Pa bgm vidjecemonto nadtrcavanje..I oni mogu nas nadtrcati,zasto ne? Vidjeli smo dr.poluvrijeme na kosevu,nije to bas tako,oni imaju 3,4 klasna igraca stilic,zec,bekric,alispahic ..nije to bas tako,lako cemo,posebno sa zeljom..oni uvijek igraju bolje derbi,al uvijek..do cega je ,ne znam al je to istinaArnelv52 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:17Moramo ih natjerati da trčimo po terenu cijelu utakmicu. Mi imamo široku klupu i puno bolje kondiciono pripremljene igrače. Naše je da ih istrošimo trčanjem i tempom i naravno pobjedimo a onda će se oni u sledećim kolima sami od sebe štediti ili u suprotnom povredjivati i eto gdje možemo napraviti još značajniju razliku.
Posebno ta prva utakmica kad noge nisu navikle na takmičarski ritam - posebno se tu može izmoriti protivnik da poslije toga pola godine ne može da stoji na nogama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jel sutra izvlacenje za kup? Mogli bi na ove 3 dobit jos jednu tesku tekmu.
Ako nije nekom mrsko da zalijepi ko je sve ostao u kupu?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Utorak aBdhordasDoboj je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:30Jel sutra izvlacenje za kup? Mogli bi na ove 3 dobit jos jednu tesku tekmu.
Izvlačenje je prekosutra, u utorak.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:30Jel sutra izvlacenje za kup? Mogli bi na ove 3 dobit jos jednu tesku tekmu.
Borac, Klis, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski, Željezničar, Zvijezda 09 i mi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- egocentrik
- Kontakt:
To je daleko od istine, ili pratis fudbal godinu dana..Tarpi1234 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:28Pa bgm vidjecemonto nadtrcavanje..I oni mogu nas nadtrcati,zasto ne? Vidjeli smo dr.poluvrijeme na kosevu,nije to bas tako,oni imaju 3,4 klasna igraca stilic,zec,bekric,alispahic ..nije to bas tako,lako cemo,posebno sa zeljom..oni uvijek igraju bolje derbi,al uvijek..do cega je ,ne znam al je to istinaArnelv52 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:17Moramo ih natjerati da trčimo po terenu cijelu utakmicu. Mi imamo široku klupu i puno bolje kondiciono pripremljene igrače. Naše je da ih istrošimo trčanjem i tempom i naravno pobjedimo a onda će se oni u sledećim kolima sami od sebe štediti ili u suprotnom povredjivati i eto gdje možemo napraviti još značajniju razliku.
Posebno ta prva utakmica kad noge nisu navikle na takmičarski ritam - posebno se tu može izmoriti protivnik da poslije toga pola godine ne može da stoji na nogama.
A i ta posljednja dva derbija su rezultat toga sto smo im nabili tolike komplekse pa im dobro izdanje u derbiju spasi sezonu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- hordasDoboj
- Kontakt:
Znaci 2 laksa i 5 tezih. Dobro je pa smo sretni sa izvlacenjem 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
Najbolja stvar ikada. Nadam se, da ce i posle korone ostati ovo pravilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da nam cigani ne pokušaju Tinu slomiti nogu, sve ostalo se može preživjeti
Peljto sudi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj nam ove kesoljuboveNirton je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:33Izvlačenje je prekosutra, u utorak.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:30Jel sutra izvlacenje za kup? Mogli bi na ove 3 dobit jos jednu tesku tekmu.
Borac, Klis, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski, Željezničar, Zvijezda 09 i mi.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hadzija kod frizera danas. Sprema se da doceka kapitalca 

Jbg brate, 5 neugodnih i 2 na papiru lagana protivnika, od svih smo jaci, ali svakako da prizeljkujem nizeligasa da bi mogli bitni igraci odmorit bar u jednoj utakmici.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
ne znam jel se zajebavas, gdje je ona slika njegova u kmeljinom dresu protiv njukasla
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
ti si nesto pobrkao
to je Mujic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Drugo poluvrijeme u prošlom derbiju je rezultat naših promašaja u prvom. Nakon svih onih promašaja uvukla se nesigurnost i rezultat je na kraju bio da su oni izjednačili.Tarpi1234 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:28Pa bgm vidjecemonto nadtrcavanje..I oni mogu nas nadtrcati,zasto ne? Vidjeli smo dr.poluvrijeme na kosevu,nije to bas tako,oni imaju 3,4 klasna igraca stilic,zec,bekric,alispahic ..nije to bas tako,lako cemo,posebno sa zeljom..oni uvijek igraju bolje derbi,al uvijek..do cega je ,ne znam al je to istinaArnelv52 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:17Moramo ih natjerati da trčimo po terenu cijelu utakmicu. Mi imamo široku klupu i puno bolje kondiciono pripremljene igrače. Naše je da ih istrošimo trčanjem i tempom i naravno pobjedimo a onda će se oni u sledećim kolima sami od sebe štediti ili u suprotnom povredjivati i eto gdje možemo napraviti još značajniju razliku.
Poslije derbija oni su igrali puno lošije nego prije derbija. U sezonu su krenuli sa nekakvim pobjedama i ako se ne varam nekoliko kola bili sa sve pobjedama. Nakon derbija oni počinju lošije igrati i ovaj derbi će dočekati sa dva vezana poraza.
Onako kako smo odigrali prvo poluvrijeme sad treba odigrati dva a sve prilike koje se budu ukazale zabiti i oni su otpisani u borbi za titulu a pod znakom pitanja bi im bila i Europa.
I sve da je to on (a nije, mujić je), čovjek je naš najbolji sudija.