Mogao bi te Miljacka naružiti, nemoj da bude poslije ''Nisam Morto znao..''
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve je to ok ali oni u derbi ulaze sa istom ili jacom ekipom nego lani a mi za 30% slabiji. Jos ako Mesanovic ne bude igrao, remi bi slavio titulu.Static je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:08Kone su duzne samo za porez 2.6 miliona maraka, duzni su igracima, duzni su uposlenicima, duzni su za doprinose, duzni su za odrzavanje stadioba, duzni su bankama za kredite, duzni su pozajmice razne, duzni su dobavljacima, duzni su mup-u duzni su za vodu, duzni su opstini, i ko zna kome vise nisu duzni da je to dvocifrena cifra miliona i samo ih evropa moze malo spasiti. Ako im mi ugasimo i tu nadu za evropu ne gine im sudbina celika i kantonalna. Samo da ih poderemo i da pjevamo famose famose eto zelje tamo se
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Jesi vidio sto mi se privali? Zatecen sam

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 22 feb 2021, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A ni tad realno nismo imali neke šanse. Dva gola došla poslije njihovih konfuzija i grešaka u odbrani. Puno, puno bolje smo igrali sad na Koševu, ono je bilo k'o na FMu kad imaš 15 šuteva a zabiješ samo jedan gol. Pisao sam jutros, mi smo protiv Želje promašili više mrtvih zicera nego protiv svih drugih ekipa zajedno. U svakom derbiju možeš izvuć barem dvije stopostotne šanse koje nismo iskoristili. Barem tri puta smo fulali prazan gol, jedan promašen penal, jedno 3 povratne na 10 metara koje odu u pm, barem pet 1 na 1 ili čak 2 na 1 šansi... Užas, realizacija na derbijima nam je katastrofalna.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:43Uvijek mi bude čudno, da u derbiju trebamo kijamet prilika da zabijemo. Ili dominiramo čitav mec i na kraju izvuces remi ili dobijes 1 razlike. Na pamet mi pada odmah derbi sa Kodrom kad smo ih dobili 1:2 a mogli ladno jos 2,3 zabiti, tad je Dulja bio kao Handze na zadnjem derbiju. Oni jedini derbi unazad par godina gdje su bili bas bolji i imali puno prilika su nam i zabili odmah 5 komada.skoroalen je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:18Normalno. Bili smo ih baš pritisli, sijevalo sa svih strana. A uvijek poslije navijačkog prekida inferiornija ekipa se dozove i proigra.Historicar je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:14Da oni naši nisu tada izazvali prekid, pobjedili bi ih sigurno.Jedan naš čovjek iz kluba mi je rekao, da je tadašnji trener Želje Miloš Kostić u tunelu pričao, da ih je taj prekid spasio poraza.
Nas derbi gdje smo te silne prilike iskoristili je 0:3 prije 2 godine.
Nadam se, da ce takav biti i ovaj![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Yebo ti nas mentalitet, samo kod nas ima da si vezam do smrti za livadu, njivu, stari auto, kucu oronulu. Ljudi u svijetu zive gdje im je bolje a budala gdje mora. Tako i kod nas neka sentimentalnost za Kosevo, evo ja prvi nikakve pretjerane emocije nemam za Kosevo. Da smo zadnjih 25god svaki dan ciglu po ciglu zidali do sad bi imali stadion svoj. Ako imamo bilo kakvu sansu da gradimo svoj stadion koji ce biti top, natkriven gdje je problem??? Arsenal ode sa legendarnog Highbury stadiona i jos ga poravnaju sa zemljom pa niko ne place za njim. Zasto je problem kod nas preci na nesto bolje ako postoji mogucnost.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al kad se sjetim derbija, kup, vodimo, imamo rezultat za prolaz, 90 minuta i umal nam ga ne zabiše i ne izbaciše nas iz kupa. Srce mi stalo bilo. Tad smo čini mi se uzeli kup.
Ja sam pesimističan jer smo ih uvijek "vraćali" u život, yebem ga ja nikad da ih skroz dotučemo. Inat i želja je uvijek na strani slabijeg, dokaz tome je i onaj derbi kad im Bekić izbi titulu. Nismo mi tad bili puno slabi al smo bili drastično oslabljeni i atmosfera u i oko kluba je bila toksična.
Ja sam pesimističan jer smo ih uvijek "vraćali" u život, yebem ga ja nikad da ih skroz dotučemo. Inat i želja je uvijek na strani slabijeg, dokaz tome je i onaj derbi kad im Bekić izbi titulu. Nismo mi tad bili puno slabi al smo bili drastično oslabljeni i atmosfera u i oko kluba je bila toksična.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Yebo majku, u predizbornoj nas uzmu pričom da ćemo dobiti stadion, a onda nam uvale još jednog podstanara.
Kuci 0:0 i kod njih 1:1. Gol dao JajaloBordoSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:42Al kad se sjetim derbija, kup, vodimo, imamo rezultat za prolaz, 90 minuta i umal nam ga ne zabiše i ne izbaciše nas iz kupa. Srce mi stalo bilo. Tad smo čini mi se uzeli kup.

Amer Dupovac!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Problem je sto nema dobre lokacije, nije isto za klub da je stadion u gradu ili 20 km od grada. Super bi to bilo graditi svoj stadion ali nemas lokaciju i da imas moras kupit to zemljiste pa dozvole a da ne govorim gradnja to ne moze biti ispod 50 miliona. A sto se tice Arsenala pa izgubili su puno odlaskom higburya posebno rezultatski, nema ih nigdje kako su presli na novi stadionado-hz je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:40Yebo ti nas mentalitet, samo kod nas ima da si vezam do smrti za livadu, njivu, stari auto, kucu oronulu. Ljudi u svijetu zive gdje im je bolje a budala gdje mora. Tako i kod nas neka sentimentalnost za Kosevo, evo ja prvi nikakve pretjerane emocije nemam za Kosevo. Da smo zadnjih 25god svaki dan ciglu po ciglu zidali do sad bi imali stadion svoj. Ako imamo bilo kakvu sansu da gradimo svoj stadion koji ce biti top, natkriven gdje je problem??? Arsenal ode sa legendarnog Highbury stadiona i jos ga poravnaju sa zemljom pa niko ne place za njim. Zasto je problem kod nas preci na nesto bolje ako postoji mogucnost.
Pusti tu priču, nikada plate nisu bile presudne u derbiju. Ne treba se siliti, a ne treba ni strahovati. Igrati lagano i opušteno, neka se oni sekiraju.Senner je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:30Kako je krenulo ako se ne isplate dugovanja do petka, Štilić i Zec neće igrati derbi ili će ga igrati preko kurca. Samo neka se kuha, feninga nemaju, dugovanja za plate više niko i ne broji, a morž redovno svoja dugovanja naplaćuje.
Samo ih iskarati i to je to![]()
Zvanicno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
AAJMMOOOO
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Da li ovo znaci da je registrovan i da moze nastupiti na grbavici??
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 feb 2021, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jel ovo najduzi ugovor koje je potpisalo neko pojacanje,nesto se nemogu sjetiti da je odmah neko dobio ugovor 3,5 godine bez onoga +1,2 itd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Dave, Hajdeee, InatSilniBosanski, laznokrilo, Pena, propoklopac, strahmeipomisliti, Uvijeknapravojstrani i 70 gostiju.