FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno nismo bas u mogucnosti da se rasipamo i odbijamo kvalitetne igrace. Pogotovo ne na poziciji koja nam je preko potrebna.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:41Ne razumijem zasto se s papkom i prica. Svi znaju da je papak otrov za svlacionicu. Otisao u Svicu za tri mjeseca se vratio. Zasto? Otjerali papka. Moze u Zelju ali da plati on jedno 500 km da trenira.
@bhsport i ja se nadam brate da ce doci,ali ne mirise mi na dobro. Jer dosta klubova moze ponuditi vise.
Sinan nije klasicno krilo,a kad je kod nas to igrao par puta,bili smo i vise nego opasni preko njega. Jer nemamo bas igraca koji idu kao silo naprijed konstantno.
To bi rasteretilo Zeca i Stilu.
Jer kad pomiskim na nasa krila,nije mi dobro.
Hajde eto nadat se da @ SSR pogodi i da nece napisat,da se nesto u zadnji momenat desilo,i da je Sinan naprasno trazio nesto puno vise,nego sto je planirano i dogovoreno.
PS Hahaha evo znao sam da ce ovo biti dok sam pisao post.
Bilo je zategnuto izmedju Osima i Ramovica prosle sezone. To sam ja i naveo kao negativnu stranu njegovog dolaska. Moguce da je Badzak "natjerao" Osima na razgovor i da je ovaj odlucio ovako odbiti Ramovica, a ne odmah da kaze da ga nece. Opet mozda neko Osimu rekao ili je bio tu iz Uprave danas ili Ramovic podigao uslove. Nezahvalno je sad tvrditi kad nema zvanicno nijedne izjave sta je bilo, ko je bio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nadam se da će Sinan potpisati...
A kup, volio bih da smo izvukli Širokog u Lištici, tamo nam najviše odgovaraju
A kup, volio bih da smo izvukli Širokog u Lištici, tamo nam najviše odgovaraju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Amar kad bude placao svojom lovom neka odredjuje uslove. Nema nama napretka dok se Amar za sve pita. Prije ce svojim kabadahijskim ponasanjem otjerati i Badzaka i ovo raje sto i ima nijet da nesto uradi.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Pa dobro onda nek direktno snosi odgovornost ili nek on nadje boljeg kojeg zeli u timu.
Ovo je sad klasicno preseravanje i nije mu prvi put da ovo radi. Nisam protiv njega napisao lose rijeci evo 2 godine. A nek se **** vala i on i njegova politika. Zato sto izigrava sefa nad sefom. Ja da sam na Badzakovom mjestu,digo bi ruke od svega,i nek onda on daje vlastite pare za igrace.
Pa ako se odsluskivala mahala bilo je te priče, zato ja jucer i kazem najbolje da Badzak ubuduce vodi sve oko igraca od pregovora do potpisa
@Admir74 zna mnogo više ali mudro šuti, konkretno da je dogovorio sa Badžakom a danas sa Amarom kao dogovara
@Admir74 zna mnogo više ali mudro šuti, konkretno da je dogovorio sa Badžakom a danas sa Amarom kao dogovara
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nekada davno smo 5 puta bolje igrace od Ramovica slali na kaljenje u Konjic iz našeg omladinskog pogona a danas nam je Rama biti ili ne biti.Nisko smo pali.Mene bi samo obradovo dobar golman i dobro,brzo krilo.Ne znam zašto se zamarate,ako dodje dobro došo ako ne potpiše nek mu je sa srecom.U vecem klubu od Zelje sigurno nikad nece zaigrati.
- plavousrcu
- Kontakt:
Gdje su ti klubovi koji mu nude vise. Prelazni rok je zavrsen svugdje, ima BiH i par divljih fudbalskih zemalja. On ima ciste papire, a kluba nema, nego moze sad i Zeljo nakon sto prije godinu nije htio novi ugovor. Moze, ali po nasim uslovima. Da je dobar igrac i moze bilo gdje za vrce pare ne bi se nas sjetio.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:55Realno nismo bas u mogucnosti da se rasipamo i odbijamo kvalitetne igrace. Pogotovo ne na poziciji koja nam je preko potrebna.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:41Ne razumijem zasto se s papkom i prica. Svi znaju da je papak otrov za svlacionicu. Otisao u Svicu za tri mjeseca se vratio. Zasto? Otjerali papka. Moze u Zelju ali da plati on jedno 500 km da trenira.
@bhsport i ja se nadam brate da ce doci,ali ne mirise mi na dobro. Jer dosta klubova moze ponuditi vise.
Sinan nije klasicno krilo,a kad je kod nas to igrao par puta,bili smo i vise nego opasni preko njega. Jer nemamo bas igraca koji idu kao silo naprijed konstantno.
To bi rasteretilo Zeca i Stilu.
Jer kad pomiskim na nasa krila,nije mi dobro.
Hajde eto nadat se da @ SSR pogodi i da nece napisat,da se nesto u zadnji momenat desilo,i da je Sinan naprasno trazio nesto puno vise,nego sto je planirano i dogovoreno.
PS Hahaha evo znao sam da ce ovo biti dok sam pisao post.
Sam Badzak, a i ostala raja su krivi. Nek mu lupi od stol i kaze mu da nema mijesanja. Ako mu se ne svidja neka pokupi papire i neka ide. Sami su krivi sto mu pustaju i salju na razgovore tog tipa. Ok je da on obavi sa igracima razgovore, ali bez spominjanja ugovora, cifri. Eventualno bi mu dozvolio da kaze otprilike duzinu ugovora za svakog igraca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:00Prije ce svojim kabadahijskim ponasanjem otjerati i Badzaka i ovo raje sto i ima nijet da nesto uradi.
Brkica glumi hadzuku a to su mu dozvolili njegovi navijacj tj mahala.Svaka cast na titulama ali nisi Tito da se nemoze bez tebe.Adzem je bolji od tebe.Tercaj sam sa sobom pusti i druge da sta kazu.
-
- Kontakt:
Nas najveci problem je sto nam Legenda kluba, sportski direktor, team manager, šef struke i član skupštine žive (čitaj živi) u poslijeratnom periodu kad je Modriča Maxima uz Posušje žarila i palila i kad si s 2 hiljade maraka u džepu bio gazda gdje god dođeš jer si pola marketa mogao za 500 maraka uzeti.
Al nije da je on takav, vec se pravi budala, kako je sebi znao ugovor na 8 milja napraviti, ako stedi?
Al nije da je on takav, vec se pravi budala, kako je sebi znao ugovor na 8 milja napraviti, ako stedi?
- plavousrcu
- Kontakt:
A, sta Badzak treba dogovarati platu igraca? Kakvi ste vi idoli, meni vise sega postaje. Trebaju ga papci poput Ramovica uzimati. Amar da ga nece ne bi ni pricao sa njim. Ali vjerovatno nema vise "misketove" plate. Prosla du ta vremena, mi smo u krizi, duguje se igracima. I treba sad papku dati cenera. Zamalo, stativa.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:06Sam Badzak, a i ostala raja su krivi. Nek mu lupi od stol i kaze mu da nema mijesanja. Ako mu se ne svidja neka pokupi papire i neka ide. Sami su krivi sto mu pustaju i salju na razgovore tog tipa. Ok je da on obavi sa igracima razgovore, ali bez spominjanja ugovora, cifri. Eventualno bi mu dozvolio da kaze otprilike duzinu ugovora za svakog igraca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:00Prije ce svojim kabadahijskim ponasanjem otjerati i Badzaka i ovo raje sto i ima nijet da nesto uradi.
Ko daje pare taj ima da i odredjuje uslove i koliko moze, koliko ne. Znaci to je Badzak.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:14A, sta Badzak treba dogovarati platu igraca? Kakvi ste vi idoli, meni vise sega postaje. Trebaju ga papci poput Ramovica uzimati. Amar da ga nece ne bi ni pricao sa njim. Ali vjerovatno nema vise "misketove" plate. Prosla du ta vremena, mi smo u krizi, duguje se igracima. I treba sad papku dati cenera. Zamalo, stativa.
E jbga,šta on sad treba skloniti momke koji su prošli pripreme i koje je uigravao,koji su se korektno ponašali u ovoj teškoj situaciji,nauštrb Sinana,koji nije prošao pripreme,i ima neke zahtjeve vjerovatno a ovim plivaš pare.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:01Pa dobro onda nek direktno snosi odgovornost ili nek on nadje boljeg kojeg zeli u timu.
Ovo je sad klasicno preseravanje i nije mu prvi put da ovo radi. Nisam protiv njega napisao lose rijeci evo 2 godine. A nek se **** vala i on i njegova politika. Zato sto izigrava sefa nad sefom. Ja da sam na Badzakovom mjestu,digo bi ruke od svega,i nek onda on daje vlastite pare za igrace.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro ih daje, mi duzni ko Grcka, a pare se daju ili mozda posudjuju. Amar je tu da stiti interes Zelje, a interes Zelje nije ispunjavati zelje papku koji te prije godinu poslao u pm.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:15Ko daje pare taj ima da i odredjuje uslove i koliko moze, koliko ne. Znaci to je Badzak.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:14A, sta Badzak treba dogovarati platu igraca? Kakvi ste vi idoli, meni vise sega postaje. Trebaju ga papci poput Ramovica uzimati. Amar da ga nece ne bi ni pricao sa njim. Ali vjerovatno nema vise "misketove" plate. Prosla du ta vremena, mi smo u krizi, duguje se igracima. I treba sad papku dati cenera. Zamalo, stativa.
Daje ih najvise trenutno i ima da se pita najvise sa punim pravom. Ako ko ima i hoce da daje vise od njega bujrum pa neka se pita, ali ga nema trenutno.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:20Dobro ih daje, mi duzni ko Grcka, a pare se daju ili mozda posudjuju. Amar je tu da stiti interes Zelje, a interes Zelje nije ispunjavati zelje papku koji te prije godinu poslao u pm.
Amar svoje interese ne moze vise zastiti, a ne Zeljine.
- plavousrcu
- Kontakt:
I koji prije godinu nije htio potpisati novi ugovor, nego cekao da istekne ovaj pa da Zeljo ne zaradi ni marke. I sad mi satro navijaci stavljaju papka ispred Amara. Dobri smo mi kakvi smo.UBIPITAR je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:16E jbga,šta on sad treba skloniti momke koji su prošli pripreme i koje je uigravao,koji su se korektno ponašali u ovoj teškoj situaciji,nauštrb Sinana,koji nije prošao pripreme,i ima neke zahtjeve vjerovatno a ovim plivaš pare.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:01Pa dobro onda nek direktno snosi odgovornost ili nek on nadje boljeg kojeg zeli u timu.
-
- Kontakt:
Ali ovaj SSR je najjaci lik. 50 postova, i ništa da pogodi
. U 12 prica gotovo je naš je, u 6 kaže da je Amar spustio ponudu i Sinan odbio hahahah. Moram priznati da je dobar za ovako procitati i nasmijati se. Samo mi zao normalne raje sto nasjesaju na njegovu “insajdersku” pricu
On je svoje ostvario i dobit ce zacrtano.LjoZee je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:21Daje ih najvise trenutno i ima da se pita najvise sa punim pravom. Ako ko ima i hoce da daje vise od njega bujrum pa neka se pita, ali ga nema trenutno.plavousrcu je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:20Dobro ih daje, mi duzni ko Grcka, a pare se daju ili mozda posudjuju. Amar je tu da stiti interes Zelje, a interes Zelje nije ispunjavati zelje papku koji te prije godinu poslao u pm.
Amar svoje interese ne moze vise zastiti, a ne Zeljine.
A nas klub nece imati niti jedno jaceg sponzora niti partnera dok je on tu, a ne neku vecu saradnju ili uspjeh.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.