Jeste ali to se igra radi prestiža, ne vrijedi taj ''trofej''. Kao neka generalka okDenchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:48zbog superkupova i njihove glupe mandze da se ukine to takmicenje, izgovor kao kad 1 klub osvoji oba trofeja nece valjda sami protiv sebe igrat, sto nema veze sa zivotom jer se svuda igra iako isti tim osvoji sve......treba se zalagat da se ponovo aktivira to takmicenje i to kao svugdje pred pocetak sezone da se igra, jedna prvenstvena jaka tekma kao prava generalka na neutralnom terenu(npr.Bilino sada) koja bi privukla sponzorstva i reklame samo za tu tekmu kao i prenos istog....preglup nam je savez...BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:39Joj da je uzet duplu odnosno 5/5 trofeja u zadnje tri sezone. S ta dva trofeja imali bi ukupno 15 trofeja (6-7-2) šampioni BiH - KUP BiH - šampioni exYu. Kone bi ostavili iza sebe za ta dva trofeja, oni su na (6-6-1), i opet mitomani govore da su najtrofejniji..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
David Alaba i Bijan Krkic u paketu

Malo je bilo natezanja sa Alabom, nasi ga htjeli da igra lijevog beka, on hoce stopera da igra. Onda je Emir povecao mu platu sa 12 000 eura na 15 000 eura mjesecno, pa je pristao da igra beka

pa dobro, nigdje nije posebno vrijedan ali je dobra generalka , community shield npr. supercoppa, johan cruyff cup, sve su to superkupovi priznati od uefe i drugoplasirani upada kad je jedan osvajac...uvijek je to extra tekma na pocetku sezone, pravi ispit...MortemHz je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:54Jeste ali to se igra radi prestiža, ne vrijedi taj ''trofej''. Kao neka generalka okDenchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:48zbog superkupova i njihove glupe mandze da se ukine to takmicenje, izgovor kao kad 1 klub osvoji oba trofeja nece valjda sami protiv sebe igrat, sto nema veze sa zivotom jer se svuda igra iako isti tim osvoji sve......treba se zalagat da se ponovo aktivira to takmicenje i to kao svugdje pred pocetak sezone da se igra, jedna prvenstvena jaka tekma kao prava generalka na neutralnom terenu(npr.Bilino sada) koja bi privukla sponzorstva i reklame samo za tu tekmu kao i prenos istog....preglup nam je savez...BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:39Joj da je uzet duplu odnosno 5/5 trofeja u zadnje tri sezone. S ta dva trofeja imali bi ukupno 15 trofeja (6-7-2) šampioni BiH - KUP BiH - šampioni exYu. Kone bi ostavili iza sebe za ta dva trofeja, oni su na (6-6-1), i opet mitomani govore da su najtrofejniji..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
skoroalen je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:52Brz oporavak drug.Bordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:37Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
Toliko pljuvanja i negative
U svima nam ima brige i zabrinutosti zato sto nam je posebno bitna godina iz vise razloga!!
Ali u svemu postoji neka normalna granica
Kad se samo sjetim novih registracija na nas forum
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
Da vise nismo mahalski Klub i da iz godine u godinu
rastemo!
Jesmo li svi svjesni koliku je ova pandemija donijela ekonosku rupu, a mi lokalni cirkusanti kao fol pametni
I mi bi kao nesto rijesili i doveli a u djepu nemamo 100km! I furamo se na Klubove koji Imaju budjet od 50miliona itd.
Kada budemo zadovoljni sa onim sto imamo i koliko imamo i pruzimo bez rezervnu podrsku i ljubav
Tek tad mozemo reci da smo iskreni!
Ostalo je sve istresanje svoje licne frustracije!
Veliki pozz![]()
Hvala brate moj po boji!!
-
- Kontakt:
Fino ovo ide....
Ako Krste produzuje valjda mu izganjaju nase papire.
Ovo oko Bordo TV za clanove je isto odlican potez.
Ako Krste produzuje valjda mu izganjaju nase papire.
Ovo oko Bordo TV za clanove je isto odlican potez.
Brz oporavak drugBordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:03skoroalen je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:52Brz oporavak drug.Bordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:37Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
U svima nam ima brige i zabrinutosti zato sto nam je posebno bitna godina iz vise razloga!!
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
rastemo!
Jesmo li svi svjesni koliku je ova pandemija donijela ekonosku rupu, a mi lokalni cirkusanti kao fol pametni
I mi bi kao nesto rijesili i doveli a u djepu nemamo 100km! I furamo se na Klubove koji Imaju budjet od 50miliona itd.
Kada budemo zadovoljni sa onim sto imamo i koliko imamo i pruzimo bez rezervnu podrsku i ljubav
Veliki pozz![]()
Hvala brate moj po boji!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Brz oprovak drug. Sta moze ova yebena korona jednom lavuskoroalen je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:52Brz oporavak drug.Bordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:37Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
rastemo!
Veliki pozz![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav bordo vikend 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mili 

Brz oporavakElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:09Brz oprovak drug. Sta moze ova yebena korona jednom lavuskoroalen je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:52Brz oporavak drug.Bordolav je napisao/la: ↑21 feb 2021, 12:37Covid me je sprcio i lezim par dana, i citam komentare
I pljuvanja i psovanja
UCIMO LI BAREM MALO???
rastemo!
Veliki pozz![]()
![]()

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo izasla nova epizoda Bordo Sedmice.. Bujrum aktivni na stranicu i gledajte...
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 21 feb 2021, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
E moj Mili produzio ugovor da igras za kikiriki
Idi odavdje dok jos imas vremena klepit kakvu lovu
Idi odavdje dok jos imas vremena klepit kakvu lovu
Moze i ko ima clansku ili?NisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:13Evo izasla nova epizoda Bordo Sedmice.. Bujrum akticni na stranicu i gledajte...
Sto mi ne stizu poruke od kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima li gdje streamNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:13Evo izasla nova epizoda Bordo Sedmice.. Bujrum akticni na stranicu i gledajte...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoćemo li pregaziti Goražde? 

- f0rest1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
14:30
- PeakyBlinders
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47PeakyBlinders je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:25Joj Meša je ništa šta se sprema za par dana. Svi koji su srali ima muda svoja da pojedu. Još dva igrača uskoro i oba prema naprijed.
Meša je veliki trkač, neumoran je.
Ps. Još malo radosnih vijesti. Miličević i Oremuš.
Dosta za sad, iščekujte sad jbg.
Voli vas brat
Idemo dalje.
ORIGINAL 1987
- robertkosar
- Kontakt: