FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda ova uprava ima neke kredite nakon svega pa tako nakon nekih promasaja nije red odma da se pljujeTesto je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:35Kakvi pljuvači ?
Jel to bio dobar prelazni rok sve do 19. februara ?
Normalno da su navijači bili zabrinuti. Nije bilo pojačanja, nisu bili produženi ugovori.
Bilo je čudno svima.
Sada je skroz druga slika i normalno da treba pohvaliti kada se rade dobre stvari.
- BordoSarajevo
- Kontakt:

Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To je dobro ali moracemo ojacati igracki kadar jos vise ne samo zbog evrope vec i zbog lige. Ako odma budemo ispali u svakom kolu to ti je 6 tekmi u evropi,ako prodjes prvu stepenicu minimalno 8 mozda i 10 meceva plus ako udjes u grupe konferencije. Para nikad vise,meceva takodje plus publika,tv prava itd jos ako te potrefi neki englez obogatis se na tv pravima
pa ima al u BBIzagor1987 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:00Valjda ova uprava ima neke kredite nakon svega pa tako nakon nekih promasaja nije red odma da se pljujeTesto je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:35Kakvi pljuvači ?
Normalno da su navijači bili zabrinuti. Nije bilo pojačanja, nisu bili produženi ugovori.
Bilo je čudno svima.
Sada je skroz druga slika i normalno da treba pohvaliti kada se rade dobre stvari.

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:58Zanimljivo dosta, najbitnije je to da je hajmo reci potvrdio da Kova ostaje, a zanimljivo je bila i ona prica kad je otisao u svlacionicu protiv RadnikaNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:53Sta kazes na Adija i njegov dio ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:51Dobra epizoda, svasta se obuhvatilo..
Prema TM, Milicevic je do ljeta 22 potpisao![]()
@Bordolav brz oporavak drug![]()
![]()
Ocekivano je bilo cim su stavili za clanove samo da gledaju. Ocito da su sad ovi untervjui za navijace a ne siri obim ljudi svasta je dobrog rekao. Ocito se vidi da smo u klubu kao porodica. I sam kaze da su svi skupa i da je opet lakse raditi sa momcima kakvi su kod nas u ekipi karakterni dobri insani i profesionalci svi do jednog. I ocekivano je bilo i dovodjenje borisa jer je isti takav i skolovan i sve.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:03pa ima al u BBIzagor1987 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:00Valjda ova uprava ima neke kredite nakon svega pa tako nakon nekih promasaja nije red odma da se pljujeTesto je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:35
Kakvi pljuvači ?
Bilo je čudno svima.
Sada je skroz druga slika i normalno da treba pohvaliti kada se rade dobre stvari.![]()
![]()
![]()
![]()

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Naravno, poslije 15tog februara,sam bio siguran da Kova ostaje. Meni je zanimljivo bilo isto o njegovom trenerskom putu, tj. koliko zeli da bude u trendu,da tako kazem, tj. stalna edukacija. A te price/anegdote su uvijek zanimljive.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:58Zanimljivo dosta, najbitnije je to da je hajmo reci potvrdio da Kova ostaje, a zanimljivo je bila i ona prica kad je otisao u svlacionicu protiv RadnikaNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:53Sta kazes na Adija i njegov dio ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 13:51Dobra epizoda, svasta se obuhvatilo..
Prema TM, Milicevic je do ljeta 22 potpisao![]()
@Bordolav brz oporavak drug![]()
![]()
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Daj da prvo titulu uzmemo, pa cemo onda o bombastičnim imenima i grupama

-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:08Tek sam pregledai ovaj klip Hirosa, nisam znao da je ovako opasan igrac
Ma pola tih stvari on nece raditi kad bi kod nas dosao. Jer nece imat slobodu kao sto dolje ima. Opet dobar za krila ima dribling brzinu ulazi u sredinu zna je opaliti momacki i zna odigrat dupli pas. Tako da ce on dobit jos vise dolaskom kod nas i da ce ga vinko i saigraci ucinit jos boljim igracem. Ali otom potom...
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ja bi rekao Govedarica za sirotinju, kao sto je Miljan one sezone protiv Utrechta vukao Zrinjski(a ne neki drugi kako se ovdje izmisljalo) i u ligi dok se nije ozljedio, tako nam moze leci ako se dobro uklopi Hiros, slicne imaju osobine, tehniku i baratanje loptom i taj prodorni trk gdje im je tesko uzeti loptu, jaki su 1-na-1, a nama bi to uz Fanima bio drugo krilo koje se moze rjesit svog cuvara u zavrsnici...Rule_hz je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:14Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:08Tek sam pregledai ovaj klip Hirosa, nisam znao da je ovako opasan igrac
Ma pola tih stvari on nece raditi kad bi kod nas dosao. Jer nece imat slobodu kao sto dolje ima. Opet dobar za krila ima dribling brzinu ulazi u sredinu zna je opaliti momacki i zna odigrat dupli pas. Tako da ce on dobit jos vise dolaskom kod nas i da ce ga vinko i saigraci ucinit jos boljim igracem. Ali otom potom...
ali hajde da ne pretjerujemo da vidimo da li ce doci uopce
-
- Kontakt:
Kako nece radit brate ? Pa upravo zbog te slobode i samopouzdanja da krene naprijed na igraca i dolazi nama. Jer kod nas takvog igraca nema koji moze protivnika preci 1vs1... osim Fanima a i on nije dribler nego je gurne i pretrci protivnika.Rule_hz je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:14Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 14:08Tek sam pregledai ovaj klip Hirosa, nisam znao da je ovako opasan igrac
Hiros je tehnicki jako potkovan igrac ima extra pas u prostor i kao sto rekoh jako dobar u igri 1vs1 .
Ako dodje dobro je a i ako ne dodje nista ne gubimo.
- belosevic23
- Kontakt:
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
izmjesani brojevi po starom oprobanom receptu

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, aqarius, Arhitekt, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, Cautinho, Dadox, Dave, EastMadness, galia95, hajroooooo, HordasFks, hotonjskimaher, HZbec, Imamkarbarum, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, Kyle88, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, Mana, MaroonBjelave, mire971, moreno123, NazorUso, nebeskasila, Oerde, Pantelija, Poligon10, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, Rodman, ronaldo99, samoFKS, sekac, Shategabri, Skojevska, strahmeipomisliti, supervizor, tenpenny, Tracy3McGrady, Venom, xinxee, zagorski i 529 gostiju.