FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nema opravdanja kad primiš 7-8 komada, al dvije stvari su kljucne u tim porazima a to je preveliko ocekivanja da mozes nakon prvih dobri utakmica, jednostavno smo pukli a drugi je loša taktika, morali su treneri reagovati kod 3:0 zatvoriš se pa bek bude 5:0 a ne grlom u jagode pa 8 komada.
-
- Kontakt:
Christoph Kramer, mjesec i po prije utakmice protiv nas, igrao za Njemačku finale Svjetskog prvenstva protiv Argentine na Marakani.skoroalen je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:33I to smo ih mi zakačili kad su hvatali zalet. Onaj Gladbach je bio bolja ekipa nego danas. Thorgan Hazard, Xhaka, Krusse, Nordtveit, Raffael, De Jong, Jantchke... Atalanta doduše nije bila bolja nego danas, al su i oni tek te godine postali ovo što danas imaju, godinu dana ranije nisu bili ni blizu onako eksplozivni.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, bez zajebancije, staviš formaciju 8-2-0bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:46Ma nema opravdanja kad primiš 7-8 komada, al dvije stvari su kljucne u tim porazima a to je preveliko ocekivanja da mozes nakon prvih dobri utakmica, jednostavno smo pukli a drugi je loša taktika, morali su treneri reagovati kod 3:0 zatvoriš se pa bek bude 5:0 a ne grlom u jagode pa 8 komada.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sta ako ŠB pobjedi pa bude 11MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:4612 za koji dan..Bordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:45Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()
![]()
![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jesam ja nesto pogresno procitao ili se pisalo da je srijeda zadnji dan za prijavu igraca za derbi?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:4612 za koji dan..Bordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:45Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()
![]()
![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se, 11..

-
- Kontakt:
Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ne znam brate zasto , ali ja vise volim gledati Radnik Krupa, nego Celzi Aston Vila. Jednostavno volim ovu ligu kakva god da je...Bordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:45Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()
![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto ću napisati kao i za Hiroša, mislim da on nije kvalitet za FK Sarajevo i nadam se da neće doći kod nas. Radije bi "istrpio" Varešanovića a i mora valjda Cmiljanić dobiti priliku.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:10Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Meni je Hiros bio OK za dovesti, ali ovog Ramovica ne bih volio vidjeti ni pod razno. Ne sto je navijac Zelje, nego zato sto nema kvalitet za nas.
Pošteno brateAmca007 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:16Ne znam brate zasto , ali ja vise volim gledati Radnik Krupa, nego Celzi Aston Vila. Jednostavno volim ovu ligu kakva god da je...Bordo23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:45Razlika između nas i komšija je devet bodova, ne znam šta ti je tu zanimljivo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:35Za vikend pocinje najbolja i najzanimljivija liga svijeta, bar za mene![]()
![]()

Imamo i u našoj ligi dosta zanimljivih utakmica, nekoliko derbija..
Nije baš sve tako crno

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mi se ne znamo branit na taj način, kao Chelsea 2012. ili ekipe Sama Allardycea. Još gore bismo prošli da smo im prepustili 70 metara terena. Zabio bi Papu još tri onakva gola.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:46Ma nema opravdanja kad primiš 7-8 komada, al dvije stvari su kljucne u tim porazima a to je preveliko ocekivanja da mozes nakon prvih dobri utakmica, jednostavno smo pukli a drugi je loša taktika, morali su treneri reagovati kod 3:0 zatvoriš se pa bek bude 5:0 a ne grlom u jagode pa 8 komada.
Sinan je smeće obično i veliki minus Hadžiji ako se pregovara s njim. Yebo ga on, radije ću Milanovića gledat nego mrtvog Ramovića. I nema veze to što je igrao za anam one, odvratan je frajer kao pojava i nikakvo pojačanje, rang Milanovića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Uglavnom sjedilo se. Ovi sa Grbavice su mu ponudili bar kako mi je preneseno nevjerovatnu platu da ne vjerujem u kakvoj su dubiozi.
I Hiros i Ramovic su njihovi navijaci (ovaj drugi vise simpatizer) ali i po meni je nepotrebno dovesti i jednog od njih. Izgleda da Vinko misli drugacije jer neki nece produziti ugovore i misle da ce biti upgrade.
Uglavnom bukvalno je jucer nazvao Hadzica i rekao mu za neku ponudu iz Banja Luke i Zelje koju nece uopste razmatrati ako ne povecaju. Ponudjeno mu je nesto vjerovatno ali mislim nista pretjerano kao i Hirosu.
I Hiros i Ramovic su njihovi navijaci (ovaj drugi vise simpatizer) ali i po meni je nepotrebno dovesti i jednog od njih. Izgleda da Vinko misli drugacije jer neki nece produziti ugovore i misle da ce biti upgrade.
Uglavnom bukvalno je jucer nazvao Hadzica i rekao mu za neku ponudu iz Banja Luke i Zelje koju nece uopste razmatrati ako ne povecaju. Ponudjeno mu je nesto vjerovatno ali mislim nista pretjerano kao i Hirosu.
Stipu to, Southepton primi devetku od Man Utd, Barsa od Bayerna osmicnu, jbgaholyman je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:39Sve istina ali za 8 komada na kosevu nema opravdanja taman da je city dosa. Raja na poluvremenu poce izlaziti, ja mislio sviran krajOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Smatram da je nepotreban pored Tine, Zinedina i Dala.
A imamo tu još i Salčina koji moze igrati na toj poziciji.
Važnije nam je dovesti kvalitetno lijevo krilo.
Iskreno ne bih volio da potpišemo Ramovića, radije ću gledat Krleta i Cmiljanića na krilu ili Dala i Zizua na desetci. Bio on plav ili ne, mislim da jednostavno nije igrač koji bi u poređenju sa gore navedenim bio neka prevaga.
ma hajd yebo atalantu ne moramo se toga prisjećati pred derbi.
Moram spomenuti ramovića, čovječe pa to je prosječan fudbaler, a bolje listove varešanović ima. Apsolutno jedan prosjek lige koji nije uspio apsolutno ništa u inostranstvu u 13oj ligi, sad odjednom kao svi ga žele. watafak.
Moram spomenuti ramovića, čovječe pa to je prosječan fudbaler, a bolje listove varešanović ima. Apsolutno jedan prosjek lige koji nije uspio apsolutno ništa u inostranstvu u 13oj ligi, sad odjednom kao svi ga žele. watafak.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 24 feb 2021, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
+1