto sam vec pisao, uskoro i novi ugovori za 4cu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Feniks je najprovjereniji, satra momak.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dovoljno govori o pojedinim osobaama kakav imaju svoj stav, tj imaju ga kao vremenska prognoza, jedan dan loše drugi dan osvajači Lp. Zato sljedeći puta ih ignorisati maksimalno.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Vanja8, zagorski i 69 gostiju.