FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ako uzmemo duplu aBd ove godine bit ce to 8. titula i 7 kupova, dres odstampat sa visestruko simbolicnim 87
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakve veze ima vrijednost na TM sa rezultatima?
Pa najskupluji smo tim u BiH.
Pa najskupluji smo tim u BiH.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Miliiii

Imaju anamo oni novi teoriju, digli smo kredit u BBI banci

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Guzica mu namirisala ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nisam racunao, ali dodan je u tim na TM-u, mozda nisu sabrali.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Niko nema problem s tim, mogli smo ga pustit na pocetku sezone kad je imao ponude i zaradit sta love ali struka odlucila drugacije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jest sto @zukanovic je pozurio pa ga stavio
on nije jos potpisao jer ceka se da se odradi ljekarski i ide potpis s nase strane
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Je l' fakatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:33Miliiii![]()
Imaju anamo oni novi teoriju, digli smo kredit u BBI banci![]()
![]()

Oni bas misle da svi "posluju" ko oni

- FKS -
Mislim da je ovo stara vrijednost, bez Mešanovića.. nisu još sabrali.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
Toliko pljuvanja i negative
U svima nam ima brige i zabrinutosti zato sto nam je posebno bitna godina iz vise razloga!!
Ali u svemu postoji neka normalna granica
Kad se samo sjetim novih registracija na nas forum
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
Da vise nismo mahalski Klub i da iz godine u godinu
rastemo!
Jesmo li svi svjesni koliku je ova pandemija donijela ekonosku rupu, a mi lokalni cirkusanti kao fol pametni
I mi bi kao nesto rijesili i doveli a u djepu nemamo 100km! I furamo se na Klubove koji Imaju budjet od 50miliona itd.
Kada budemo zadovoljni sa onim sto imamo i koliko imamo i pruzimo bez rezervnu podrsku i ljubav
Tek tad mozemo reci da smo iskreni!
Ostalo je sve istresanje svoje licne frustracije!
Veliki pozz
U svima nam ima brige i zabrinutosti zato sto nam je posebno bitna godina iz vise razloga!!
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
rastemo!
Jesmo li svi svjesni koliku je ova pandemija donijela ekonosku rupu, a mi lokalni cirkusanti kao fol pametni
I mi bi kao nesto rijesili i doveli a u djepu nemamo 100km! I furamo se na Klubove koji Imaju budjet od 50miliona itd.
Kada budemo zadovoljni sa onim sto imamo i koliko imamo i pruzimo bez rezervnu podrsku i ljubav
Veliki pozz
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 21 feb 2021, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Milicevic je produzio ugovor jos godinu dana, znaci do ljeta 2022. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu sabrali još 100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj da je uzet duplu odnosno 5/5 trofeja u zadnje tri sezone. S ta dva trofeja imali bi ukupno 15 trofeja (6-7-2) šampioni BiH - KUP BiH - šampioni exYu. Kone bi ostavili iza sebe za ta dva trofeja, oni su na (6-6-1), i opet mitomani govore da su najtrofejniji..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
8.225.000 € je nova
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
zbog superkupova i njihove glupe mandze da se ukine to takmicenje, izgovor kao kad 1 klub osvoji oba trofeja nece valjda sami protiv sebe igrat, sto nema veze sa zivotom jer se svuda igra iako isti tim osvoji sve......treba se zalagat da se ponovo aktivira to takmicenje i to kao svugdje pred pocetak sezone da se igra, jedna prvenstvena jaka tekma kao prava generalka na neutralnom terenu(npr.Bilino sada) koja bi privukla sponzorstva i reklame samo za tu tekmu kao i prenos istog....preglup nam je savez...BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:39Joj da je uzet duplu odnosno 5/5 trofeja u zadnje tri sezone. S ta dva trofeja imali bi ukupno 15 trofeja (6-7-2) šampioni BiH - KUP BiH - šampioni exYu. Kone bi ostavili iza sebe za ta dva trofeja, oni su na (6-6-1), i opet mitomani govore da su najtrofejniji..
Lijepe vijesti zadnjih dana, a najbolja je ostavljena za kraj, tokom slijedece sedmice 

Brz oporavak drug.Bordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:37Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
rastemo!
Veliki pozz

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, broj6, budzak, bvsic, EastMadness, fks74, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], insimadop, kogmagie46, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, Posejdon, ristagrad, Riziko, SHZ82, strucnjak9, USB, WeekendOffender i 237 gostiju.