FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 22 feb 2021, 14:38

Mandic nije obecao da ce kosevo bit vlasnistvo FK SARAJVO, vec da ce na fonu onog sto je piljar iz rogatice izglasao sto jeste koncesija na 45 godina bit uradjena.. i da ce se u martu glasat u saglasavanju staviva opstine kluba i ko ima koju nadleznist pravo sto se tice stadiona. Takodje jeste govorio da koncerti papa i gluposti takve ce imat pravo da se odrzavaju na kosevu i da ce dio para bit uzeto od strane opstine.

Takidjer receno je da ce se u martu 2021 usaglasiti sta treba da ulozi uradi odibri opstina a sta FK SARAJEVO..

Brojaci kamere rasvjeta 1700 luksa su postavljeni

Opstina je duzna papirologiju onaj produzetak krova na lozi sobu za nivinare

FK SARAJEVO travu dranazu

I to je to uz jos par stvari krecenje farbanje itd

Odrzavanje trave svlacionica tribina smeca nemoze kostat 1 m km nema sanse

1 domar i cistacica i ona firma za odrzavanje stadiona..

Maksimum 100-200 k km

Sad dajemo 83000 godisnje i igramo u oranju.

Da bi volio da pravimo svoj stadion to bi..

Eno opet onaj prostor u nedzaricima dom penzionera na prodaju 10.5 m km su ga prodali pepriske godine i onaj arap odusto.

Bolje mjesto nego da je na marin dvoru

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2021, 14:39

Volio bi da uvedu neke nove stvari. Npr, kad potpise neki igrac, da pripremis dobar video, ili da imas predstavljanje uzivo(evo bas gledam predstavljanje Marka Livaje
Ovo s produzenjima je top :thumbsup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 feb 2021, 14:42

Evander je napisao/la:
22 feb 2021, 13:30
Napapijri je napisao/la:
22 feb 2021, 13:27
Nemojte nam ofirati Evandera, nije on politicki poltron :D Apelujem na ove iz vlasti da ga zaposle, evo mi cemo mu finansirati platu, samo da ne izlijece ovdje na sami pomen politike.
Hvala Bogu nisam. Radim u realnom sektoru i mogu ti reci da mi je super.

Ja sam i prosle godine pisao da nikad nam niko nece prepisati Kosevo, a da ni nasi to iskreno ne zele, jer bi im samo ogroman trosak bio i da para ni za kakva ulaganja nemaju.
A ti gledaj "sta forumasi smatraju" :kafa:

A JA I DALJE CEKAM DA BILO KO, BILO STA POSTAVI, GDJE MANDIC KAZE DA CE PREPISATI KOSEVO SARAJEVU U IZBORNOJ KAMPANJI!!!!

Covkek nije gradio kampanju na tome, niti je to neko bitno pitanje bilo. A nije ni danas.
Salim se, ne zamjeri. Nisam aktivan na tom polju bio svakako, sjecam se samo da mu je neko urucio onu majicu Kosevu Sarajevu i da je on objavljivao sliku jos kao djecak sa Susicem (cini mi se). Bilo kako bilo, nadam se da cemo stadion ipak dobiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 feb 2021, 14:44

OsmaDolazi je napisao/la:
22 feb 2021, 14:25
Evander je napisao/la:
22 feb 2021, 14:19
22 feb 2021, 14:17

Bolan objavljuj sta hoces ko te hebe sabane? Skini mi se sa glavica?
Ti meni interesantan da ti dajem brojeva da me internet brigada Kojovica i Konakovica smara.
Dobro mangupe, BOJIMO TE SE SVI! Posamarat ces nas ako dirnemo NiP NS! :D :D :D
Lazove, evo te molim da objavis PP gdje ti psujem. Cemu laganje?

P.S. Nabijem i NiP i NS!
Objvljivanje iz PM je direktan BAN! Ne pravi mi se drugi nalog.
Objavi ako hoces bolan imas dozvolu i ti. Samo sjasi.
S obzirom da ti imaš uvijek” provjerene” info iz Kluba kao i za plate i budjet, reci nam da li je Klub ikad poslao dokument Mandicu i opstini koji su se obavezali da će uraditi u najkraćem roku
Evo da ti olakšam nije nikad, iz Mandicevih usta da su dosad bili naši maximalno korektni Al da ako ne ispoštuje dogovoreno, napravit će javno pres konferenciju i sve predstaviti javnosti
Mene iskreno sve ovo raduje, jer su naši pod pritiskom i nema zavlačenja , u Martu ćemo znati na čemu smo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2021, 14:52

Aduka87 je napisao/la:
Mesanovic dobio radnu dozvolu i igrat ce na sugavici :opaopa:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 22 feb 2021, 14:53

Inijesta je napisao/la:
22 feb 2021, 14:44

S obzirom da ti imaš uvijek” provjerene” info iz Kluba kao i za plate i budjet, reci nam da li je Klub ikad poslao dokument Mandicu i opstini koji su se obavezali da će uraditi u najkraćem roku
Evo da ti olakšam nije nikad, iz Mandicevih usta da su dosad bili naši maximalno korektni Al da ako ne ispoštuje dogovoreno, napravit će javno pres konferenciju i sve predstaviti javnosti
Mene iskreno sve ovo raduje, jer su naši pod pritiskom i nema zavlačenja , u Martu ćemo znati na čemu smo
Evo ovako ukratko. Buduci da se onaj tezator vrti kao pijan plota svoje prica i okrece je kako hoce da tebi kao normalno covjeku odgovorim.
1) Ja nisam niko blizak upravi
2) Nisam SDA bot, kao sto je doticni Konakovicev bot
3) Toliko bih volio da nam napokon neko da na koristenje stadio 30 godina pa da vidimo sta bi mi uradili od stadiona ( ne da nam nakace CSR kao sto su htjeli kod djeneralova mandata i trenutnog mandata)
4) Kao sto se poslalo pismo sa primjercima ugovora Djeneralu, tako se poslalo i Mandicu
5) Primjerak ugovora nije poslan jer nam da unazad 15 dana nije ni budjet bio kompletiran, sada kada je budjet kompletiran mislim da ce se i poslati vrlo brzo.
6) Ja nisam stranacki pushiku.rac nego navijac Sarajeva koji ce uvijek braniti i zastupati interese Sarajeva, jer ja nista nisam dobio od politike niti sam babin sin koji je naslijedio firmu od babe pa sada hoda po bijelom svijetu o tudjem trosku! Samo jedna normalna osoba koja neda da neko se.ere po klubu jer im je neka partija iz politike preca od kluba za koji navija.

Mlijeko je bilo bijelo i ostalo. Nikada nije i ne moze biti crno ! :D
Pozdrav brate.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 feb 2021, 14:54

zaboravio 2 slike, vratio se nazad u sloveniju. Pitanje je hoce li biti registrovan
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2021, 14:55

Politici nije mjesto na ovoj temi i svaki takav post će se obrisati. Možete koristiti drugu temu za takve stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 22 feb 2021, 14:56

MortemHz je napisao/la:
22 feb 2021, 14:55
Politici nije mjesto na ovoj temi i svaki takav post će se obrisati. Možete koristiti drugu temu za takve stvari.
:thumbup:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 feb 2021, 14:58

Mijo vidjen na janjetini u Jablanici..danas stize u Sa.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 feb 2021, 15:00

Evander je napisao/la:
22 feb 2021, 12:42
bordobijeli je napisao/la:
22 feb 2021, 12:40
Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Ko je to pisao i ko je to obecao?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
Necemo se sad praviti ludi. Znas ti vrlodobro sta se ovdje pisalo i sta ce se desiti ukoliko Mandic pobijedi. Ako hoces da se vratimo na komentare nikakav problem.

Mandic je samo iskoristio situaciju jer glupi Ajnadzic nije nista uradio po pitanju Koseva. Pa tako Mandic tek onako postavi sliku sa Papetom pred izbore.

Necemo se lagati, Mandic nas je izlevatio, a bice izlevacen on i stranka mu 2022. Upamti ovo.

Nece oni nikoga budalama praviti, ni on, ni šef mu.

@Mortem
Nazalost zivoti svima ovise o politici, to je neizbjezna tema, a Koseva bez politike nema. Opet kazem nazalost, ali je tako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 feb 2021, 15:00

Treba otoku kupit napravit funkcionalan stadion i zavrsit sagu oko opstine centar i nacelnika bivsih i buducih,i da ulozimo 5-10 mil opet se necemo pitat ko ce tu igrat a poklonit nam ga nece sigurno,eto im olimpika pa nek igra

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 feb 2021, 15:03

Meni ne ovisi. Nece nikad ni ovisiti. Od njih ne ocekujem ni marku, nit bih ih branio za istu. Ko zavisi od njih i mora ih braniti ima diskusije i temu Chat i nek izvoli. Kosevo je vezano za politiku, al to u 99% slucajeva ovdje ode u licna prepucavanja.

Uglavnom,napiso sam kad su se svi radovali za Mandica da su to u principu svi ista go.vna, jer se cijelo vrijeme vrte isti ljudi i da ce svako gledat prvo sebe da obezbijedi i da ovaj ima 4 godine da to uradi, yebe se njemu za Kosevo i sve drugo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 feb 2021, 15:04

Ovo sa Olimpikom je osveta za Ajnadzica to je bar jasno, jer smo objavil da u martu se dogovaramo pa sa efendicem dogovorili da nam ovo naprave pred mart, a dok je javni stadion ne mogu odbit zahtjeve
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 feb 2021, 15:06

22 feb 2021, 14:53
Inijesta je napisao/la:
22 feb 2021, 14:44

Evo ovako ukratko. Buduci da se onaj tezator vrti kao pijan plota svoje prica i okrece je kako hoce da tebi kao normalno covjeku odgovorim.
1) Ja nisam niko blizak upravi
2) Nisam SDA bot, kao sto je doticni Konakovicev bot
3) Toliko bih volio da nam napokon neko da na koristenje stadio 30 godina pa da vidimo sta bi mi uradili od stadiona ( ne da nam nakace CSR kao sto su htjeli kod djeneralova mandata i trenutnog mandata)
4) Kao sto se poslalo pismo sa primjercima ugovora Djeneralu, tako se poslalo i Mandicu
5) Primjerak ugovora nije poslan jer nam da unazad 15 dana nije ni budjet bio kompletiran, sada kada je budjet kompletiran mislim da ce se i poslati vrlo brzo.
6) Ja nisam stranacki pushiku.rac nego navijac Sarajeva koji ce uvijek braniti i zastupati interese Sarajeva, jer ja nista nisam dobio od politike niti sam babin sin koji je naslijedio firmu od babe pa sada hoda po bijelom svijetu o tudjem trosku! Samo jedna normalna osoba koja neda da neko se.ere po klubu jer im je neka partija iz politike preca od kluba za koji navija.

Mlijeko je bilo bijelo i ostalo. Nikada nije i ne moze biti crno ! :D
Pozdrav brate.

Ne zanima ni mene ni Mandic niti bilo ko od gownara, Al za razliku od sda Kera ovaj je ispoštovao sve sto se tražilo, tako da je sad sve do nas
A ti prvi si počeo priču kontra njega i Opstine, to je po ustaljenom receptu vas pojedinaca ovdje isto kao i neki dan za plate, čim je nešto do Kluba onda se okreću price i izmišljaju laži

I reci mi kako nam nije kompletiran budjet bio kad ti reče da je i uvećan čak, šta je s poreznom jel placen dug ko sto reče, jesu bile plate ?
To za Csr takodje nije istina , i te uhljebe je Mandic uzeo pod opstinu i oslobodio nas njihovih plata

Sačekajmo mart svi pa ćemo imati vise informacija svakako i vjeruj da će biti javne, ako bilo koja strana šta zayebe znat će se odmah
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 feb 2021, 15:06

Jel tesko sacekati mart i tu sjednicu ili je bitno samo laprdati nesto? Normalno, da se ne pitamo jos nista, jer stadion nije na nama. Mandic je samo obecao, da ce se rjesiti i da cemo dobiti stadion. Kao da ste djeca pa ne znate kako stvari idu pravnim putem i da je to proces dugotrajni.

Ako se ne bude moglo dobiti Kosevu zna se sta nam je za raditi. Odes lijepo na drugo mjesto i počneš graditi iz temelja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 22 feb 2021, 15:07

feniksptica je napisao/la:
22 feb 2021, 13:41
Da se mene pita politika na temi FKS bi se brisala odmah al haj. Bilo vezano za klub il ne. Bojim se da su politicka uvjerenja nekih ljudi mnogo vaznija od klupskih..
:bow:
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 feb 2021, 15:08

samoSA je napisao/la:
22 feb 2021, 15:00
Treba otoku kupit napravit funkcionalan stadion i zavrsit sagu oko opstine centar i nacelnika bivsih i buducih,i da ulozimo 5-10 mil opet se necemo pitat ko ce tu igrat a poklonit nam ga nece sigurno,eto im olimpika pa nek igra
Jel ti imas para da kupis G klasu od 150.000e i stan u ferhadiji za 200.000e. Nemas jel da?

E pa nema ni Nam toliko kao sto ti mislis kupi zemljiste napravi stadion
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 feb 2021, 15:08

Je l' do mene il' je i Merso na debiju igrao na krmetnjaku? I zabio ga kuraveli :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 22 feb 2021, 15:10

Nirton je napisao/la:
Rok za registraciju igrača za 20. kolo Premijer lige BiH je 25. februar, ali prema informacijama do kojih dolazi naš portal FK Sarajevo će Mešanovića registrovati već danas, tako da će Vinko Marinović definitivno moći računati na ovog fudbalera u derbiju protiv Željezničara
:opaopa:
Odlično. :thumbup:
Jedva čekam derbi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Chony533, Dave, EastMadness, Google [Bot], Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, laznokrilo, pjankesarajevo, ubipara i 72 gosta.