Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nema potrebe omalozavati Milan koji je do prije par kola imao strasnu sezonu, mozda ne igraju jednako dobro kao u prvom dijelu sezone ali jos uvijek su na drugoj poziciji, sta ce bit u nastavku prvenstva nitko od nas ne zna. Ja sam uvjeren da ce dohvatit LP a dalje samo mogu napredovati.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Padavicar prebolio poraz kobasicara pa dosao ovdje opet pametovati. Kanto jedna.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan igra nevjerovatnu sezonu. Pioli čuda pravi. Niko to nije ocekivao. Samo budala moze omalovažavati ovo sto su oni do sada uradili.
P. S. 3:0

P. S. 3:0

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Zar nismo citali ovdje da conte igra groznu sezonu, najgoru u istoriji intera? 

To nitko nije pisao, ali cinjenica je da je ekipa u nekim utakmicama igrala lose (recimo protiv Napolia i Spezie iako smo pobjedili) a opet je bilo utakmica gdje su se igraci ispromasivali pa izgubis ili bude X.
Da smo prosli dalje u LP moglo bi se trenutno pricati o 10 od 10 sezoni, ovako to ostaje jedina mrlja. Meni je osobno impresivno da smo drugi najbolji napad lige petice, a i obrana se konsolidirala i to izgleda jako dobro zadnjih 6-7 utakmica.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Je li to Inter već osvojio scudetto?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- forza_juve
- Kontakt:
Napreduju, par godina drže novembarski scudetto, pa par godina decembarski, evo sada februarski. Možda za par godina i osvoje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Samo jos treba Zvezda da ispostuje i da izbaci Rossonere iz EL.
SelamBiscione je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:37Zenga je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:02Kao da manji klub iz Milana ima prednost od +18 poena, a ne da ste tragali za istom ekipom vec 21 koloMi cemo biti razocarani svime osim pobjedom, pa makar zavrsili sesti - treba Intera dobiti, i onom malom magarcu zacepit usta
A o Scudettu, otom potom, prerano se lozite na te price, iako imate najbolju squadru uz Juve.
![]()
[/quote]
Aloha i tebi, preostalo je 15 kola, šta želiš reć, da ste već osvojili Scudetto? Tako su se isto pojedine Milaniste ložile na isti, krajem decembra, pa sad ćemo lafo i ostat bez CL

Tabela se očekivano slaže, inter je najizbalansiraniji tim lige i glavni favorit za mene prije početka sezone dok je realno da Juve do kraja uzme to drugo mjesto
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
**** ja Arenu i redakciju im, čuj uključenje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
@Goretzka druze sta je tebi skrivio Milan u zivotu pa si toliko nabrijan protiv nas , pljujes pljujes pljujes . De malo popusti ba , idi odigraj koji tiket u uzivaj u vikendu .
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije on nabrijan on mrzi, a to je jedan od znakova poremećaja ličnosti
- invincible1921
- Kontakt:
TAKOEmeepo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:38Vidim da si pravilno napisao interinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 03:10Svaka cast Milanu, al ako cemo gledat na papiru nisu ni blizu interuŠta na papiru da gledamo ? Mozda FIFA kartice ?
Prema transfermarktu vrijednost ekipa:
1. Juve 690 M
2. inter 610 M
3. Milan 501 M
S tim sto su Lukaku i Lautaro procijenjeni na 160 miliona.
Hakan je među pet najboljih veznjaka u Ligama 5 ove sezone i znaci Milanu kao Bruno Manchesteru.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 03:10kakav hakan kaki qurci palci..malo realnosti nije na odmet
U zadnjih 50 utakmica lik ima 15 golova i 18 assistencija s tim sto su samo 2 gola postignuta iz penala.
Ne znam na čemu je bazirana tvoja realnost ali realnost je iduca inter je drugi u ligi iza Milana.
Milan je dobio intera u ligi koji eto ima kvalitetnije igrače po tebi.
inter je ispao iz LP iako ima kvalitetnije igrače od Borussije M i Shakhtara, i cak nije uspio izboriti ni EL.
Overachivment je skupiti najvise bodova u zadnjih 40 utakmica i srušiti brojne rekorde ? O padu se vec pricalo u 11 mjesecu, a vidi vraga Milan i dalje prvi plus u skorije vrijeme ekipa ce biti kompletna.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 03:10Veliki overachivment i tjt..ja mislim da ce itekako past u narednih mjesec dana

=\_1921_/=
Zanimljivo je citati komentare pojedini Interista, Conte je postavio ekipu kao i uvijek, sa pokusajem brzog gola i mrtve defanzive uz jaku kontru polukontru, da je kojim slucajem Milan dao golove iz oni sansi na pocetku drugog ovdje bi se pricalo kako je perika karinas. Jednostavno Conte postavi uvijek isto, ali ako Lautaro ili Lukaku promase par zicera iz kontri, pa kraju ispuse onda je Conte kriv jer se povukao, a kao danas kada se povuku i prodjem im takva igra onda je Conte ok. 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Jah, jer eto svi smo mi objektivni kad gledamo svoje ekipe. Prvi ti. Pa onda ja. I onda svi ostali.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nije nista skrivio samo ste nerealni bili po pitanju titule kada sam ovdje napisao da ne zasluzujete biti na vrhu. Tada su me pojedinci izvrijedjali a sada se vidi da sam imao pravo. Isto tako pojedinci komentarisu na temi UCL jedan Bayern koji je nivo iznad svih ostalih i ulaze u raspravu koja ih se ne tice jer Milan uopste ne igra UCL.
Ako sam realan ne znaci da mrzim Milan, niti da bih volio da ispadnu iz trke za UCL.
Zlatan: "You little donkey"
Lukaku: "And i took that personally...."
Lukaku: "And i took that personally...."
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Poanta je da kad se ne glupiras,ne izmišljaš toplu vodu i ne pucaš sam sebi u nogu ko neki manijak onda te i posere nekad ako je potrebno.A kad ti igraju razni Gagliardiniji i slični,a top veznjak sjedi na klupi i iživljavaš se na njemu onda ono i što trebaš dobit nećeš dobit jer karma.Kad se ne glupiraš onda si daješ najveću šansu za uzeti najveći mogući broj bodova što je valjda i cilj.Prvo se glupirao sa Kolarovom,pa sa Vidalom i Gagliardinijem kao starterima.Da je od početka vukao logične poteze svakom tko je pogledao tri Interove utakmice mozda ne bi sada iza sebe imao epsku sramotu u LP u najlakšoj grupi u zadnje tri godine.Ali eto,bolje ikad nego nikad dozvati se pameti.Još da poradi na nekim drugim velikim nedostatcima koje ima kao trener mozda i nađe neki top angažman opet nakon ovog.Padovan je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:12Zanimljivo je citati komentare pojedini Interista, Conte je postavio ekipu kao i uvijek, sa pokusajem brzog gola i mrtve defanzive uz jaku kontru polukontru, da je kojim slucajem Milan dao golove iz oni sansi na pocetku drugog ovdje bi se pricalo kako je perika karinas. Jednostavno Conte postavi uvijek isto, ali ako Lautaro ili Lukaku promase par zicera iz kontri, pa kraju ispuse onda je Conte kriv jer se povukao, a kao danas kada se povuku i prodjem im takva igra onda je Conte ok.![]()