FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nemoj bgt to, vec nam se znalo obit o glavu.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.
Sarajevo ljubavi moja.
- hordasDoboj
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Treba titulu klepit, a konama dat remi od derbija, nek se tjese necim na kraju sezone.
Dobit cemo, samo da ne nasjednemo na njihovu krkansku igru
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pusti ti to, tako smo i prošli derbi govorili. Satrali ih od igre, ne pamtim kad su veći odron bili, centra ljudi nisu prešli i izvukoše se. Kad se sjetim onih zicera, padne mi mrak na oči.
Ne znam šta da kažem, vjerujem normalno u pobjedu, ali sam nesiguran samo zbog tog mentaliteta kojeg imamo u derbijima.
Ne znam šta da kažem, vjerujem normalno u pobjedu, ali sam nesiguran samo zbog tog mentaliteta kojeg imamo u derbijima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ojjj kakav danak neiskustvuhordasDoboj je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:50KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.![]()

Upravo! Njima je pobjeda teški imperativ i moraju napasti, pustiti im loptu i čekati kontru. Očekujem da Tinu iznesu na nosilima na poluvremenu ako ga Peljto ne zaštiti od plavih idiota. Nikakav nam hajc i juriš ne treba, nego mrtva taktička i totalno proračunata tekma.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pobjeda u derbiju je prestiz i nagrada za jedan dan. A titula nagrada za cijelu godinu.feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:51Treba titulu klepit, a konama dat remi od derbija, nek se tjese necim na kraju sezone.
Sto se mene tice ako cemo uvijek osvajat trofeje, nek uvijek gubimo derbije, yebes tu jednu tekmu.
Titula ide u vitrine i to se pamti, a derbi kao sto rekoh samo zbog prestiza i prkosa medju navijacima.
Al da je lijepo dobit derbi, to svakako.
Moram te citirat pa makar normalno razgovarali, jace je od mene.

Ista prica kao i za prosli derbi.
Mi smo mnogo superiorniji, oni nikad gori.
Plava khurva kada primi gol, ne moze pobijediti, nemaju ni kvalitet ni mentalitet za to, ako ima neko statistiku neka ostavi ovdje, mislim da su 9 puta prvi primali go, a samo jednom na kraju slavili. Dok je nama preokrenuti rezultat u 2 minute macji kasalj..
Prosli derbi nismo dobili 4-0 samo zbog trenera koji se povukao u drugom i koji je drzao u igri onog imbecila sto se odaziva na ime handze.
Sada je druga prica. 0-3 ponovilo se abd
Mi smo mnogo superiorniji, oni nikad gori.
Plava khurva kada primi gol, ne moze pobijediti, nemaju ni kvalitet ni mentalitet za to, ako ima neko statistiku neka ostavi ovdje, mislim da su 9 puta prvi primali go, a samo jednom na kraju slavili. Dok je nama preokrenuti rezultat u 2 minute macji kasalj..
Prosli derbi nismo dobili 4-0 samo zbog trenera koji se povukao u drugom i koji je drzao u igri onog imbecila sto se odaziva na ime handze.
Sada je druga prica. 0-3 ponovilo se abd
NEMA NAZAD
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Eto, vidjet ćete sve 1.3.2021.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:51Ojjj kakav danak neiskustvuhordasDoboj je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:50KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.![]()
![]()
Uzet ćemo 3 boda, idemo na +12, Amar Osim će dobiti napad panike, a mi ćemo slaviti ovdje na forumu.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
aBd brateKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 01:00Eto, vidjet ćete sve 1.3.2021.
Uzet ćemo 3 boda, idemo na +12, Amar Osim će dobiti napad panike, a mi ćemo slaviti ovdje na forumu.![]()

Sarajevo ljubavi moja.
KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Prije 3 dana kad je bila opšta negativa bio sam siguran u pobjedu. Sad ovakoajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:51Ojjj kakav danak neiskustvuhordasDoboj je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:50KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:39Poslije dolaska Mešanovića vala uopšte pobjedu protiv Želje ne dovodim u pitanje, pitanje je samo kolikom razlikom ćemo ih uzeti.![]()
![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Smirite malo. Pa Zeljo nije izgubio ove godine u zvaničnim utakmicama nikako. Znaci 0 poraza. I sad se ocekuje da ih lako zgazimo...
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 22 feb 2021, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
AlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:51
Pusti ti to, tako smo i prošli derbi govorili. Satrali ih od igre, ne pamtim kad su veći odron bili, centra ljudi nisu prešli i izvukoše se. Kad se sjetim onih zicera, padne mi mrak na oči.
Evo ja mislim da su ova dva komentara rekla sve sto treba da se kaze. Sami smo sebi najveci protivnik do pobjede. To da premostimo tu je +12 s kojim se dobija dodatni podstrek za titulu.feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:51
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovde se pise kao da igramo gradski derbi sa olimpicom a ne ekipom koju je jedino sb dobio medju duelima ( pobjedili sb tamo 1-0 kuci zijanili 3-2) i krupa
Imaju jos sa nama i tuzlom da omjere snagu a rezultat im ide u korist jer su dali go u gostima, a pobjedili su tc 1-0 kuci
Alispahic stilic lendric juricic zec bojo bekric velic stevanovic nisu igraci koji su za pocjenit posebno nakon pauze gdje su mugli svoim tempom trenirat i gdje su sad vec duzi period zajedno
Dok recimo
Jukic pejakovic susic boris mesanovic fanimo milicevic nisu bas toliko dugo.. naj glavni nas igrac imace samo 2-3 treninga sa ekipe ni imena svakog igraca nece znat
Mi moramo igrat takticki disciplinivano i jako, jer nasa masinerija za golove i napad nije uigrana i nevjerujem da cemo ikome u 6 prvi utakmica zabit vise od 2 gola..
Cinjenica jeste da nekako igramo derbije mlako mlitavo vise na tehniku, mislim uredu je igrat tehnicki al mora bit tu vatre zara i moramo bit cvrsci najlakse receno jaci fizicki
Sa bodom bi bio zadovoljan
Imaju jos sa nama i tuzlom da omjere snagu a rezultat im ide u korist jer su dali go u gostima, a pobjedili su tc 1-0 kuci
Alispahic stilic lendric juricic zec bojo bekric velic stevanovic nisu igraci koji su za pocjenit posebno nakon pauze gdje su mugli svoim tempom trenirat i gdje su sad vec duzi period zajedno
Dok recimo
Jukic pejakovic susic boris mesanovic fanimo milicevic nisu bas toliko dugo.. naj glavni nas igrac imace samo 2-3 treninga sa ekipe ni imena svakog igraca nece znat
Mi moramo igrat takticki disciplinivano i jako, jer nasa masinerija za golove i napad nije uigrana i nevjerujem da cemo ikome u 6 prvi utakmica zabit vise od 2 gola..
Cinjenica jeste da nekako igramo derbije mlako mlitavo vise na tehniku, mislim uredu je igrat tehnicki al mora bit tu vatre zara i moramo bit cvrsci najlakse receno jaci fizicki
Sa bodom bi bio zadovoljan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nece stici Tini prici zato sto ce im citavu utakmicu Pejovic i Djokanovic o glavama raditi.joker90 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 00:53Upravo! Njima je pobjeda teški imperativ i moraju napasti, pustiti im loptu i čekati kontru. Očekujem da Tinu iznesu na nosilima na poluvremenu ako ga Peljto ne zaštiti od plavih idiota. Nikakav nam hajc i juriš ne treba, nego mrtva taktička i totalno proračunata tekma.![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Bordo10, budzak, ErosViverosViv, insimadop, johntravolta123, Kaunas, Levin, Lokomotifa, mire971, propoklopac, rimljanin90, skoJaa, worchester i 132 gosta.