Potpisat će Ramović za njih, oni ili Mladost niko ga drugi neće.sampras je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:19Izj*ba ih SSR danima, sumnjam da je njihov ikako.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:15Rekao je onaj ssr da im je ova sedmica puna lijepih vijesti samo sto nije rekao, da su vijesti lijepe za ostale bh navijače i ne za njih ssme.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jeste,to je famozni @dokoljenko i 100× nickova prije koje je imao. Dodje ovako planski na forum kad treba povuci "masu".Uspjeva mu uglavnomsampras je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:19Izj*ba ih SSR danima, sumnjam da je njihov ikako.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:15Rekao je onaj ssr da im je ova sedmica puna lijepih vijesti samo sto nije rekao, da su vijesti lijepe za ostale bh navijače i ne za njih ssme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ne vjerujem, vidio sam onoga neki dan trčkara kod Brajlovića s pepeljarama, ne smije telefon u ruke uzeti, ovaj ga ne popušta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj jbt saga oko Ramovica kao da je igrao u ligama 5,a ne da je jedva dobacio do švicarske druge lige sa 28 god i to mu je jedini ino angazman.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vjeruj meni.Znam ga u slovo,cekaj samo dok pukne pa uleti mimo te teme,sam ce se odat. Star je on da radi kod Seje,cudo nevidjeno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vala im jos fali avatar revolucija i da cirkus bude kompletan...
Minut vremena...

Minut vremena...

-
- Kontakt:
ima li kakav napadac slobodan, pare nisu problem 
ostali smo bez Jove do kraja sezone

ostali smo bez Jove do kraja sezone

i jos kada se doda da Marko Jovanovic sigurno ne igra prvo kolo, moglo bi biti cirkusa protiv Slavka Petrovica prvo koloBanjalučki Borac našao se u velikom problemu pred proljećni dio sezone u kojem će se boriti za jedno od prva tri mjesta u Premijer ligi BIH, ali i za trofej u Kupu BIH, gdje ga očekuje duel sa Širokim Brijegom u četvrtfinalu.
Najbolji napadač Borca, Jovo Lukić, moraće na operaciju ramena, zbog koje će neko vrijeme morati da pauzira.

Ima handzic kod nas 

uzmite ga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hoce li Ramovic imati pravo nastupa za željkana u derbiju...????
Uzmite Ramovića, može i napadača igrati.vlakanje je napisao/la: ↑23 feb 2021, 20:12ima li kakav napadac slobodan, pare nisu problem
ostali smo bez Jove do kraja sezone![]()
i jos kada se doda da Marko Jovanovic sigurno ne igra prvo kolo, moglo bi biti cirkusa protiv Slavka Petrovica prvo koloBanjalučki Borac našao se u velikom problemu pred proljećni dio sezone u kojem će se boriti za jedno od prva tri mjesta u Premijer ligi BIH, ali i za trofej u Kupu BIH, gdje ga očekuje duel sa Širokim Brijegom u četvrtfinalu.
Najbolji napadač Borca, Jovo Lukić, moraće na operaciju ramena, zbog koje će neko vrijeme morati da pauzira.![]()
Ima Radnikov Zukic i Kunic vas bivsi igrac?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pif na sve ove probleme sa realizacijom jos i to.Hocel Vranjes sad na laznu 9-kuvlakanje je napisao/la: ↑23 feb 2021, 20:12ima li kakav napadac slobodan, pare nisu problem
ostali smo bez Jove do kraja sezone![]()
Najbolji napadač Borca, Jovo Lukić, moraće na operaciju ramena, zbog koje će neko vrijeme morati da pauzira.![]()

Sa Ramovicem i Hirosem u sastavu, Zeljkan je favorit u ponedjeljak 
Izostanak Ikica nece se ni osjetiti

Izostanak Ikica nece se ni osjetiti

moze, HH je uvijek dobrodosao u BL

Ramovic pored Melega, Vranjesa... malo bi bila jedna lopta

@Denchi Perota mislim da je vec nasao nesto vani, druga liga... grcka, tako nesto...
Kako je moguce da igrac koji ima ugovor sa klubom, mora propustiti polusezonu jer ne đoze biti registrovan?
Zar nije vec jednom bio registrovan i dobio radnu dozvolu?
Zar nije vec jednom bio registrovan i dobio radnu dozvolu?
- Osttribine
- Kontakt:
Ako su od Ferhatovića ništa im ne faliMortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:17Šta fali ćevapima?Osttribine je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:36E čuj rekli mu bices nagradjen, sad da li sa kilom jabuka ili porcijom čevapa ali bices nagradjen![]()

a jel nisam znao nista onda, pusti Panteliju njemu je Irfan Hadzic TOP

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da se izdaju na godinu dana.
A konjički kinezi godinu dana nisu uplatili ni odvoz smeća, a ne doprinose i sve ostalo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo vam ga odmah vala, kod nas se jos sa kuharom tuce jer mu je napravio sampite, a ne krempite

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.