Takođe, zbog kartona im ne može igrat Miličević, to manje više, oba lijeva beka su im loša.
U postavi ove generalke kod njih, Fejzić im na golu, nema im ni Štilića u prvoj postavi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo se nadam da Pidro nema
ma Krste nije upitan uopste, bar dok neko novi ne dodje...imajte na umu da ce on vjerovatno cesce igrati jer nam je u interesu da ide s repkom na EP
Znam da Pidro ima 2 zuta, za druge ne znam
Jeste li vi svjesni da se godinu dana nije moglo ići ni na jedan sportski događaj? Zaželio se fudbala i onaj što ode na jednu utakmicu godišnje a ne neko ko je redovan. Dobar protivnik, lijep dan i bice 15000, živi bili pa vidjeli.
Jest kad bi rekli eh sutra je 15 stepeni i moze navijaca koliko hoce. Nacekat ces se ti na to
a sto bi sjecao kosevskih derbija kad igramo na grbavici gdje je zabijao u prijasnjim derbijima? Da li si dobar ti?Historicar je napisao/la: ↑21 feb 2021, 15:49Nisam siguran kako ce to funkcionisati sa Velkoskim na lijevom krilu, pogotovo protiv jačih ekipa.Dovoljno se sjetiti dva zadnja koševska derbija sa konama, kada je bio očajan.Nadao sam se iskreno da ce Jukić tu dobiti priliku u kontinuitetu, to mu je prirodna pozicija.
Plus se situacija pogoršava i realnije je da nas čekaju oštrije mjere nego popuštanje postojećih.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2021, 15:48Jest kad bi rekli eh sutra je 15 stepeni i moze navijaca koliko hoce. Nacekat ces se ti na to
Ovo ce sve ici korak po korak, da je docekati da 1000 puste, pa je rralno ocekivati postepeno sve da popustaju u narednom periodu, a kad vec dodje nekad do ukidanja svih mjera, raja ce vec postepeno biti vracena na te redovne aktivnosti
Kapiten da ne igra?
Da nije stao na gol onaj Husaricev najbolji mlad golman u drzavi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.