FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jukicu fali samopouzdanja. Da zabije par golova ili zareda par asistencija mislim, da bi se opustio skroz i počeo pokazivati svoju pravu stranu. Sad za sad se uvijek cini da igra pod nekim grcem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav propali Hebib, treba se rjesit svih koji bespotrebno opterecuju budzet za plate.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Cuj Heba zamjena za Fanima
Odmah me neki hladan znoj probije
, Fanimo nam ziv i zdrav bio 100 godina

Odmah me neki hladan znoj probije

U novi boj ...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jukić ne pokazuje nikakve znakove fudbalske inteligencije. Ako do sad nije neke stvari naučio, neće nikad.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 21:49Jukicu fali samopouzdanja. Da zabije par golova ili zareda par asistencija mislim, da bi se opustio skroz i počeo pokazivati svoju pravu stranu. Sad za sad se uvijek cini da igra pod nekim grcem.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Od Jukića ne očekujem ništa. Lik je fudbalski neinteligentan, a to kad je problem, piši propalo. Tu je negdje s Šišićem, možda malo bolji. Kad ga vidim da uđe svejž i pravi neke nelogične odluke, ne može najobičniji pas da potrefi, muka mi bude.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hvala svima
Ali polako sa ovom godinom i istekom ugovora pojedincima, treba se zahvaliti!
Dusan, Hebibovic. Handzic,
Jukicu, Zinedinu po meni je ovo zadnji dio prvenstava
Gdje mogu pokazati Ili hvala prijatno.
Ali polako sa ovom godinom i istekom ugovora pojedincima, treba se zahvaliti!
Dusan, Hebibovic. Handzic,
Jukicu, Zinedinu po meni je ovo zadnji dio prvenstava
Gdje mogu pokazati Ili hvala prijatno.
-
- Kontakt:
Vidjecemo sve u ponedjeljak, nadajmo se da ce Krste briljantno odraditi svoje na lijevom krilu
Da li je neko kupio ovaj crni dres, zanima me kakav je, kvaliteta izgled i to?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Prvo; Tata ti laje.Anex je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:55Ti prvi,laješ na kapitena kluba i na sve živo i u svemu tražiš manu a ovo je istorijska generacija koja je srušila mnoge rekorde i abd donijeti 3 titule u nizu a Krste biti najtrofejniji kapiten u istorijihababb je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:19Ko od forumasa prica protiv kluba?NisamInSajder je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:06
E hajde forumasi da vas vidimo...Klub vam je sve omogucio i opet pricate protiv njega.
Drugo; Niko ne trazi mane nego se ukazuje na (ne)namjerne greske i propuste. I to rade ljudi koji zele bolje FK Sarajevo.
Trece; Koga boli kita sto je krste ili bilo koji drugi igrac najtrofejniji ili sto su se srusili neki rekordi. To ne znaci da se sad moze razyebati sve sto je do sada uradjeno.
Cetvrto; Ako zelimo napredak onda se ne smije desavati da prodajemo najbolje igrace a da ne dovodimo adekvatne zamjene za njih.
Peto; TREBA NAM NOVI, SPOSOBNIJI, SD.
Sesto; Izvadi glavu iz pijeska i pokusaj malo mucnuti glavom, mozda skontas sta ko pise.
Sedmo; Zaboravio sam sta sam ti jos mislio ''izlajati''
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
-
- Kontakt:
75 min. Real sa igračem više ne može dati Atalanti gol, mi im do tada vec dva uvalili

Real da valja igro bi u plbihHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:3475 min. Real sa igračem više ne može dati Atalanti gol, mi im do tada vec dva uvalili![]()
![]()

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Top brate vjeruj mi, imam sva 3, i crni je nekako bas najjaci od svih

Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj normalni je najbolji

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imam ja crni, super je, možeš u svatove u njemu a da se ne obrukaš.
Kvalitet ne znam, jbg, nisam Tatar da ga pokušam pocijepat. Crn je, ne pušta boju kad se pere.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Na koliko stepeni pereš?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel koristis Perwoll, da crno ostaje crno?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nisam nikad mislio ds cu ovo reci al svani ponedjeljku 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma Jukicev i donekle Fanimov problem je sto mi igramo sa krilima koji se uvlace u sredinu i ostavljaju prostor bekovima iza sebe zato nam je Tatar bio dobar na toj roli, jer smije zadrzat loptu, siguran na pasu. Ono kad drzi loptu dok bek ne prodje sam napamet naucio i otvori mu se ili pas ili sut. To Fanimo i Jukic bar jos uvijek ne znaju raditi.
Jukic posebno je bas pravi winger i vidi se da mu ta rola ne odgovara, ali se mora na nju nauciti jer krilo kakvo je on mi imamo slabo koristi.
Jukic posebno je bas pravi winger i vidi se da mu ta rola ne odgovara, ali se mora na nju nauciti jer krilo kakvo je on mi imamo slabo koristi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Crni dres sa ljiljanom sam poklonio jednom vrlo poznatom, penzionisanom, generalu americke vojske. U vojnim krugovima taj covjek je poznat u cijelom svijetu. Nije bio u BiH ali zna sve o nasem ratu i o gradu Sarajevu. Za klub naravno nije znao jer ga to ne interesuje ali zna sta nama znaci fudbal i obradovao se ono bas od srca. Taj dres stoji na zidu njegove biblioteke u njegovoj kuci u kojoj zivi. 

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- belosevic23
- Kontakt:
Arena prenosi derbi?
Ima li kakav streaming portal za arene ? A da nije kodi
Ima li kakav streaming portal za arene ? A da nije kodi