FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što imam osjećaj da će biti 0:0 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Ako Vinko planira da mu vezni red budu Andej i Tino, krila Fanimo i Jukic, a ta neka nazovimo je 10-ka Krle i u napadu Mesanovic...jel to znaci da ce izvisiti Pejovic?
Izvini,neću višehababb je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:49Ako me jos jednom citiras zavezacu ti te klempave usi na masnu.Anex je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:46
Eto ti ces spriječiti razjebavanje ,sreca ima onaj ko daje pare i ko se pita i taj daje punu podršku i boli ga qrac sta mislis ti i takvi ko ti a kad dođu titule prvi se kurchite a Koševo vidite jednom u godini,samo treba vidjeti tvoje postove i pametnom dosta
Btw, Ja ga ne vidim ni jednom u godini.![]()

Ovo s konama i kupovinom karata nije dokaz njihove ljubavi prema “željkanu” nego dokaz njihove gluposti i koliko im “neko” moze prodati muda pod bubrege racunajuci na bezuslovnu navijacku ljubav. Al ako njima nista tu ne smrdi nek ih onda šišaju kad su ovce.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Koliko je njih aktivno ove godine?
Za mene je Ahmetović bolji dok god me Mešanović ne obraduje kao Ahmo.
Cmilja moze i krilo i špica, zato je doveden. Bit će on dobar igrač.
Čekamo bar još jedno pojačanje i stadion.
ORIGINAL 1987
Pejovic na derbiju ne smije izostati iz prvih 11. Kad se sjetim drugog poluvremena i dominacije u veznom redu ulaskom jednog Bekrica, dodje mi zlo. Nadam se da ovaj puta necemo dopustiti da nam famozni "romb" uzme bodove. Na njihov visak u veznom redu moramo odgovoriti ulaskom Adukora (ako je uopste spreman) ili eventualno uvodjenjem stopera i pomjeranjem Milicevica u vezni red.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte na ovo zaboraviti.
Najčešća pitanja koja pristignu na [email protected] sutra do 16 sati bit će uvrštena u program emisije.
Najčešća pitanja koja pristignu na [email protected] sutra do 16 sati bit će uvrštena u program emisije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne, penisom sto kaze Amaw!

- JavierBosnia
- Kontakt:
U zadnje vrijeme pada puno golova na grbavici, mozda steta samo sto je prva utakmica u nastavku. Oprezno ce i jedni i drugi, oni ce morati onda ganjati sva 3 boda ako zele ganjati titulu, mada realnije im je da sakupljaju bodove jer bi i evropa mogla visiti u zraku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Arena Cloud za 9€/mj ili Moja webTV za 10KM/mj (26KM za 3 mjeseca). To su ti legalne opcijebelosevic23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:40Arena prenosi derbi?
Ima li kakav streaming portal za arene ? A da nije kodi

Nota bene:
na Moja webTV imaš i HD Arene i MojaTV sport

Vec sam poslao i pitao sta je sa stadionom i kad ce se mjenjati travnjak. Hocemo li ove sezone Evropu igrati na Kosevu. Nista drugo me ne interesuje i hocu odgovor!!MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2021, 09:27Nemojte na ovo zaboraviti.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ja imam iptv aplikaciju na telefonu i imam sve kanale na svijetu. Organizujte u nekom kaficu gdje ima smart tv, povezat cemo se i to je to..tm01hzne je napisao/la: ↑25 feb 2021, 10:11Arena Cloud za 9€/mj ili Moja webTV za 10KM/mj (26KM za 3 mjeseca). To su ti legalne opcijebelosevic23 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:40Arena prenosi derbi?
Ima li kakav streaming portal za arene ? A da nije kodi![]()
Nota bene:
na Moja webTV imaš i HD Arene i MojaTV sport![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 10:14Vec sam poslao i pitao sta je sa stadionom i kad ce se mjenjati travnjak. Hocemo li ove sezone Evropu igrati na Kosevu. Nista drugo me ne interesuje i hocu odgovor!!MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2021, 09:27Nemojte na ovo zaboraviti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam pitao za broj Sabrine, sve ostalo mi je nevažno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nemoj se iznenaditi ako ti na to pitanje ne bude odgovoreno, kao ni na pitanje o eventualnim pojačanjima, koje će sigurno neko postaviti.Amca007 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 10:14Vec sam poslao i pitao sta je sa stadionom i kad ce se mjenjati travnjak. Hocemo li ove sezone Evropu igrati na Kosevu. Nista drugo me ne interesuje i hocu odgovor!!MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2021, 09:27Nemojte na ovo zaboraviti.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pitanje za stadion ce biti postavljeno jer je najvise upita za to i dobijeno. Sad hocemo li dobiti diplomatski odgovor ili nesto konkretnije to ne znam
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Postavio sam i ja pitanje vezano za stadion, travnjak, kao i ozbiljnije ambicije za ulazak u grupnu fazu nekog od europskih takmičenja ove godine (tj. Eventualna pojačanja na ljeto)Historicar je napisao/la: ↑25 feb 2021, 10:43Nemoj se iznenaditi ako ti na to pitanje ne bude odgovoreno, kao ni na pitanje o eventualnim pojačanjima, koje će sigurno neko postaviti.Amca007 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 10:14Vec sam poslao i pitao sta je sa stadionom i kad ce se mjenjati travnjak. Hocemo li ove sezone Evropu igrati na Kosevu. Nista drugo me ne interesuje i hocu odgovor!!MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2021, 09:27Nemojte na ovo zaboraviti.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, juka55 i 54 gosta.