FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ide na ljeto al korektan je. Bit ce tu pomoce ekipi, vratit sto smo i njemu pomogli. Na ljeto ces i uzet neke pare za njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Na tm-u smo ispod 8mil kuknjava
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
ma ide na ljeto budimo realni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko jos jednom kaze nesto protiv Hadzije popisam mu se usta...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
nema pregovora jer ima mogucnost produzetka na +1
ali on na ljeto ide
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da on vjerovatno ide sad na ljeto čim je manji ugovor a i bilo je više ponuda za njega što smo sve odbili zajedno. Ne možemo zauvijek to raditi i ispao je vrlo korektan za razliku od onog cigana.
Bravo Mili još jednom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Super za Milicevica, bas sam se oraspolozio zadnjih dana. Idemo je odbraniti!
Tatar je isto mogao ovako ko Mili produzit na godinu i otic na ljeto ko gospodin, ali neee... 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Svaka čast za Miličevića
, inače moj najdraži igrač FKS trenutno.. takav igrač je zaslužio da igra u mnogo boljoj ligi od naše.

Zadnja izmjena: Bordo23, dana/u 21 feb 2021, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MIRKO OREMUŠ - Potpisom novog ugovora, tridesetdvogodišnji igrač ostaje na Koševu naredne dvije godine.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:09Potpisao na godinu u februaru 2021, znači to je ugovor do ljeta 2022.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:03Evo i Milija, odlično.
Na godinu, jel do januara 2022 ili do ljeta?![]()
Contract expires: Jun 30, 2023
Date of last contract extension: Feb 20, 2021
Zbog ovog sam napisao, mada male su šanse da je tačno i za Oremuša i Miličevića.
Novi ugovor, novi uslovi, godinu dana - od dana potpisa godina dana.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
https://www.germanijak..hr/nogomet/vijesti/bio-je-devetka-osijeka-kasnije-zabijao-u-ligi-prvaka-a-sad-je-pred-potpisom-za-klub-iz-bih/83610
Eto jedan tekstic za nas haha.U tekstu se spominje Aljo Vojnovic. Definitvno jedan od meni najdrazih igraca sa ovih prostora i jedino za njega zalim sto nije nikad zaigrao za Sarajevo.
Eto jedan tekstic za nas haha.U tekstu se spominje Aljo Vojnovic. Definitvno jedan od meni najdrazih igraca sa ovih prostora i jedino za njega zalim sto nije nikad zaigrao za Sarajevo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je trenutno bez Mešanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Milicevic je veliki sportista i profesionalac, ovim produzenjem je to jos jednom dokazao. On odlazi, ali ce otici kao gospodin. Kompromis
Ovo treba da bude primjer mladim fudbalerima kako se ponasa jedan ozbiljan sportista.
Ovo treba da bude primjer mladim fudbalerima kako se ponasa jedan ozbiljan sportista.
Upravo tako, bravo!

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, Armija1987, Beli98, Confiance, Devedesetka, Edo1922, Evander, Google Adsense [Bot], greenwood, HordasFks, HZbec, JackW, Lecler, leo1946, lumani, macahz, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, Napapijri, Poligon10, Posejdon, r3m1, ronaldo99, Simi, Taree, tuitamo, zagorski i 448 gostiju.