preko kojeg gadgeta gledas?
Na mom gadgetu je on totalno normalan i isklesan sportista.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
preko kojeg gadgeta gledas?
AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra
Nemoj tako, sad ce ti Mortem obrisat post i objasnit kako si neinteligentan.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
Bas mi je drago zbog ovog, samo radi onih "ne zelimo mi nigdje iz opstine Centar".
Eto vam Kosevo, javno dobro, na kojem svako ima pravo da igra.
Pa to je smijesna logika, ko god misli. Puno veci i uspjesniji klubovi mijenjaju historijske stadione pa se navijači ne bune. Atletico napustio Vicente Calderon, Arsenal Highbury, Bayern Olimpijski stadion, Juventus isto mijenjao stadion, Roma ce mozda u buducnosti isto...Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
Bas mi je drago zbog ovog, samo radi onih "ne zelimo mi nigdje iz opstine Centar".
A šta će biti kada se poćne raditi teren na KoševuNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:26Kojom logikom Otoka moze ispunjavati uslove u prvom dijelu sezone, a u drugom ne moze. Dobro jest velika pauza, 3 mjeseca, ali nije moguce da je porusen stadion u ta 3 mjeseca.
Znaci patnja cijelu polusezonu sa terenom,pogotvo u ovih prvih nekoliko utakmica, dok je nesto losije vrijeme.
100 % al hajde ti objasni braaacaaaama i brudaaaama za koje je Saraj'vo samo Centar...Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
+1Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
Isto. Naša Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čvile. Hajd FGR eliti objasni da je vlastiti stadion u Butmiru 1000 puta bolja opcija od gradskog stadiona AFH. Nek ga unište sad, nek bude k'o poslije koride, i treba nam tako.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
Teren se ne radi na Kosevu. To narucis i firma uradi u svojim bazama, i stigne ti gotovo teren. Nakon sto sezona zavrsi teren se postavi i to je to.Jadnimi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:29A šta će biti kada se poćne raditi teren na KoševuNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:26Kojom logikom Otoka moze ispunjavati uslove u prvom dijelu sezone, a u drugom ne moze. Dobro jest velika pauza, 3 mjeseca, ali nije moguce da je porusen stadion u ta 3 mjeseca.
Znaci patnja cijelu polusezonu sa terenom,pogotvo u ovih prvih nekoliko utakmica, dok je nesto losije vrijeme.![]()
Ne radujem se niti likujem zbog ovog, niti imam bilo kakve simpatije prema nekoj od vladajucih stranaka -svi su ista g...a. Al samo da prozivem one koji su se kleli u Mandica i ubijali pricim kako ce Mandic rjesit pitanje stadiona, centra za sport itd. Pa bas ga je sad rjesio, kao i jos dosta drugih obecanja iz predizborne kampanje gdje je vec promijenio plocu.ThrillerHz je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:23Nemoj tako, sad ce ti Mortem obrisat post i objasnit kako si neinteligentan.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()
Ako se bude radio teren ko ce finansirati to znal seNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:34Teren se ne radi na Kosevu. To narucis i firma uradi u svojim bazama, i stigne ti gotovo teren. Nakon sto sezona zavrsi teren se postavi i to je to.Jadnimi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:29A šta će biti kada se poćne raditi teren na KoševuNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:26Kojom logikom Otoka moze ispunjavati uslove u prvom dijelu sezone, a u drugom ne moze. Dobro jest velika pauza, 3 mjeseca, ali nije moguce da je porusen stadion u ta 3 mjeseca.
Znaci patnja cijelu polusezonu sa terenom,pogotvo u ovih prvih nekoliko utakmica, dok je nesto losije vrijeme.![]()
Koliko bi koštao taj novi stadion? Da li je realno uopste da Sarajevo izgradi svoj stadion? Prvo kreni od mrtve papirologije, te papir za ovo, te papir za ono....skoroalen je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:33Isto. Naša Bosna je od Neretve do Drine, vaša Bosna je od Baščaršije do Čvile. Hajd FGR eliti objasni da je vlastiti stadion u Butmiru 1000 puta bolja opcija od gradskog stadiona AFH. Nek ga unište sad, nek bude k'o poslije koride, i treba nam tako.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:21AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2021, 11:18eto ti nacelnik, daj ajnadzica nazad, on je bar da osamo sarajvu da igra![]()
![]()
![]()