Lazes kao pas!holyman je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:44Pa nije niko lud da trazi postove 80 korisnika od prije 4 mjeseca. 90% foruma pisalo. Prijatno.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Realno, ovdje se dan-noc pisalo o tome, masu nikova ovdje to konstanto ponavljalo!Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Pa dajte, da vidimo. I sto je relevantnije, dajte da vidimo ko je sta obeacao.
Ja jedino mogu postaviti Ajnadzicev plakat iz 2016.

Ja jedino mogu postaviti Ajnadzicev plakat iz 2016.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 feb 2021, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ma dajte ba, ne pravite se pametni. Hvala Bogu pa sam apolitičan i sto mi ne treba ni jedna stranka da bi sebe obezbjedio. Koliko branite svoje strane niste normalni. Pa 90% foruma haman pa preklinjalo da se glasa za Mandića. Kako vas nije stid glupsoti baljezgati zbog svojih sitnih interesa.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Pogledaj se malo Evander, skaces kao da ti neko u majku dira kada se spomene Mandic a apo automatizmu si svi ostali SDA poltroni. To mozete prosipati mojoj nani i dedi a ne obrazovanim ljudima koji mogu samointelektualno zakljuciti stvati.
- f0rest1946
- Kontakt:
Alaim dao dozvolu Olimpiku da koriste stadion koji bilmez, sto ih na Grbavicu nije poslao.
Ne svidja mi se ova vijest nikako, ionako je travnjak los a sad ce biti prava njiva.
Ne svidja mi se ova vijest nikako, ionako je travnjak los a sad ce biti prava njiva.
- feniksptica
- Kontakt:
Sve je to lijepo al izracunat ulaganja placanje koriscenja do sad..placanje odrzavanja nadalje..Uzmi kredit na 20 godina i pravi sebi stadion gdje znas da igras samo ti i da ti nece niko ni pjevat ni nista ljeti na istom ako ti neces..
To da pokrijes sve nedostatke Koseva i da ga dovedes u normalu mozes ulozit u ekipu da ti bude konkurenta za ulazak u LE..a nije tvoj stadion na kraju krajeva. DA je nas stadion pa bi trpio i neke rez i sve.
Yebe nas sentimetalnost jos uvijek
Nemojte bit botovi..nebitno za koji pol opciju. Prozivate SDA raju a do smrti branite druge. Isti qurac ste na kraju
To da pokrijes sve nedostatke Koseva i da ga dovedes u normalu mozes ulozit u ekipu da ti bude konkurenta za ulazak u LE..a nije tvoj stadion na kraju krajeva. DA je nas stadion pa bi trpio i neke rez i sve.
Yebe nas sentimetalnost jos uvijek
Nemojte bit botovi..nebitno za koji pol opciju. Prozivate SDA raju a do smrti branite druge. Isti qurac ste na kraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja nisam clan niti jedne stranke.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:53Ma dajte ba, ne pravite se pametni. Hvala Bogu pa sam apolitičan i sto mi ne treba ni jedna stranka da bi sebe obezbjedio. Koliko branite svoje strane niste normalni. Pa 90% foruma haman pa preklinjalo da se glasa za Mandića. Kako vas nije stid glupsoti baljezgati zbog svojih sitnih interesa.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Pogledaj se malo Evander, skaces kao da ti neko u majku dira kada se spomene Mandic a apo automatizmu si svi ostali SDA poltroni. To mozete prosipati mojoj nani i dedi a ne obrazovanim ljudima koji mogu samointelektualno zakljuciti stvati.
A evo, po desti put trazim, postvite mi da je neko bilo sta obecao. Mani me se price forumasa. Daj konkretno nesto. Postavi mi to obaceanje.
Jedino obecanje koje ja znam, je ono Ajnadzicevo iz 2016.
csr se gasi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo Fahro Radoncic i SBB mogu donijeti promjene!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma strpimo se do Marta ljudi, Alaim i ovi idu u proslost.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
dodje dan tako kad se holyman i ja slozimo po pitanju necega.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mi čekamo da nam političari daju stadion na korištenje. Gledam kamp zajednički Olimpic -Igman,prije kružnog toka prema Sokolović Koloniji. Dok mi čekamo i tamo se zemlja prodaje, sve je manje šanse i na periferiji kupimo parče zemlje. Isto je sa kampom,imamo ga a nije nas. Mogla se zemlja kupiti i do sad bi kamp završili ovako cekaj papirologiju, vazda zavisimo od drugih.
Ja sam mišljenja da mi ko hocemo stadion, a ovi kao nam ne daju. I da pokušamo sa Otokom isto će biti, kao sa Kosevom.Grad se širi, raste sve je manje i manje dobrih lokacija.
Na kraju ćemo biti zadovoljni do Tarcina da uzmemo parče zemlje.
Ja sam mišljenja da mi ko hocemo stadion, a ovi kao nam ne daju. I da pokušamo sa Otokom isto će biti, kao sa Kosevom.Grad se širi, raste sve je manje i manje dobrih lokacija.
Na kraju ćemo biti zadovoljni do Tarcina da uzmemo parče zemlje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 feb 2021, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati forum 5 mjeseci unazad i ne brabonjaj.
NEMA NAZAD
Ne mogu se otet utisku da je ovo iz nekog revolta prema fks od nekih struktura iz opštine SDA a Mandića zaboli neka stvar neće da se petlja. Kako Olimpik na početku sezone dobije za stadion otoku licencu sad kao neispunjava uslove.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Joj jebla vas politika u zicugu, sta vam je svkako ce vrijeme biti bolje i teren nece biti louš
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
A sta je to sa Otokom odjednom pa da ne ispunjava uvjete ?
Nemam sta vracati, jer takvo sto ne postoji.
Jedino mozemo vratiti u 2016. i vidjeti Ajnadziceva obecanja.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Rule_hz i 26 gostiju.