Sam mozes zakljuciti sta je na osmovu ovog potpisaolijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Forumi su opšte zlo, zato sto svako ima pravo da iznese nesto, jos se to razglaba, a da ne spominjem da ima pojedinaca na ovoj temi koji selijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
predstavljaju Željovcima a dobro znamo da su navijači jednog predsjednika a ne Želje, prikrivene pitare i da ne spominjem
Ja cu pojedince citirati kada dođe vrijeme za to, buduci da sam jucer etiketiran, ovo se nebi ni saznalo da Husak Osmanovic nije na vrijeme pregledao dokumentaciju, jer bi klub imao jos teze posljedice od ovih sadasnjih a to je da ce Ikic propustiti derbi, kao sto sam nedavno i rekao Husak Osmanovic je otkrio i nelegalne isplate igracima i menadzerima za period 2016 - 2018 a zatim i ovaj porezni dug, i to je aktuelno bilo pretprosle sedmice, i tada se to regulisalo, platilo i ulozila zalba na odluku samo sto je rok na odgovor traje 14 dana od podnosenja žalbe
Sama činjenica da je jucer napisan dug od 300.000 KM a ne 30.000 KM, dakle dodana jos jedna nula govori ko kakve namjere ima
Zato na ovoj temi bi trebali biti aktivni sto cesce stariji forumaši, pogotovo oni koji su upuceni a znam da ih ima da ih ne nabrajam sada, jer laži ne poturaju oni vec noviji nikovi koji su se registrovali nakon velike seobe

-
- Kontakt:
Ja sam se registrovao 05.01 samo sto me administracija pridruzila 24.01
Plaća me Cerić da mu budem PR i to u funtama, moze li tako? kao sto rece jedan forumaš najbolje ne odgovarati novijim forumašima koji nemaju
barem dvije godine staža a cinjenica je sve sto kažem i napišem pogodim u srž i to vidim po reakcijama pojedinaca, sami se otkrivaju
Plaća me Cerić da mu budem PR i to u funtama, moze li tako? kao sto rece jedan forumaš najbolje ne odgovarati novijim forumašima koji nemaju
barem dvije godine staža a cinjenica je sve sto kažem i napišem pogodim u srž i to vidim po reakcijama pojedinaca, sami se otkrivaju
Kada da ocekujemo na zvanicnoj stranici oko sponzora koje si navodio par zadnjih dana i da li je rijeseno sa njima?SSR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:04Ja sam se registrovao 05.01 samo sto me administracija pridruzila 24.01
Sinoc je jedan forumas napisao da su na veceri sa sponzorom, trebalo bi ovih dana a nije u pitanju Kutjevo
Oni su pak kao sto je poznato zapratili instagram profil kluba, dakle ubrzo će
Oni su pak kao sto je poznato zapratili instagram profil kluba, dakle ubrzo će
-
- Kontakt:
Pa po ovom i ti spadas u grupu onih kojima ne treba odgovarati, zar ne?SSR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:04Ja sam se registrovao 05.01 samo sto me administracija pridruzila 24.01
Pročepit će negdje.
NEMojaMalenkost je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:11Pa po ovom i ti spadas u grupu onih kojima ne treba odgovarati, zar ne?SSR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:04Ja sam se registrovao 05.01 samo sto me administracija pridruzila 24.01

Haj tako ti Boga sjaši više, eto Amara ti. Pereš na ruke, unosiš nervozu među raju, danas će, sutra će, za sedam dana, ovih dana. Iskuliraj i ne piši te stvari.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sutra da Amara za vrijeme treninga pije Jana vodu sa aromom limuna, ovdje bi tzv. insajderi i poznavaoci prilika u klubu pisali Jana novi sponzor.
Cudo neki nargila bar nije sponzor obzirom da su nam igraci redovni posjetioci istih.
Cudo neki nargila bar nije sponzor obzirom da su nam igraci redovni posjetioci istih.
Mjau !
Ljudi jebl* vas negativa, sirite pozitivu i drogu ostalo ne!

SSR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:55Forumi su opšte zlo, zato sto svako ima pravo da iznese nesto, jos se to razglaba, a da ne spominjem da ima pojedinaca na ovoj temi koji selijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
predstavljaju Željovcima a dobro znamo da su navijači jednog predsjednika a ne Želje, prikrivene pitare i da ne spominjem
Ja cu pojedince citirati kada dođe vrijeme za to, buduci da sam jucer etiketiran, ovo se nebi ni saznalo da Husak Osmanovic nije na vrijeme pregledao dokumentaciju, jer bi klub imao jos teze posljedice od ovih sadasnjih a to je da ce Ikic propustiti derbi, kao sto sam nedavno i rekao Husak Osmanovic je otkrio i nelegalne isplate igracima i menadzerima za period 2016 - 2018 a zatim i ovaj porezni dug, i to je aktuelno bilo pretprosle sedmice, i tada se to regulisalo, platilo i ulozila zalba na odluku samo sto je rok na odgovor traje 14 dana od podnosenja žalbe
Sama činjenica da je jucer napisan dug od 300.000 KM a ne 30.000 KM, dakle dodana jos jedna nula govori ko kakve namjere ima
Zato na ovoj temi bi trebali biti aktivni sto cesce stariji forumaši, pogotovo oni koji su upuceni a znam da ih ima da ih ne nabrajam sada, jer laži ne poturaju oni vec noviji nikovi koji su se registrovali nakon velike seobe![]()
Majstore , volim Zelju vise od zivota. Nabijem na q i Misketa i Amara i Cerica. Ako je dug kao sto ti govoris 30. 000 km, zasto to jednostavno ne bi platili. I registrovali Ikica i Blazevica. Zasto ne bi doveli i pojacanje na veznom iz Ukrajine . Artema koji je igrao za Vorkslu i mladu rep. Ukrajine. Sa kojim je bilo sve dogovoreno. Zasto onda direktor ide u poresku 2 puta prosle sedmice.
Zasto odgovori ? Repliciram te evo 3 ili 4 put.
Jednom Zeljeznicar, uvjek Zeljeznicar!
Ima naše papire,druglijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Nema uopšte papire naše i nije registrovan, samo je potpisao ugovor s klubom, to mogu dokazati ako hoćete odma informacijom iz sistema u kojem se vodi takmičenje.UBIPITAR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:59Ima naše papire,druglijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
Ima li šanse da bude u konkurenciji za derbi?UBIPITAR je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:59Ima naše papire,druglijevapolutka je napisao/la: ↑24 feb 2021, 11:43E zašto smo potpisali ovog golmana ako nemogu dobiti radnu dozvolu? Znači ili je ona priča od sinoć prenapuhana ili mediji kupe informacije sa forumaaa
Od 46" postoji ovaj derbi i moj je dedo pjevo ti se Sarajevo **** a godine prolaze i ništa se ne mijenja još uvijek ista pjesma Željo **** Sarajeva
mosa lošmi stićko tit-ula!
- KONTRASVIH
- Kontakt: