Ako ovo pozitivno je proslo onda mislim da je to to. Sa Upravom je vec razgovarao prema portalima.On je danas obavio razgovor s menadžerom Željezničara Amarom Osimom na stadionu Grbavica i nije isključeno da na proljeće ponovo nosi plavi dres.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ili ipak ne.

Ovo Osim nesto zaebo.
Još uvijek njegov odgovor nije konačan, ali u narednih dva-tri dana situacija će biti potpuno jasna.
-
- Kontakt:
Kitari nemamo paaara za Ramovića morat ce Štilić i Zec GAZI KONE
Kao sto sam i rekao, Ramovic i Bender novi igraci
-
- Kontakt:
Ne bi mene cudilo da Amar u posljednji cas,nesto smanji u ponudi. Nije mu prvi put.
Ali ako me ista vise nervira od ovih najava insajdera,i onda svaki **** put od 100 posto dogovorenog ,nesta se u zadnji momenat desi.
Smori ovo vise iz dana u dan.
Maloprije sve dogovoreno,sad se nista ne zna,malo nudimo.
Da hoce neko jednom nesta pogodit majku mu **** vise.
Ali najgore sto se covjek svaki put ponada.
I kako da onaj moj drug KANA nema onakve promijene raspolozenja.Dobro je normalan ikako.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Nikad necu zaboravit. Zoran Rajovic dogovaran mjesecima. Frajer najjaci napadac lige tad bio uz Regvara. Ganjali ga ko suho zlato. I govorio javno da hoce u Zelju. I sve dogovore,covjek iz Srbije dolazi na potpis. Svraca na Sokolac da se pozdravi sa ljudima,i zove Amara da potvrde dogovor i da mu javi da dolazi. Ovaj mu spusta uslove ugovora,i sve propada. Znaci danima po novinama,ovaj stavljan u postavu Zelju.
Od tad imam traumu od Amarovih pregovora.
Sjecam se da je to tad opravdao,njima treba biti cast da igraju za Zelju.
Nije to puno daleko od istine,nije isto igrati za nas i za Tuzlu ili Mladost,pa i mnoge druge ove jace,izuzev Sarajeva. Jesu stvari malo sad finansiski kod drugih bolje,ali Zeljo i Sarajevo su u izlogu,taman da Zrinjski placa 5 puta vise. Ali opet ako nesta dogovoris,onda nemoj zakerat.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 23 feb 2021, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam ko je gori ovi wanna be insideri ili ovi sto im repliciraju i daju im paznju. Potpiso ne potpiso koga boli **** ima zvanicna i sve sto se tice nas navijaca tamo treba da se objavljuje
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma Boga pitaj kakve i on uslove trazi,**** ga nije Ronaldo,malo bolja verzija Veselinovica..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I meni lici da je Amar zaebo nesto jer je pisalo da je razgovarao sa nekim iz kluba vec. Znaci otisao se korak dalje sto bi znacilo da je bilo ok. Opet ne mogu tvrditi jer ne znam, ali tako kad sklopim kockice ispadne prema informacijama koje su portali prenosili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:13Nikad necu zaboravit. Zoran Rajovic dogovaran mjesecima. Frajer najjaci napadac lige tad bio uz Regvara. Ganjali ga ko suho zlato. I govorio javno da hoce u Zelju. I sve dogovore,covjek iz Srbije dolazi na potpis. Svraca na Sokolac da se pozdravi sa ljudima,i zove Amara da potvrde dogovor i da mu javi da dolazi. Ovaj mu spusta uslove ugovora,i sve propada. Znaci danima po novinama,ovaj stavljan u postavu Zelju.
Nije to puno daleko od istine,nije isto igrati za nas i za Tuzlu ili Mladost,pa i mnoge druge ove jace,izuzev Sarajeva. Jesu stvari malo sad finansiski kod drugih bolje,ali Zeljo i Sarajevo su u izlogu,taman da Zrinjski placa 5 puta vise. Ali opet ako nesta dogovoris,onda nemoj zakerat.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Moze samo sanjati da bude placen u rangu Zeca i Stilica.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne razumijem zasto se s papkom i prica. Svi znaju da je papak otrov za svlacionicu. Otisao u Svicu za tri mjeseca se vratio. Zasto? Otjerali papka. Moze u Zelju ali da plati on jedno 500 km da trenira.
Slazem se ali snižavanje dogovorenih uslova je neozbiljno pijacarsko ponašanje.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:13
Nikad necu zaboravit. Zoran Rajovic dogovaran mjesecima. Frajer najjaci napadac lige tad bio uz Regvara. Ganjali ga ko suho zlato. I govorio javno da hoce u Zelju. I sve dogovore,covjek iz Srbije dolazi na potpis. Svraca na Sokolac da se pozdravi sa ljudima,i zove Amara da potvrde dogovor i da mu javi da dolazi. Ovaj mu spusta uslove ugovora,i sve propada. Znaci danima po novinama,ovaj stavljan u postavu Zelju.
Pored svega se nadam da je Sinan nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znamo sta hoce jedna a sta nudi druga strana, znamo samo da je klub u besparici.
Mjau !
Kažu da je Badžak dogovorio sve i da je bila zavrsena priča, a da Amar buduci da ga ne želi u timu da mu je ponudio nize uslove od dogovorenih
-
- Kontakt:
Ne bi bilo čudno da i jest tako jer mi zadnjih 10 godina radimo i što treba i što ne treba tako da me ništa ne može iznenadit
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.