Da oni naši nisu tada izazvali prekid, pobjedili bi ih sigurno.Jedan naš čovjek iz kluba mi je rekao, da je tadašnji trener Želje Miloš Kostić u tunelu pričao, da ih je taj prekid spasio poraza.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 15:55Sunce ti poljubim 60 min vise igraca imali na terenu Ahmetovic na terenu mjenja ga Benko i nismo bili u stanju dobiti raspalu plavu kuravu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Normalno. Bili smo ih baš pritisli, sijevalo sa svih strana. A uvijek poslije navijačkog prekida inferiornija ekipa se dozove i proigra.Historicar je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:14Da oni naši nisu tada izazvali prekid, pobjedili bi ih sigurno.Jedan naš čovjek iz kluba mi je rekao, da je tadašnji trener Želje Miloš Kostić u tunelu pričao, da ih je taj prekid spasio poraza.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledajmo to sa pozitivne strane. Ako Olimpiku budemo gostovali u trećem krugu, imat ćemo 7 utakmica na Koševu a samo 4 na strani.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
Kosevo je rupa bez dna i taj trosak nam ne treba! Samo nek ga osposobe za evropske utakmice pa nek na njem igraju svi sarajevski klubovi ako hoce.
BOLJE JE ULOZITI MILION U AKADEMIJU NEGO 5 U STADION!
P.S. Odbrana nam je suplja, trebaju nam bekovi!
Kosevo je rupa bez dna i taj trosak nam ne treba! Samo nek ga osposobe za evropske utakmice pa nek na njem igraju svi sarajevski klubovi ako hoce.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Jel se zezas ovo za bekove ?hababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:25Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Oremus i Pidro cuj supljahababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:25Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
Hajde pustite sad Kosevo, svima je jasno da je to skuplja pita nego tepsija da ulazemo u njega. Bolje da negdje izgradimo svoj stadion. Nego ima li ko kakvih informacija za HiroŠa, jel sletio avion, dokle je sa transferom?
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 22 feb 2021, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kako je krenulo ako se ne isplate dugovanja do petka, Štilić i Zec neće igrati derbi ili će ga igrati preko kurca. Samo neka se kuha, feninga nemaju, dugovanja za plate više niko i ne broji, a morž redovno svoja dugovanja naplaćuje.
Samo ih iskarati i to je to
Samo ih iskarati i to je to
Naša odbrana je najbolja u ligi a Oremuš najbolji desni bek ligehababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:25Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
-
- Kontakt:
Pisali ovdje, ubili nas pred izbore obecanjima , predizbornu kampanju razvili na osnovu stadiona i crveni i zeleni. Ako Olimpic bude igrao onda ne vidim logiku da klub ulaze i u teren, sto bi mi ulagali a moze igrati i uništavati teren ko hoce.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
Ne zezam. Imamo Oremusa i 50% nekadasnjeg Pidre.Aduka87 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:29Jel se zezas ovo za bekove ?hababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:25Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
To se vidjelo i prije a i sada na ovim prijateljskim utakmicama. Svaki put kada protivnik predje centar nama je to opasnost po gol.
zagor1987 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:29Oremus i Pidro cuj supljahababb je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:25Vec sam prije pisao za stadion i evo da ponovim: Akobogda nikad ga necemo dobiti, ili bar ne dok ne uvezemo 7-8 redovnih ucesca u grupama EL ili LP.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
A kako ti znas bgt da ja nemam stan u fehadiji i koliko Nam ima para? Pojedinci ovdje sve znajuJavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2021, 15:08Jel ti imas para da kupis G klasu od 150.000e i stan u ferhadiji za 200.000e. Nemas jel da?
E pa nema ni Nam toliko kao sto ti mislis kupi zemljiste napravi stadion
Onda neka zasade krompir na proljeće na Otoci. Neće dobijati novac koji su dobijali godinama od iznajmljivanja. I kakve veze ima Kamp sa Otokom? U Kampu se ne mogu igrati premijerligaške a niti utakmice federalne lige. U Kampu treniraju sve selekcije kluba koliko ja znam.Jadnimi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:24Ovo je bilo za očekivati, Općina Novi Grad, ulaže sredstva u stadion u Centru Safet Zajko a ne u Otoku. Trenutno im je Otoka samo trošak/višak i prilika da se zaradi promjenom namjene i prodajom. Olimpik je sporazumom sa Igmanom, praktično odustao od Otoke, tako da je bilo logično da će mijenjati mjesto gdje igra utakmice.
O modusu i detaljima korištenja stadiona FKS i Općina tek u martu prave dogovor, kao što je davno rečeno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ElCartel11
- Kontakt:
Uvijek mi bude čudno, da u derbiju trebamo kijamet prilika da zabijemo. Ili dominiramo čitav mec i na kraju izvuces remi ili dobijes 1 razlike. Na pamet mi pada odmah derbi sa Kodrom kad smo ih dobili 1:2 a mogli ladno jos 2,3 zabiti, tad je Dulja bio kao Handze na zadnjem derbiju. Oni jedini derbi unazad par godina gdje su bili bas bolji i imali puno prilika su nam i zabili odmah 5 komada.skoroalen je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:18Normalno. Bili smo ih baš pritisli, sijevalo sa svih strana. A uvijek poslije navijačkog prekida inferiornija ekipa se dozove i proigra.Historicar je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:14Da oni naši nisu tada izazvali prekid, pobjedili bi ih sigurno.Jedan naš čovjek iz kluba mi je rekao, da je tadašnji trener Želje Miloš Kostić u tunelu pričao, da ih je taj prekid spasio poraza.
Nas derbi gdje smo te silne prilike iskoristili je 0:3 prije 2 godine.
Nadam se, da ce takav biti i ovaj

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mancini sam si sebi dao odgovor, Olimpik više ne trenira na Otoci već na Ilidzi, ostalo im je samo da negdje igraju utakmice. Normalno je da će igrati tamo gdje su bolji uslovi, a nije preskupo, tako da je krompirište otpisano.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A kako ti znas bgt da ja nemam stan u fehadiji i koliko Nam ima para? Pojedinci ovdje sve znaju
[/quote]
Covjek bi nekima trebao crtati da skontaju. Prelako pricas, ajmo se mi odvojiti kupit sebi zemlju i napravit stadion. Nije ovo Sims
Da bi u nesto ulozio, moras imati povrat investicije. Od toga sto se ovdje masta nema fajde, covjek ne bi imao marke a ne bio milioner da tako razmislja
I uopce se ne zamaram sta ce i kako ce, on zna koliko ce rizikovati i ima sigurno ljude zaduzene kako u klubu tako i svoje saradnike sta je najoptimalnije rjesenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Covjek bi nekima trebao crtati da skontaju. Prelako pricas, ajmo se mi odvojiti kupit sebi zemlju i napravit stadion. Nije ovo SimsJavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:51A kako ti znas bgt da ja nemam stan u fehadiji i koliko Nam ima para? Pojedinci ovdje sve znaju
Da bi u nesto ulozio, moras imati povrat investicije. Od toga sto se ovdje masta nema fajde, covjek ne bi imao marke a ne bio milioner da tako razmislja
I uopce se ne zamaram sta ce i kako ce, on zna koliko ce rizikovati i ima sigurno ljude zaduzene kako u klubu tako i svoje saradnike sta je najoptimalnije rjesenje
[/quote]
Zašto da mi kupujemo, neka nam daju stadion kao i štrumfovima.

Kone su duzne samo za porez 2.6 miliona maraka, duzni su igracima, duzni su uposlenicima, duzni su za doprinose, duzni su za odrzavanje stadioba, duzni su bankama za kredite, duzni su pozajmice razne, duzni su dobavljacima, duzni su mup-u duzni su za vodu, duzni su opstini, i ko zna kome vise nisu duzni da je to dvocifrena cifra miliona i samo ih evropa moze malo spasiti. Ako im mi ugasimo i tu nadu za evropu ne gine im sudbina celika i kantonalna. Samo da ih poderemo i da pjevamo famose famose eto zelje tamo se
Static je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:08Kone su duzne samo za porez 2.6 miliona maraka, duzni su igracima, duzni su uposlenicima, duzni su za doprinose, duzni su za odrzavanje stadioba, duzni su bankama za kredite, duzni su pozajmice razne, duzni su dobavljacima, duzni su mup-u duzni su za vodu, duzni su opstini, i ko zna kome vise nisu duzni da je to dvocifrena cifra miliona i samo ih evropa moze malo spasiti. Ako im mi ugasimo i tu nadu za evropu ne gine im sudbina celika i kantonalna. Samo da ih poderemo i da pjevamo famose famose eto zelje tamo se
Eh popravio si mi dan
Cuj Famos eto zelje
Prije ce se Famos iscupati
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, klasik, Konzerva, miguelramos, Morpheus, OzmoodPinglewood, SamoDaKazeem, Seipronto, THEC i 60 gostiju.