FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim svi bi 10 pojacanja niko da se pita ima li kvalitetnih igraca sa nasim pasosem jer imamo dovoljan broj stranaca,takodje imamo dosta igraca u rosteru nije to igrica dovedes 7 igraca ko ce placat toliki roster pa nije FM.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kvalitetnih nasih igraca ima itekekako, pitanje je ima li novcanih sredstava za njih

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
"Usvojena je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o pristupanju izradi Regulacinog plana "Gornje Telalovo Polje I“.
Uvažavajući činjenicu da je donošenje Regulacionog plana “Gornje Telalovo Polje I” prema programskim aktivnostima planirano u 2022. godini, donošenjem ove Odluke, odnosno izuzimanje iz režima zabrane građenja lokaliteta u svrhu izgradnje nacionalnog stadiona sa pratećim sadržajima, omogućava se postupak upravnog rješavanja i stvaranje preduslova za bržu realizaciju navedenog projekta. "
Lokacija Gornje Telalovo Polje I (prostor izmedju Miljacke i Autoputa gdje se nalazi preciscivac)

Ne znam ima li nasih u ovin planovima, ali cisto sumnjam.
Uvažavajući činjenicu da je donošenje Regulacionog plana “Gornje Telalovo Polje I” prema programskim aktivnostima planirano u 2022. godini, donošenjem ove Odluke, odnosno izuzimanje iz režima zabrane građenja lokaliteta u svrhu izgradnje nacionalnog stadiona sa pratećim sadržajima, omogućava se postupak upravnog rješavanja i stvaranje preduslova za bržu realizaciju navedenog projekta. "
Lokacija Gornje Telalovo Polje I (prostor izmedju Miljacke i Autoputa gdje se nalazi preciscivac)

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moze biti , pa s klupe da odmjeni Tinu poslije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam na pocetku spomenuo dvojicu s nasim pasosem, onog ofanzivnog veznog Kvesic Mario i Eldin Hadzic koji je poluspic
Niko ih nije spomenuo, a vjerujem da su dobri igraci po karijeri dosad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To su kone pikirale za kamp svoj da prave kad prodaju pomoćni.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2021, 11:10"Usvojena je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o pristupanju izradi Regulacinog plana "Gornje Telalovo Polje I“.
Pejovic svaku pripremnu odigrao cak i zabio i da ga Vinko ne stavi na derbi kako da ne.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma nece ici bez Pejovica. Bezveze pravite takve kombinacije. Andrej - Peja ispred njih Tino.
- FKS -
Stpljivo uci na derbi,hladne glave bez srljanja nek oni napadaju jer im vise treba a mi trebamo na rezultat igrat nama sve osim poraza je dobro tako se treba i postaviti.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakvog sam Koleosa dobio bruka. Ni Vinko nece boljeg
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 25 feb 2021, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
I ja se evo ibretim, ne kontam šta pojedini pišu.Do sada ni na jednoj pripremnoj utakmici, Vinko nije stavio Tinu i Andreja iza Velkoskog, a Pejovića ostavio na klupi, ali eto kao to planira na derbiju

Nama je odavno poznato 9/11 startera za derbi i za večinu utakmica proljetnog dijela, dileme su samo špic i lijevo krilo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Opet rumeni?
Pa nemoguce da se opet utalio i van kluba?
A
A
Porez kuknjava
Jesul oni bordo sto su ispred salona u Nedzaricima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesi li slikao da vidimo

Bas sam gledao neki dan, i bili su samo oni seati, ali nikakve bordo renaulte nisam vidio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2021, 11:59Jesi li slikao da vidimo?
Bas sam gledao neki dan, i bili su samo oni seati, ali nikakve bordo renaulte nisam vidio![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2021, 11:59Jesi li slikao da vidimo?
Bas sam gledao neki dan, i bili su samo oni seati, ali nikakve bordo renaulte nisam vidio![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: keli, Kyle88, MaroonBjelave i 51 gost.